Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για μνημες

atheras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μνημη 512mb DDR PC2700 ΣΤΑ 333MHz και σκοπευω να βαλω αλλα 512mb στα 400MHz.Γινεται ;Μηπως η διαφορα συχνοτητας δημιουργησει προβλημα ή δεν την βλεπει καν το συστημα μου;Ευχαριστω

Δημοσ.

γίνετε φιλε μου απλά η συχνότητα τις 400 αράς μνήμης θα πέσει στα 333 για να συνεργαστούν αλλα καλά θα ήταν να έχουν και ίδια latences και να μην κανεις συλλογές από μνήμες αλλα να είναι ιδιου κατασκευαστή\μοντέλα φιλικά πάντα στα λέω όλα

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι κρίμα να δώσεις περισσότερα λεφτά γιατί όπως αναφέρθηκε παραπάνω στην ουσία θα έχεις 333MHz

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι περι μνήμης. Όταν είναι χαλασμένη η μνήμη κανονικά δεν πρέπει να σφυράει το μηχάνημα ; Το λέω επειδή πήγα ένα υπολογιστή στο πλαίσιο και είχα υποθέση πως είναι η μητρική αφου δεν σφύραγε τίποτα και τελικά μου είπαν πως είχε πρόβλημα η μνήμη.

Το θέμα ήταν πως δεν είχα pc ίδιας τεχνολογίας για να κάνω δοκιμές και να βρω εγώ την βλάβη και γιαυτό αναγκάστικα να το πάω σε αυτούς αλλα δεν νομίζω να ήταν η μνήμη περίεργο μου ακούγεται. Όσες φορές δεν έδινε σήμα στην οθόνη ο υπολογιστής και δεν ακουγόταν κανένας ήχος ήταν καθαρά πρόβλημα μητρικής!

Δημοσ.

πολλά μπορούν να συμβούν από τις μνήμες και ένας τρόπος να δεις αν φταίνε είναι να χρησιμοποίησης το MemTest αν δεις ότι βγάζουν λάθη τότε κατά 90 % φταίνε αυτές οποτε μην το αποκλείεις εγώ πέτυχα σε ελαττωματικό Δημάκη που έβγαζε λάθη και κάθε 2 λεπτά έτρωγα

Δημοσ.

Τελικά πήρα χτες το κουτί ο τεχνικός(απορώ αν είναι τεχνικός) μου λέει πως αλάχτηκε η μνήμη και πως είναι εντάξει. Πηγαίνω σπίτι βάζω τον υπολογιστή και πάλι τα ίδια δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη. έβαλα και άλλες 2 οθόνες λεω λες να έπαθε τίποτα η οθόνη. Έβγαλα την μνήμη και δεν σφύραγε το σύστημα. 99% είμαι σίγουρος πως είναι η μητρική μου έχουν τύχει και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. "Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ του πλαίσιου" άλλαξε την μνήμη και ξεμπέρδεψε. Μα καλά τι να πω τόσο Μ.....ες είναι, τους το είπα κιόλας όταν το πρωτοπήγα είπα παιδιά μάλλον η μητρική είναι. Απλά αλλάζουν αυτό που πιστεύουν ότι έιναι χωρίς να δοκιμάζουν.

Δημοσ.

To ελληνικό δαιμονιο του ωχαρδερφισμου αντε να τελειωνουμε στα γρηγορα κι οποιον παρει ο χαρος.

Τωρα για το θεμα αυτο των δυο διαφορετικων μνημων καλως τα ειπαν οι προλαλησαντες το λογικο ειναι να μειωθει η συχνοτητα της 400αρας στα 333 αλλα οταν καποτε εκανα κατι τετοιο σε Gigabyte nForce2 (AMD Barton) πηγε στα σκουπιδια η μητρικη.

Παραξενο αλλα αληθινο. :?

Δημοσ.

μαγκες ενα φιλαρακι εχει mobo msi ms-6579 και RAM PC2100 512MB και θελει να βαλει αλλο ενα dimmακι αλλα ψαξαμε και μονο σε PC3200 (400 MHZ) βρηκαμε, θα παιζει κανα προβλημα αμα βαλει 400αρα μνημη? η καινουργια μνημη θα δουλευει στα 266?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
To ελληνικό δαιμονιο του ωχαρδερφισμου αντε να τελειωνουμε στα γρηγορα κι οποιον παρει ο χαρος.

Τωρα για το θεμα αυτο των δυο διαφορετικων μνημων καλως τα ειπαν οι προλαλησαντες το λογικο ειναι να μειωθει η συχνοτητα της 400αρας στα 333 αλλα οταν καποτε εκανα κατι τετοιο σε Gigabyte nForce2 (AMD Barton) πηγε στα σκουπιδια η μητρικη.

Παραξενο αλλα αληθινο. :?

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το Νfore2 και +3000 Barton αλλά η μητρική μου αντέχει! Έχω μια 400ρα και δυο 333ρες, όταν βάζω όλες μαζί το σιστεμ πεθαίνει στο ξεκίνημα, μόλις βγάλω μια 333ρα όλα πάνε μια χαρά, αλλά βεβαίως στα 333 Mhz , γιαυτό σκεφτείτε προτού να βάζετε 2 διαφορετικές μνήμες … (έχω και διαφορετικά vendors). :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...