Προς το περιεχόμενο

Φθηνές αστικές κ υπεραστικές κλήσεις

ts00ts00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι ακούγεται για teledome, ότι ανεξαρτήτου διάρκειας με 10 λεπτά του Ευρώ μιλάς όσο θέλεις. Αληθεύει; Αν όχι, τι να προτιμήσω;

Προς το παρόν έχω ΟΤΕ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Teledome και Altec Telecoms, ναι... Μόνη διαφορά ότι η Teledome έχει και ένα τέλος ενεργοποίησης. Για κοίτα και τα site τους... Αλλά αυτό που λες ισχύει...

Δημοσ.

Η Altec telecoms εχει και προγραμμα με δωρεαν ολες τις αστικες και υπεραστικες κλισεις με 19,90 ευρω.Ειχε και η Teledome με 23 ευρω (το εχω εγω) αλλα το σταματησε.:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

M το προγραμμα της teledome αν κανεις πολλες σηντομες κλισεις και αν μιλας σε κινητα μη το βαλεις . Το ειχα εγω και πλησωσα πολλα. Επελεξε ενα ποιο ευελικτο προγραμμα. Εντοπισε πρωτα τις αναγκες σου, τι κλησεις κανεις και μετα επελεξε προγραμμα.

Δημοσ.

Το προγραμμα αυτο το εχει και η telepassport. Μαλιστα αυτη, δεν απαιτει προεπιλογη, κατι που βολευει αφανταστα οταν θες να κανεις μικρες κλησεις...

Το ονομαζει "Telepassport ακομη πιο πολυ".

Δημοσ.

Εγω εχω altec και πληρώνω με την κλήση και όχι με χρονοχρεωση

Δες περιπου ποσες κλησεις κανεις το μηνα μηπως σε συμφερει

Δημοσ.

υπαρχει και του οτε οπου με 4 ευρω δωρεαν αστικες υπεραστικες απο 8 το βραδυ ως τις 8 το πρωι η ολο το σαββατοκυριακο/το κακο ειναι οτι πρεπει να χεις και connex

Δημοσ.
Το προγραμμα αυτο το εχει και η telepassport. Μαλιστα αυτη, δεν απαιτει προεπιλογη, κατι που βολευει αφανταστα οταν θες να κανεις μικρες κλησεις...

Το ονομαζει "Telepassport ακομη πιο πολυ".

Aπλά βάζεις το 1777 μπροστά για να πάρεις μέσω ΟΤΕ... Δεν νομίζω να βαριέται κανείς να πατήσει 4 κουμπιά...

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται και "ντρέπονται" να ρωτήσουν η υπηρεσία είναι μια χαρά, χωρίς διακοπές, χειρότερη ποιότητα κτλ... Απλά πληρώνεις 10 λεπτά την κλήση και έχει και αναλυτικό λογαριασμό κάθε μήνα με κλήσεις και διάρκεια...

Για εξωτερικό και κινητά που δεν συμφέρει νομίζω, βάλτε 1777, αυτά! ;)

Δημοσ.

Όσο και να μην συμφέρει από τον ΟΤΕ φθηνότερα είναι. Αλλά για εξωτερικό: voipbuster με τη διαδικασία direct call. Απλά προσέξτε τις χρεώσεις για να δείτε τι συμφέρει. Προσωπικά χρησιμοποιώ και το i-call.

Δημοσ.

Exω αρκετο καιρο το προγραμμα της Αltec (πριν ειχα teledome) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και κανω αρκετες μεγαλης διαρκειας κλησεις...Ετσι καλω μεσω Αλτεκ για τις μεγαλες και με 1777 για τις μικρες...

Χοντρικα γλιτωνω 120ευρω το διμηνο...

Καλυτερη ποιοτητα η Τeledome απο την Altec, αλλα γενικα καλες...οταν καλεις αστικα καμια διαφορα απο οτι με ΟΤΕ, οταν καλεις υπεραστικα αναλογα με την αποσταση/πολη ...

Ayta απο μενα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...