Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά...

soichiro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να πραγματοποιήσω μια αγορά ενός Laptop μέσα στην εβδομάδα. Δεν διαθέτω τον χρόνο περιμένω μήπως τυχόν παρουσιαστή κάτι καλύτερο ή πιο οικονομικό. H χρήση του Laptop θα είναι μικρή έως μέτρια και θα περάσει τον περισσότερο χρόνο του δουλεύοντας office και σερφάροντας στο internet. Περισσότερο μʼ ενδιαφέρει η φορητότητα που προσφέρει ένα Laptop και λιγότερο οι επιδόσεις του, μιας και σπάνια θα χρησιμοποιηθούνε. Δεδομένου ότι έχω κάνει μια μικρή ερευνά αγοράς και τα οικονομικά μου όρια κυμαίνονται από 500? έως 700? (νεκρός), κατέληξα σε δύο Laptop:

-ACER ASPIRE 5101AWLMI MK36 στα 659? από E-shop

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.907696

-FUJITSU-SIEMENS AMILO PRO V2085 M735A στα 699? από E-shop πάλι

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.906245

Πιο πολύ είμαι κοντά στον Fujitsu-Siemens που προσφέρει και XP Pro και δεδομένου ότι την θεωρώ πιο αξιόπιστη εταιρία από την Acer. Στα συν του Acer είναι ο σκληρός που έχει διπλάσια χωρητικότητα από τον αντίστοιχο της Fujitsu-Siemens. Στην περίπτωση όμως της Acer o Turion που έχει αποτελεί για εμένα ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς Pentium Μ είχα δουλέψει και κάπως τον γνωρίζω...

Θα προτείνατε κάποιον από τους δυο? Ή έχετε άλλη πρόταση πάντα σε αυτά τα χρήματα?

Σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Agorasa to ACER ASPIRE 5101AWLMI MK36 kai einai skili i cpu einai poli kaliteri apo pentium M kai mporei na sigrithei me tou dipirinous (an kai xanei ligo) pantos ta vista ultimate me aero petane kai to sistima exei 64mb vga fantasou otra pou tha tou balo alla 512ram kai tha paei sta 128mb Vram.

Kalo mixanima alla exei sk@t@ service (stin ellada panta):)

O skliros einai seagate

to dvdrw DL + Ram 8x tis pioneer

Ram 512ddr2 hyundai (dinei apithana apotelesmata sta bnchmarks)

! to paketo den to sinodeuei cd ton windows alla to installlation ton windows vrisketai se inactive partition ston skliro kai afou stithoun ta windows (meta apo 5 lepta diladi) sou sinisto na trekseis to e-recovery tool gia na ftiakseis esi ta recovery apo to partition.

Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω το Toshiba P100-386 και είναι θυρίο.

Core 2 duo 2.17 GH

GF 7600 256 MB

100 GB Σκληρό

17 Οθόνη

1024 RAM

Επιπλέον είναι και Toshiba που σημαίνει πολλα.

Αν μπορείς να δώσεις 1800 E παρτο ανεπιφύλακτα.

Στην αντίθετη περίπτωση πάρε κάποιο άλλο της Toshiba πάλι.

Δημοσ.

kkouts,

afou o soichiro sou leei oti exei 500-700euro ......

plaka mas kaveis me to laptop sou sta 1800 ??????

Tespa,

prosopika ektimw perissotero thv Futzitsu! Oi epidoseis kai twv duo 8a eivai peripou idies h movh kalh diafora uper tou Futzitsu akata thv aposph mou eivai h mpataria :-) Kalo pragma h mpataria sto LAptop kai arketa symantiko.

Episeis opote exeis va dia8eseis liga lefta parapavw (opoiov kai va pareis apo tous duo) bale alla 512Mb ! Gia xoro oute ta 120 8a sou eivai arketa siga siga. Opote mporeses va dia8eseis liga lefta akoma perveis eva e3wteriko USB disk toso gia backup oso kai gia extra xoro. (eida external 500Gb sta 200euro peripou se gvwsth vea alusida).

Oti kai va pareis:

KALORIZIKOS na eive!

Δημοσ.

Ρε φίλε που σε βήκαμε;Δεν κάνεις τίποτα άλλο καλύτερα;Αφού του εξήγησα οτι αν δεν μπορεί να πάρει κάποιο άλλο φθηνότερο της Toshiba με ίσως 700.Αλλα εσύ δεν το έπιασες αυτό.Δεν πειράζει δεν μπορούν να είναι όλοι μέτριοι και έξυπνοι υπάρχουν και κατώτερες κατηδορίες ανθρώπων.

Δημοσ.

