enjoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν εγώ τα μόνα video games που παίζω στον υπολογιστή είναι το NBA live 07 και το FIFA 07.Ενώ αρχικά πριν κάποιο καιρό ήταν όλα μια χαρά, τώρα τελευταία μετά από 5 λεπτά που παίζω, η οθόνη παγώνει και μου βγαίνει μήνυμα ότι ο VPU recover (καπως έτσι..) μου έχει μηδενίσει τον επιταχυντή γραφικών γιατί δεν ανταποκρίνεται. Ασε που στην προσθαφαίρεση προγραμματων στον control panel, εκει που αναφέρει τα προγράμματα κάπου στη μέση υπάρχει μια μεγάλη μαυρίλα. Τι φταίει? λετε να είναι κανένας virus? πρέπει να κάνω format ή είναι Hardware το πρόβλημα? Έχω pentium D στα 3GHz και κάρτα γραφικών ATI radeon X600XT 256Mb
@topos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εν τω μεταξυ περασες καινουργιους catalyst?Μαλλον εκει πρεπει να το ψαξεις...
enjoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Έβαλα καινούργιους drivers αλλά τίποτα. Πάλι μετά από κανά πεντάλεπτο παιχνιδιού παγώνει η οθόνη και αναγκαστηκά κάνω restart
panosvlass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 1)Δες τι θερμοκρασιες ανεβαζει η καρτα γραφικων, αν ειναι αυξημενες ανοιξε το κουτι και δες αν δουλευει το ανεμιστηρακι.Αν δεν δουλευει βγαλτο καθαρισε το ριξτου λιγο λιπαντικο.και ξαναδοκιμασε 2)Και δοκιμασε καμια προηγουμενη εκδοση drivers.
enjoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 1) Άνοιξα το κουτί έβαλά το παιχνίδι να παίξει και μετα από κάποια ώρα το παιχνίδι κόλησε πάλι, ενώ τα ανεμιστηράκια δουλεύαν μια χαρά. Μου έβγαλε πάλι μήνυμα ότι ο VPU recover μηδένισε τον επιταχυντή γραφικών γιατί δεν ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα οδήγησης. 2) Το πρόβλημα μου είχε παρουσιαστεί και στους παλιούς drivers που ήταν μαζί με την κάρτα γραφικών. Τι να κάνω? Μπας και έχουν πάθει κάτι τα windows? Θα με σώσει ένα format?
enjoy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα format και τίποτα. Πάλι το ίδιο πρόβλημα. έβαλα τους τελευταίους drivers έκανα update το Bios αλλά πάλι τίποτα. το ίδιο πρόβλημα μετά από 1-2 λεπτά παιχνιδιού, μου παγώνει η οθόνη και αναγκαστικά κάνω restart. Έστειλα αναφορά στην microsoft και λέει ότι είναι stop error. Έκανα αυτά που μου είπε αλλά κανένα αποτελεσμα, μάλιστα μερικές λύσεις χειροτέρεψαν τα πράγματα (π.χ. τα παιχνίδια δεν ξεκινούσαν καθόλου). Καμιά ιδέα? το μόνο που νομίζω ότι μπορει να φταίει είναι ή κάρτα γραφικών ή η οθόνη μου να έχει χαλάσει. (Η οθόνη μου είναι λίγο παλιά σε σχέση με τον υπολογιστή, την έχω 7 χρόνια) βέβαια με μικρά προγράμματα και μετα windows δεν έχω σοβαρά προβλήματα. όμως παρατήρησα ότι καμιά φορά μου κάνει restart όταν έχω ξεχάσει κανένα CD ή DVD μέσα στο drive όταν μπάινει στα windows
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ίσως να πρόκειται και για πρόβλημα του τροφοδοτικού. Όταν μπαίνει στα win «τραβάει» αρκετό ρεύμα από διάφορες συσκευές και μάλλον αυτό δεν αρκεί όταν προσπαθεί να δώσει και στο CD/DVD. Την ίδια ανεπάρκεια πιθανόν να έχει λόγο των απαιτήσεων της κάρτας σε τροφοδοσία κατά την εκτέλεση 3D εφαρμογών. Τώρα γιατί δεν το κάνει από την αρχή δεν ξέρω...
enjoy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί και να έχεις δίκιο, ίσως φταίει το τροφοδοτικό. Άλλα μόνο όταν ο υπολογιστής τραβάει αρκετό ρεύμα. Μάλιστα όταν χρησιμοποίησα το dvd shrink πάλι μου έκανε restart. Τι πρόβλημα να έχει? Κολάει στα δύσκολα? Μου προτείνετε να το πάω σε τεχνικό να το κοιτάξει?
Tzimmys Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Εγω πάλι λέω ότι φταίρι η κάρτα γρ. Έχω την 9250 (όχι καλή, εντάξει), και λαμβάνω ακριβώς το ίδιο μήνυμα.Πάντως είμαι έτοιμος να πάρω καινούρια κάρτα και σίγουρα δεν θα είναι ΑΤΙ
enjoy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά πήγα στον τεχνικό και βρήκα τι φταίει. Τελικά ήταν το τροφοδοτικό το πρόβλημα. Το άλλαξα και όλα εντάξει τώρα.
screwman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου, μας λες τι τροφοδοτικό είχες και τι έβαλες??? Και μήπως μπορείς να πεις την πλήρη σύνθεση του μηχανήματός σου??? Ρωτάω γιατί στα διάφορα forum σύμφωνα με αυτά που λένε βγαίνει το συμπέρασμα ότι μπορεί να φταίνε ένα κάρο παράγοντες και όχι μόνο το τροφοδοτικό. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μία 9600ΧΤ και θα αλλάξω και εγώ το τροφοδοτικό αλλά κυρίως επείδή την έχει ακούσει και όχι μόνο για την GPU...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.