MasterX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ καλή επιλογή.... Δες και εδώ... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165281 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Να σε ρωτησω... Έχεις βάλει τα Vista και τα δουλεύεις με το Aero στο Acer Aspire 5101awlmi??? Μου φαίνεται περίεργο γιατί ξέρω ότι το Aero ζητάει 1024 μνήμη και επίσης καλή κάρτα γραφικών... Πες μου να ξέρω γιατί το ψάχνω να το πάρω και 'γω.... Nai file mou exo balei vista ultimate rtm me aero fortomeno kai to trabaei mia xara bebaia kapies stigmes dixnei oti xreazetai to 1gb all san O/S me aero paei ma xara exo fortosi nod32 kai nero kai pezoun kala tora gia pexnidia den ksero epidi olla sxedon theloun 128mb vramkai oso exo sto laptop 512mb ram i vram einai locked sta 64mb se 1 mina pou tha kano upgrade kai tha pexv me 2x512 se dual channel to pc tha petaei kai i vram tha anebei automata se 128mb:mrgreen: einai korifaio mixanaki gia ta lafta tou alla ap'oti exo akousei exei xalia service. exei seagate 120gb pata 5400 ,dvdrw 8x dual pioneer ,crystal bright 15.4 tft wide , einai vista capable , i gfx ipostirizei model shaders 2 (gia to aero kai kainourgia pexnidia). exei camera on tft ,ddr2 533 sodimm HYUNDAI me poli kala apotelesmata se benchmarks. Den exei TVout , Serial kai prallili kai den exei bluetooth (an kai me 20 euro perneis ena stick kai teleioneis:mrgreen: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε που βρηκες τα ultimate αφου τωρα μολις κυκλοφορησαν σε κατασκευαστες? Τωρα σε οτι αφορα την επιλογη φορητου ο ξαδερφοςμ ου σκεπτεται να παρει το Amilo pro 3505 με core duo 1,6 xp pro. Πως σας φαινεται η παραπανω σειρα αληθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 keeper το "rtm" στα vista ultimate τι σημαίνει? Δεν έχω κοιτάξει τις εκδόσεις τους ακόμα και δεν ξέρω ποια είναι αυτή.. Αυτό που θυμόμουν ήταν ότι για το Aero ζητάει 1024 μνήμη, αλλά μάλλον αυτό θα ήταν το recomended.. Ουσιαστικά πάντως μου λες ότι μπορεί να παίξει και κάποια παιχνίδια 3D... (με δυσκολία μεν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soichiro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 …ακόμα πίνω ηρεμιστικά χάπια για να συνέλθω… Τελικά από μια απίστευτή ασυνεννοησία δεν μπόρεσα να πάρω το συγκεκριμένο Laptop και πήρα αυτό FUJITSU-SIEMENS AMILO PRO V3505 T2050 Δεν ξέρω αν για τα 843? που έδωσα πήρα κάτι που άξιζε, αλλά μετά από μια βδομάδα έχω μείνει φοβερά ικανοποιημένος. Ζωντανό, γρήγορο και ό,τι και αν του φόρτωσα, ό,τι εγκατάσταση και να του έβαλα την πραγματοποίησε ταχύτατα! Ωραία οθόνη, σχετικά ελαφρύ (σαν βάρος), αλλά (κατά τη γνώμη μου) μέτρια ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης. Δεν έχει φαντεζί κουμπιά και λαμπιόνια (δε με νοιάζει καθόλου), αλλά είναι λειτουργικό και αρκετά εύκολο στη χρήση του. Άλλο ένα μείων στην εμφάνισή του είναι το άσπρο (χρώμα του πάγου) πληκτρολόγιο που έχει. Τέλος, έχω την εντύπωση πως κάτι πρέπει να κάνω με τα windows(να κρατήσω αντιγράφω, δεν κατάλαβα πολύ καλά), αλλά βλέπω και ένα CD που γράφει Recovery Disc. Δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να έχω ένα αντίγραφο των Windows για ώρα ανάγκης. Ξέρετε κάτι γιʼ αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε που βρηκες τα ultimate αφου τωρα μολις κυκλοφορησαν σε κατασκευαστες? ta vista rtm exoun olles tis ekdoseis on vista se ena dvd sto installation sou lei na dialekseis (kai nai exei kai ta ultimate) keeper το "rtm" στα vista ultimate τι σημαίνει? RTM simainei ready to manufacturing to opoio me liga logia simainei oti einai to teliko proion all den exei ksekinisei akoma i anaparagopgi tou se kopies Min rotisete perisotera gia RTM giati an to piasoume se bathos tha mas Ban-aroun kai tou 3is Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 keeper να σε ρωτήσω... Θα πάρουμε 2 μηχανάκια εγώ και ένας συναδελφός μου, με κάποια έκπτωση λόγω κάποιας "κατάστασης"... Μάλλον για το 5101 λέμε που θα μας βγει κάτω απο 600 ευρώ.. Κοιτάμε και το 5102, αλλά και οι δυο μας, σύμφωνα με τη χρήση που θα του κάνουμε, μάλλον δεν αξίζει να δώσουμε τα παραπάνω φράγκα..