ts00ts00 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Κάτι ακούγεται για teledome, ότι ανεξαρτήτου διάρκειας με 10 λεπτά του Ευρώ μιλάς όσο θέλεις. Αληθεύει; Αν όχι, τι να προτιμήσω; Προς το παρόν έχω ΟΤΕ.
Tetix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Teledome και Altec Telecoms, ναι... Μόνη διαφορά ότι η Teledome έχει και ένα τέλος ενεργοποίησης. Για κοίτα και τα site τους... Αλλά αυτό που λες ισχύει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Η Altec telecoms εχει και προγραμμα με δωρεαν ολες τις αστικες και υπεραστικες κλισεις με 19,90 ευρω.Ειχε και η Teledome με 23 ευρω (το εχω εγω) αλλα το σταματησε.:twisted: :twisted: :twisted:
hydrogen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 M το προγραμμα της teledome αν κανεις πολλες σηντομες κλισεις και αν μιλας σε κινητα μη το βαλεις . Το ειχα εγω και πλησωσα πολλα. Επελεξε ενα ποιο ευελικτο προγραμμα. Εντοπισε πρωτα τις αναγκες σου, τι κλησεις κανεις και μετα επελεξε προγραμμα.
qspock Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Το προγραμμα αυτο το εχει και η telepassport. Μαλιστα αυτη, δεν απαιτει προεπιλογη, κατι που βολευει αφανταστα οταν θες να κανεις μικρες κλησεις... Το ονομαζει "Telepassport ακομη πιο πολυ".
ts00ts00 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μιλάω με τις ώρες, συνήθως αργά το βράδυ . Θα κοιτάξω για Altec. Τι χρειάζεται ;
makisathanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 http://www.altectelecoms.gr σταθερή διαρκείας.
damino Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εγω εχω altec και πληρώνω με την κλήση και όχι με χρονοχρεωση Δες περιπου ποσες κλησεις κανεις το μηνα μηπως σε συμφερει
louben Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 υπαρχει και του οτε οπου με 4 ευρω δωρεαν αστικες υπεραστικες απο 8 το βραδυ ως τις 8 το πρωι η ολο το σαββατοκυριακο/το κακο ειναι οτι πρεπει να χεις και connex
ts00ts00 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό με τα 10 λεπτά ανά κλήση δεν το βρήκα πουθενά
Tetix Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το προγραμμα αυτο το εχει και η telepassport. Μαλιστα αυτη, δεν απαιτει προεπιλογη, κατι που βολευει αφανταστα οταν θες να κανεις μικρες κλησεις...Το ονομαζει "Telepassport ακομη πιο πολυ". Aπλά βάζεις το 1777 μπροστά για να πάρεις μέσω ΟΤΕ... Δεν νομίζω να βαριέται κανείς να πατήσει 4 κουμπιά...
makisathanos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό με τα 10 λεπτά ανά κλήση δεν το βρήκα πουθενά Δεν κάταλαβες το λινκ που έδωσα: http://www.altectelecoms.gr Διαλέγεις από την πλαηνή μπάρα: ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Tetix Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Για όσους ενδιαφέρονται και "ντρέπονται" να ρωτήσουν η υπηρεσία είναι μια χαρά, χωρίς διακοπές, χειρότερη ποιότητα κτλ... Απλά πληρώνεις 10 λεπτά την κλήση και έχει και αναλυτικό λογαριασμό κάθε μήνα με κλήσεις και διάρκεια... Για εξωτερικό και κινητά που δεν συμφέρει νομίζω, βάλτε 1777, αυτά!
makisathanos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Όσο και να μην συμφέρει από τον ΟΤΕ φθηνότερα είναι. Αλλά για εξωτερικό: voipbuster με τη διαδικασία direct call. Απλά προσέξτε τις χρεώσεις για να δείτε τι συμφέρει. Προσωπικά χρησιμοποιώ και το i-call.
JiKL Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Exω αρκετο καιρο το προγραμμα της Αltec (πριν ειχα teledome) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και κανω αρκετες μεγαλης διαρκειας κλησεις...Ετσι καλω μεσω Αλτεκ για τις μεγαλες και με 1777 για τις μικρες... Χοντρικα γλιτωνω 120ευρω το διμηνο... Καλυτερη ποιοτητα η Τeledome απο την Altec, αλλα γενικα καλες...οταν καλεις αστικα καμια διαφορα απο οτι με ΟΤΕ, οταν καλεις υπεραστικα αναλογα με την αποσταση/πολη ... Ayta απο μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.