Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με HP G3000

Odious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες θέλω τη βοηθειά σας.Το πραγμα εχει ως εξης:Ενας φιλος εχει το εν λογω laptop,εκανε format και περασε τα XP proGR(πιο πριν ειχε home)δεν ειχε drivers το laptop.Λοιπον εχω λιωσει να κατεβαζω αρχειακια τυπου spXXXXX αλλα,καποια μπαινουν,καποια οχι,συγκεκριμενα δεν μπορω να βαλω του (1)modem και της (2)καρτας ηχου.Επισης δεν δουλευει το (3)usb.Το μηχανημα δεν εχει το sp2.Σκεφτομαι να του κανω αλλο ενα formatακι με xp pro eng sp2

μπας και φταιει η γλωσσα.Δεν ξερω γιατι γινεται ρε γμτ αυτο.Οποιος ξερει και θελει,τα φωτα του...

Ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερρρρμμμμ σε οτι αφορα τις εγκαταστασεις καποιων συσκευων. Επειδη εχω και γω Pavilion ειχα ακριβως το ιδιο φαινομενο.... και η λυση ειναι πως πρωτα πρεπει να εγκατασταθουν πρωτα καποιοι αλλοι drivers απο αυτους που δινει και ΜΕΤΑ αυτοι του μοντεμ και ηχου....

Δοκιμαστε λιγακι... και οργανωθειτε λιγο καλυτερα, με την εννοια αυτα που κατεβαζετε να σημειωνετε τι ακριβως ειναι. Και διαβαστε ακριβως το Install procedure που δινει η HP.

Ρε γαμωτο εχω ξεσκιστει να ψαχνω drivers για την conexant καρτα ηχου,τπτ,ουτε για το modem.Νομιζω οτι χρειαζεται ενα αρχειο SP 32768 αλλα δεν το βρισκω.Kirimis,αν ισχυει αυτο που λες την κατσαμε γιατι δεν ξερω για κανενα λογο με τι σειρα πρεπει να τα κανω install.Anyway,thanx παντως

Καλο θα ηταν να βαλεις το sp2 μηπως τους βρει. οταν πηρε το μηχανημα πρεπει να του εδωσαν και καποια cd για recovery μεσα σε αυτα ειναι και οι driver. Αν παλι δεν του εδωσαν πρεπει να εκανε recovery μονος του σε dvd η cd. ψαξε σε αυτα.

Ναι εχω βαλει το service pack,επισης cd δεν του εδωσαν(ναι οντως,χιλιες φορες τον ρωτησα -και μενα κουλο μου φανηκε-).Φταινε καθαρα οι drivers δεν ξερω,εχω κατεβασει οτι μα***κια της HP αλλα τζιφος,modem και καρτα ηχου-πουλι-.

Ευχαριστω παντως...

παιδιά γεια σας παιζει να είναι η πρώτη συζήτηση για το G3000 στα ελληνικά οπότε συνεχίζω

έχασα και εγώ το recovery partition και διερωτούμαι εαν είναι πιθανό να το κατεβάσω από το internet.

Odious αν τo recovery partition είναι ακόμα εκεί δεν θα υπάρχει πρόβλημα' απ' ότι είδα και άλλους εκεί είναι όλα τα drivers και χρησημα αρχεία των xp.

το λαπτοπ είναι καινούριο εάν το ανοίξω για να βγάλω τον σκληρό τι γίνεται με την εγγύηση;

τα λέω όλα αυτά επειδη έχω ένα φοβερό πρόβλημα το οποίο δεν ξερω αν είναι κατάληλο για το θέμα.

γρήγορη περιγραφή (ίσως το ποστάρω σε καινούριο):

"με το partition magic 08 επέλεξα να μου κάνει partition και με την επιλογή bual boot ήθελα να εγκαταστήσω το ubuntu.(προεγκατεστημένα xp)

τελικά μου ζήτησε reboot και το μόνο που φαίνεται στην μαύρη οθόνη πια είναι ένας κούρσορας να αναβοσβήνει. αν bootάρω από cd τα xp δεν βλέπουνε τον σκληρό και μου λένε πως ή δεν είναι ενεργοποιημένος ή πως εκρεμεί κάποια διαδικασία. έκανα λοιπόν εγκατάσταση ubuntu 6.10 η οποία έγινε κανονικά αλλά χρειάζεται να επανεγκατασήσω και τα windows. μπορεί να γίνει κάτι χωρίς να ανοίξω το λάπτοπ; τι λέτε;

απεγκατέστησα πάλι το linux και έσβησα τα πάντα από τον σκληρό. χωρίς δισκάκι στο cd-rom το μύνημα που βγαίνει είναι:

GRUB Loading stage1.5

GRUB Loading, please wait...

Error 22"

νομίζω πως το περιέγραψα μια χαρά.

κάθε ιδέα -βοήθεια ΠΟΛΥΤΙΜΗ!:mrgreen:

Το recovery partition ειναι αδειο,οποτε τον μπουλο φιλε μου :).

Ρε γαμωτο δεν το χωραει το μυαλο μου να μην του εχουνε δωσει ενα γαμωδισκακι,τπτ ετσι χυμα,τι διαολο...anyway

την κουβέντα για τα γενικότερα (Partition Magic, Dual Boot & Grub Error :?) την μετέφερα εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1399797#post1399797

όσων αφορά το άδειο παρτίσιον θα έναι πολλοί μ` αυτό το πρόβλημα ελπίζω να βρούμε λύση. (να κατεβάσουμε τουλάχιστον το παρτίσιον ολόκληρο από κάπου?)

κάπου είδα ότι ένας ζήτησε από την εταιρία του στείλανε λάθος cd και μετά τον ψήνανε τηλεφωνικά ν`αγοράσει καινούριο σκληρό :mrgreen: !!

• 1 μήνα μετά...

> απεγκατέστησα πάλι το linux και έσβησα τα πάντα από τον σκληρό.

Kala ta Ubuntu ti sou ftegane???

sto diko mou to lapi (hp g3000) leitougei

mia xara k xoris windows!

evala ta ubuntu apo th proth mera pou phra to laptop k den exw problhmata.

>το μύνημα που βγαίνει είναι:

>GRUB Loading stage1.5

>GRUB Loading, please wait...

>Error 22"

to minima einai tou boot loader

k sou leei oti de vre8hke partition pou hxes ta linux!

ksanavalta ubuntu pali =)

Ta hp εχουν αν κοιταξεις στη σελιδα οτυ κατασκευαστη διαφορετικους drivers για εκδοσεις των windows οποτε χρειαζεται αυξημενη προσοχη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...