Καλή φάση και ο διπύρηνος αλλά πιο σημαντική διαφορά βλέπω την μνήμη... Στο επεξεργαστη πιστεύεις ότι θα δουμε διαφορά που να αξίζει? Μάλιστα του είπαν (επειδη μεσω αυτού θα τον πάρω εγώ) ότι αν θέλουμε να βάλουμε 512ΜΒ ακομα να μας την βάλουν απο πριν αυτοί για να μην χάσουμε την εγγύηση!! Νομίζω ότι λένε π@π@ριές, καθως το να προσθέσεις μνήμη μόνος σου προβλέπεται και άλλωστε αν την βάλουν αυτοι ποια η διαφορά αφου δεν είναι αυτοι το σέρβις? Επίσης ισχύει για τους ACER η προσφορά να σου στείλουν δωρεαν τα Vista όταν θα βγουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Στο επεξεργαστη πιστεύεις ότι θα δουμε διαφορά που να αξίζει? mono an trexeis poles baries efarmoges tautoxrona (autocad & photoshop) alios o monopirinos einai monodromos se thema epidoseon Μάλιστα του είπαν (επειδη μεσω αυτού θα τον πάρω εγώ) ότι αν θέλουμε να βάλουμε 512ΜΒ ακομα να μας την βάλουν απο πριν αυτοί για να μην χάσουμε την εγγύηση!! Auta einai p@p@ries i mnimi anabathmizetai apo ton xristh se olla ta lptp gia auto yparxei kai to katalilo kapaki me tis 3 bides sto kato meros tou lptp gia na to kaneis monos sou bebaia sta acer den sou dinei prosbasi mono sta 2 banks tis mnimis ala kai ston epeksergasti,sto sistima psiksis kai to minipci slot. Επίσης ισχύει για τους ACER η προσφορά να σου στείλουν δωρεαν τα Vista όταν θα βγουν? kanenas kataskeuastis (HP,ACER,FUtjitsu,Lenovo etc.) den dinei tzampa to neo leitourgiko apla to prosferei me kapia ekptosi anaforika gia lenovo ta home premium kanoun 64euro + taxydromika tora i acer nai men to prosferei alla oxi akoma toulaxiston oxi akoma. O monos kataskeuastis pou ta dinei tsampa einai to plaisio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 autos edw o HP pos sas fenete? lew na ton tsibisw... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975846&product=904929&tab=specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sissel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Άκουσα ότι τα Windows Vista απαιτουν 1γιγα μνήμη στο ελάχιστο και ότι αν κανείς πάρει λαπτοπ καλύτερα να έχει 2γίγα. Ισχύει; Τελικά είναι δύσκολο να διαλέξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καταλήγω εδώ... τι λέτε? Toshiba satellite A100-906 Πολύ καλό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sissel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ναι αλλά άλλαξα γνώμη Προτίμησα HP με ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά. Ιδού: HP Pavilion dv6181ea ...αν και 'φλερτάρω' και με τον 6187, αλλά παιχνίδια δεν παίζω και νομίζω από 1,83 σε 2GH δεν θα μου λείψουν. Οπότε μάλλον στο παραπάνω θα καταλήξω. Το έχω ήδη κλείσει στο Πλαίσιο άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 vre sissel kai giati den pas gia auton pou tha tsimpisw egw , pou ehei kai kaliteri karta grafikwn kai 17ara othoni? http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...4929&tab=specs i diafora tou epexergasti 2 dual core apo ta 1.63 sta 1.83 ine polu mikri kai diskola tha tin antiliftheis se aples efarmoges kai pehnidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sissel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Βρε ababapano, ο υπολογιστής με 17αρα οθόνη μου πέφτει κομματάκι βαρύς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ok. se auto paw paso . ala gia emena pou den tha ton metakinw sihna me tin 17ara me simferei perisotero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.