valessakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείτε να με διαφωτήσετε γιατί οταν βάζω ένα dvd rom κάνει τόσο θόρυβο λές και θα απογειωθεί το laptop? Ενώ σε dvd εικόνας λειτουργεί σε χαμηλές στροφές και δεν ενοχλεί. Παρουσιάζετε κανενός το ίδιο πρόβλημα? Πως μπορώ να το διορθώσω??????
talikra Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 To Προβλημα αυτο ειναι γνωστο και εχει αναφερθεί και από πολλούς από εδώ μέσα που έχουμε το A100-192. Βασικά έχω παρατηρήσει 2 πράγματα: 1. Ότι παίζει ρόλο η ποιότητα του δίσκου π.χ όσα verbatim έχω δοκιμάσει δεν μου το κάνει. 2. Σε όσα ακούγεται θόρηβος αυτός ακούγεται στην αρχή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σταματάει. Βέβαια υπήρξαν και στιγμές που ο θόρυβος είναι συνεχόμενος Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία πως το DVD-ROM είναι προβληματικό, άλλωστε το είχα ψάξει και γω για το συγκεκριμένο στο internet και πολλόι είχαν το ίδιο πρόβλημα φίλε μου.
panagiotis1976 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 man, prepei na tsekareis poies markes diskwn ''sympathei'', to laptopaki soy. filika, Panos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.