Προς το περιεχόμενο

Φθηνές αστικές κ υπεραστικές κλήσεις

ts00ts00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν θα το ελεγα...ο ΟΤΕ εχει σταθερη ποιοτητα οπου και να παρεις...η Altec σε αστικα και κλησεις προς Αθηνα (μενω Πατρα) εχει πολυ καλη ποιοτητα εφαμιλη του ΟΤΕ για Ηρακλειο Κρητης καπως χειροτερη και για Κομοτηνη απο καλουτσικη μεχρι κακη

Δημοσ.

Δυστυχώς θα επιβεβαιώσω τον JiKL. Χτές το βράδυ μίλησα με ένα φίλο Βέροια και η ποιότητα σε κάποια φάση έπεσε αρκετά. Μετά ξαναδιορθώθηκε (μιλάγαμε για πάνω απο μισή ώρα).

Δημοσ.
Η Altec telecoms εχει και προγραμμα με δωρεαν ολες τις αστικες και υπεραστικες κλισεις με 19,90 ευρω.Ειχε και η Teledome με 23 ευρω (το εχω εγω) αλλα το σταματησε.:twisted: :twisted: :twisted:

απ οτι ειδα κ οι 2 τα χουν σταματησει αυτα τα προγραμματα

Δημοσ.

nai eixes dikio...

μια ερωτηση εκει π λεει για χρεωση αλλων παροχων...δηλ.οσοι πανε σε πληρες ιδιωτικο δικτυο εταιριων αυτες θα χρεωνονται κανονικα ε κ ας εχουν φορητοτητα το νουμερο του οτε?

Δημοσ.
nai eixes dikio...

μια ερωτηση εκει π λεει για χρεωση αλλων παροχων...δηλ.οσοι πανε σε πληρες ιδιωτικο δικτυο εταιριων αυτες θα χρεωνονται κανονικα ε κ ας εχουν φορητοτητα το νουμερο του οτε?

Σε πληρη ιδιωτικα δικτυα δεν ξερω.Αυτο ειναι με βασει τη γραμμη του ΟΤΕ .Η Altec δεν νομιζω να εχει δικτυο αυτονομο.

Δημοσ.

ennow twra p αρχιζουν κ βγαινουν τα αυτονομα δικτυα χωρις οτε...

οσοι κανουν φορητοτητα τον τηλεφωνο τους π.χ. 210 ενω θα ανηκει π.χ. στην τελλας,βιβοντι,φορτηνετ,τελεντομε ο αλλος π θα παιρνει με το προγραμμα π χεις κ συ θα χρεωνεται τσαμπα η κληση ή σαν "αστικοι /υπεραστικη προορισμοι αλλων παροχων" ?

Δημοσ.

Den exw katalhksei kapou pros to paron, eimai akoma se OTE.

H nea prosfora ths Vivodi aksizei ? Me ta 4 MBPS + Astikes / Yperastikes klhseis apeirhs diarkeias 49,95 Eurw .

To thema einai oti edw, den kaluptei apo oti eida sto Site ths. En etoi 2006, to idio problhma ? Pote tha sobareutoun oi sugkekrimenoi ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πάντως για κλήσεις μικρής διαρκειας (μέχρι 5 λεπτά) , υπάρχει και αυτό: http://www.freecalls.gr/freecalls που είναι τελείως τσάμπα!

Καλα...Φανταστικο !!!!! Κανε ενα ξεχωριστι topic. Του αξιζει !!!!!:-D :-D

Δημοσ.

To εθνικά 24 της forthnet με 15,37? το μήνα και απεριόριστα αστικά και υπεραστικά το έχει κανείς; Πολύ καλή προσφορά μου ακούγεται...

Δημοσ.
To εθνικά 24 της forthnet με 15,37? το μήνα και απεριόριστα αστικά και υπεραστικά το έχει κανείς; Πολύ καλή προσφορά μου ακούγεται...

Υπάρχουν και καλύτερες - εξαρτάται από το αν κάνεις πολλά τηλέφωνα ή κάνεις λίγα αλλά μεγάλης διάρκειας. Ψάξτο, πάρε κομπιουτεράκι και δες τι συμφέρει. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το πάγιο του ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...