enjoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Σας στέλνω ένα ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας. Η έρευνα αφορά την ικανοποίηση πελατών σε Internet Service Providers ( ISP ) και απευθύνεται σε φοιτητές (Μεταπτυχιακούς ή Προπτυχιακούς) που διαθέτουν κάποιον παροχέα ISP (είτε στην πόλη που σπουδάζουν είτε στον τόπο καταγωγής τους) για πρόσβασή τους στο internet . Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πηγαίνετε εδώ: http://users.otenet.gr/~dionisi/form.htm
Adavis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία αλλά θα μας δείξεις και τα αποτελέσματα κάποια στιγμή ε;
Japan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχεις επιλογή αν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την αντιστοιχη υπηρεσία
enjoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Τα αποτελέσματα θα τα ανακοινώσω on-line μετά το τέλος της εργασίας. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει τις αντίστοιχες υπηρεσίες του ISP ή τουλάχιστον μπορούν να απαντήσουν με βάση την αντίληψή τους. Γι'αυτό το λόγο παρακάλω να συμπληρωθούν όλες οι ερωτήσεις αν είναι δυνατόν (σε διαφορετική περίπτωση ένα ερωτηματολόγιο με κενές ερωτήσεις δεν θα πρέπει να μπει στην έρευνα)
enjoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Αυτή είναι η εργασία μου. Τι να κάνω? sorry!
Xvipes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 έπεσε πολύ Ασος!btw άλλαξε το χρώμα άμα δεν βαρίεσε μου έβγαλε το μάτι
enjoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Λέτε να αλλάξω λίγο το χρώμα? Ήταν πολύ έντονο ε? Θα το κάνω πιο απαλό. thanks Xvipes για την παρατήρηση
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Λίγο αναξιόπιστη θα γίνει η έρευνά σου. Θα πρότεινα να την κάνεις ο ίδιος προσωπικά, καθώς εδώ μπορεί να την συμπληρώσει όποιος να ναι.
Loser Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 καλή επιτυχία για την διπλωματική μια παρατήρηση μόνο ίσως θα έπρεπε να προσθέσεις σε μερικές ερωτήσεις επιλογή ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ π.χ. βαθμολόγησα τον ISP μου για ποιότητα υπηρεσιών που μου προσφέρει (mail,antivirus,....) με 5 γιατί δεν χρησιμοποιώ τις συγκεκριμένες υπηρεσίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.