Προς το περιεχόμενο

APC BACK-UP RS 800VA - Αξίζει?

trv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και τόσο καιρό είμαι χωρίς ups είναι καιρός να πάρω πια, και αφού θα πάρω, ας πάρω κάτι καλό, όσο μπορώ βέβαια..

Για αρχή έχω υπολογίσει watt κτλ, και πιστεύω ότι χρειάζομαι ένα 800va ups για να με καλύψει.

Μετά από αρκετή αναζήτηση και προτάσεις έχω σχεδόν καταλήξει στο APC BACK-UP RS 800VA το οποίο κοστίζει 200 ευρώ ακριβώς.

Είναι στο όριο που μπορώ να δώσω τα χρήματα, και αυτό που θέλω να μάθω, είναι αν πράγματι τα αξίζει.

2 βασικά ερωτήματα λοιπόν:

1. Με κόστος γύρω στα 200e που κοστίζει το συγκεκριμένο, μήπως μπορώ να πάρω ένα καλύτερο / μεγαλύτερο ups άλλης εταιρίας? ( πχ MGE ).

2. Μήπως με λιγότερα χρήματα, για παράδειγμα 150 ευρώ, μπορώ να πάρω ένα ups αντίστοιχων δυνατοτήτων και χωρητικότητας σε κάποια άλλη εταιρία ( πχ MGE ).

Όπως καταλαβαίνετε είμαι πεπεισμένος ότι σαν ups το συγκεκριμένο APC αξίζει, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σαν λόγος απόδοση/τιμή!

Δημοσ.

αυτό έχω .

και σε μια διακοπή του ρεύματος το καλοκαίρι , με εβγαλε για 40 λεπτά .

το συνοδευτικό software έλεγε ότι απομένουν 5 λεπτά ακόμα , και ήθελε ντε και καλά να κάνω shutdown , εγώ του έκανα cancel , και συνολικά με κράτισε όσο έγραψα.

ΣΥΝ ότι έρχεται courrier και το παραλαμβάνει από το χώρο σου αν έχεις πρόβλημα .

Ακόμα 200 ευρώ έχει ? τόσο το είχα πάρει κι εγώ . το Μάιο που μας πέρασε .

Δημοσ.
ΣΥΝ ότι έρχεται courrier και το παραλαμβάνει από το χώρο σου αν έχεις πρόβλημα .

Δηλαδη τι προβλημα σου εβγαλε εσενα και το εμαθες αυτο? :)

Δημοσ.

trv ,

δεν μου παρουσίασε πρόβλημα . Απλώς , από εκεί που το αγόρασα τους είχα ρωτήσει αν παρουσιάσει έστω και το μικρό πρόβλημα , ΤΙ ΚΑΝΩ ?

και μου είχαν πει αυτό που έγραψα .

"έρχεται courrier και το παραλαμβάνει από το χώρο σου αν έχεις πρόβλημα ."

ΕΥΤΥΧΩΣ ακόμα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα .

Δημοσ.

Από τα μεσαία μοντέλα της APC, δυνατό κομμάτι.

Aντίστοιχη ποιότητα σε αυτά τα χρήματα κ VA δεν έχω βρει. ;)

/sc

Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω για το APC.Εχω το αντιστοιχο το 1000αρι και ειναι σκυλι.Το καλοκαιρι μου κοστισε 300 ευρω αλλα μου δινει ενα uptime καπου 45 λεπτα με το συστημα στο φουλ και οθονη crt 19αρα.

Πολυ καλη επιλογη.

Δημοσ.
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.701308

apistefto gia tin timi tou to exo polous mines kai den mou exei kani kamia p@p@ri@

To soft ine pio voliko apo apc giati tou les esi pote tha klisi kai opote theli afto

Το soft δε με ενδιαφέρει καθόλου καθώς σε κανένα απο τα συστήματά μου δεν έχω windows εγκατεστημένα. Για το APC υπάρχει όμως το apcupsd για linux που απο ότι ακούω κάνει πολύ καλή δουλεία..

Mustek δε νομίζω να έπαιρνα, αν άλλαζα την APC θα ήταν με MGE μόνο υποθέτω...!

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ένα απλο της APC το 500UPS που μοιάζει με ένα κοινό πολύμπριζο. Έχει γύρω στα 100 με 120 ευρώ. Πάντως κρατάει πολύ και το έχω 2 χρόνια! Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές τους τόσο καλά ειναι ;) ;

Δημοσ.

Βρε παιδια δεν ειναι καλυτερη επιλογη η σειρα Smart της APC? Νομιζω οτι το 620VA κανει 200 Ευρω και μαλλον ειναι η αριστη αγορα. Διορθωστε με αν λεω ανακριβειες..........

Δημοσ.

Οντως, το APC Smart-UPS SC-620VA εχει και αυτο την ιδια τιμή. Τι πραγματικες διαφορές έχουν εκτος της μικρότερης ισχύος του τελευταίου, γνωρίζει κανένας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...