I love toshiba :-)

I have a toshiba :-)

To toshiba leei polla :-)

Poia eivai afth h futzitsou se sxesh me thv toshiba :-)

To kalhtero epixeirima gia va diale3ei kapoios :-)

kkouts sorry dev vomizw oti hmouv eristios... Oute oti sou thv eipa :-) Apla prospa8isa va boh8isw ligo. Px - gia emeva to battery life metraei.

Aloste eipa arxika oti kai egw eimai biased me ta siemnes.... Kalo eivai eivai va ekfrazoume tis prosopikes mas apopseis alla sugxrovos va divoume kai kapoia epixeirimata.

Tespa, edw pou ta leme h poio xrhshmh parembash dev egeive apo emeva oute apo esesva. Perissotero boh8aei to post tou keeper.

Δημοσ.

Εντάξει sorry και από μερους μου.Απλά εγώ ήθελα να προτείνω μια καλή μάρκα στον άνθρωπο.Θα μπορούσε να πάρει ενα μοντέλο της toshiba πολύ φθηνό ακόμα και με 700Ε.Τουλάχιστον θα του κρατήσει καιρό.

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ λίγη βοήθεια.

Θέλω να πάρω laptop για τη δουλεια μου (είναι δουλειά γραφείου) αλλά και ως προσωπικό υπολογιστή και ειλικρινα... δεν έχω ιδέα! Τι προτίνετε από κατασκευαστή? Αρχικά σκεφτόμουν για Turbo-X αλλά απ' ότι διάβασα εδώ, δε λέει. Από τιμή, μέχρι 1200 Ε μπορώ να διαθέσω. Το ψάχνω εδώ και δύο μέρες και έχω χαθεί κάπως....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Συμφωνώ για το Toshiba και σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας! :-D

Ασφαλώς αν μπορούσα να διαθέσω κάποια παραπάνω χρήματα η επιλογή θα ήταν Toshiba, αλλά δεν...

Παρήγγειλα τον Fujitsou Simens, μιας και μου δίνει ένα κλικ εμπιστοσύνης παραπάνω. Βασικά αυτό που μ’ έκανε να τσιμπήσω ήταν τα XP Pro (και λίγο ο Pentium). Δεν ήθελα να μπω σε περιπέτειες αλλαγής λειτουργικού, μιας και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Για μνήμη και δίσκο θα τα κανονίσω στη πορεία, καθώς δεν θα είναι ο main υπολογιστής μου. Για κινητό γραφείο και σερφάρισμα στο νετ νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετός...

Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει, Pentium M ή AMD Turion?

Δημοσ.

Παίδες σκεφτόμουν να πάρω και εγώ ένα φτηνό φορητό για δεύτερο μηχάνημα (που θα το χρησιμοποιεί και η αδελφή μου)...

Έλεγα για το Acer Aspire 5101awlmi αλλά τώρα που είδα και το Acer Aspire 5102WLMi δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...

Το πρώτο δεν έχει Χ2 CPU απ'ότι καταλαβαίνω, αν και σε κάποια site καταστημάτων το αναφέρουν σαν διπλοπύρηνο.. Μάλλον μόνο το δεύτερο είναι Χ2, ε?

Δημοσ.
Agorasa to ACER ASPIRE 5101AWLMI MK36 kai einai skili i cpu einai poli kaliteri apo pentium M kai mporei na sigrithei me tou dipirinous (an kai xanei ligo) pantos ta vista ultimate me aero petane kai to sistima exei 64mb vga fantasou otra pou tha tou balo alla 512ram kai tha paei sta 128mb Vram.

Kalo mixanima alla exei sk@t@ service (stin ellada panta):)

O skliros einai seagate

to dvdrw DL + Ram 8x tis pioneer

Ram 512ddr2 hyundai (dinei apithana apotelesmata sta bnchmarks)

! to paketo den to sinodeuei cd ton windows alla to installlation ton windows vrisketai se inactive partition ston skliro kai afou stithoun ta windows (meta apo 5 lepta diladi) sou sinisto na trekseis to e-recovery tool gia na ftiakseis esi ta recovery apo to partition.

Να σε ρωτησω...

Έχεις βάλει τα Vista και τα δουλεύεις με το Aero στο Acer Aspire 5101awlmi???

Μου φαίνεται περίεργο γιατί ξέρω ότι το Aero ζητάει 1024 μνήμη και επίσης καλή κάρτα γραφικών...

Πες μου να ξέρω γιατί το ψάχνω να το πάρω και 'γω....

Δημοσ.

ΤΑ fujitsu εχουν καλυτερες επιδοσεις και ποιοτικα χαρακτηριστικα και ειναι μια καλη φθηνη αγορα για τον φιλο μας και καλοριζικο. Εξαλλου το γεγονος οτι τρεχουν τα Pro xp ειναι οτι καλυτερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...