daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τα μοντέλα είναι ήδη πολλά και καλά, οι αναλύσεις τεράστιες, οι τιμές κατρακυλάνε και φτάνουν λίγο πάνω από 300 αλλά... ...η zero pixel εγγύηση δεν έχει γίνει ακόμα στάνταρ και οι περισσότερες εταιρείες δεν την προσφέρουν σε αυτά τα μεγέθη. Πότε πιστεύετε ότι θα έχει ωριμάσει η αγορά ώστε να δώσουν zero pixel στις 20"+ τόσο στάνταρ όσο θεωρείται σήμερα στις 19";
Vagos_46 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 μακαρι να γινει!! μια εταιρεια να το κανει θα ακολουθησουν και οι αλλες.
ItsToasted Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 o kaimos mou kserete poios einai re paidia? Oloi theloun 0Pixel egiisi. Kai protimoun mia othoni enanti kapoias allis me vasi mono kai mono tin egiisi. Kai amfivalw an oi ipostiriktes tou 0 Pixel exoun dei pote stin zwh toys kameno pixel gia na apofasisoun ama tous enoxli. Me orasi 10/10 kai 17" tft. Pixel sto kentro kato mou einai diskola orato kai kanw kai ora na to vrw. Vevaia den thelw na flamarw oute na sas tin pw me opoiondipote tropo. Kai egw tha ithela 0 Pixel se OLES tis TFT aneksartitou megethous KAI etairias. Alla plewn, to 0 pixel exei ginei megaliteros paragontas apo tis inches se ena monitor. Me sinxorite gia to offtopic alla ithena na ta pw Ontopic tora. An skeutomai kala, i pithanotita gia na vgei ena pixel elatomatiko vasizete kathara stin tixi kai NOMIZW oti oso kai na veltiwseis tin grami paragogis den ginete na eksalipseis tin pithanotita gia kameno pixel. Opote mia etairia an statistika dinei 0 pixel kai 1 stis 10 17" tft tis erxete pisw, tha prepei na ftasei sto idio theoritika pososto gia na min arxisei na exei apolies. Xontrika ta megalitera monitors exoun peripou 20% perisotera pixels kai kostizoun peripou 20% poio akriva. Opote tha prepei i etairia na miwsei to pososto kamenou pixel kata 40% gia na einai opos einai twra. (Ipothesi kanw panta) Opote kai afou me to 7th generation twn panel den to eidame auto, isos prepei na perimenoume apo 6 mines ews 2 xronia.
nikostz9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 παιδια επειδη βλεπω το δωρο των χριστουγενων να πηγαινει σε καινουργιo monitor 22'' και εχω αρχισει και ψαχνομαι αρκετα τελευταια. εχω καταληξει στα 2 παρακατω μοντελα μεχρι εκει φτανει το budget SAMSUNG SYNCMASTER 225BW http://www.pixmania.com/gr/gr/401415/art/samsung/ieuic-tft-22-225bw-5-ms.html και VIEWSONIC X 22'' VX2235WM http://www.infoshop.gr/productDetails.aspx?pid=19865&ccid=003.002.002 αν μπορει καποιος ας βοηθησει.αυτα που με ενδιαφερει ειναι πανω απο ολα οι ταινιες και λιγο fps gaming. ααα και μηπως ξερεται τι πολιτικες εχουν οι 2 εταιριες στο θεμα των καμμενων πιξελ?ξερω οτι δεν εχουν zero pixel εγγυηση απλα δε ξερω στα ποσα καμμενα στην αλαζουν.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Kai amfivalw an oi ipostiriktes tou 0 Pixel exoun dei pote stin zwh toys kameno pixel gia na apofasisoun ama tous enoxli. Me orasi 10/10 kai 17" tft. Pixel sto kentro kato mou einai diskola orato kai kanw kai ora na to vrw. Φυσικά αυτό είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Το καμένο πίξελ έχει έντονα ψυχολογική επιρροή, κάποιοι θα το βλέπουν συνέχεια απλά και μόνο επειδή ξέρουν ότι υπάρχει. Πέρα από αυτά, δεν είναι ότι δίνουν καν μετά το πρώτο πίξελ. Μπορεί και να είναι στα 3 ή και παραπάνω. Επίσης σημασία έχει που θα βγει. Δύο πίξελ καμένα στο κέντρο ακριβώς θα ενοχλούν. Κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι η οθόνη δεν αλλάζει συχνά οπότε καλό είναι να έχουμε εγγύηση ότι θα παίζει χωρίς λάθη. Και στο κάτω κάτω, το καμένο πίξελ είναι σφάλμα της συσκευής, πως να το κάνουμε. Προσωπικά δε θέλω να δώσω 400 ευρώ για κάτι που θα έχει σφάλμα.
talikra Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα θα μου λύσεις κάποιος μια απορεία αν μια οθόνη έχει καμμένο pixel τότε τι γιόυνετε παει πισω π.χ japan ή εδώ ελλάδα την φτιάχνουν. Και ποιό τεχνικά τι παίζει; Το αλλάζουν όλο το panel ή μπορουν και τα φτιάχνουν;
Rockwave Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομιζω να μπορουν να την φτιαξουν γιατι απλα δεν μπορουν να ειναι σιγουροι εαν το καινουργιο panel δεν θα εχει κανενα καμενο pixel
Bigi444444 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Σνιφ σνιφ... Λοιπον, zero pixel θα έχουμε από τις 23/6/2007 και ώρα 2:45μμ...
Skia11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 παιδια επειδη βλεπω το δωρο των χριστουγενων να πηγαινει σε καινουργιo monitor 22'' και εχω αρχισει και ψαχνομαι αρκετα τελευταια.εχω καταληξει στα 2 παρακατω μοντελα μεχρι εκει φτανει το budget SAMSUNG SYNCMASTER 225BW http://www.pixmania.com/gr/gr/401415/art/samsung/ieuic-tft-22-225bw-5-ms.html και VIEWSONIC X 22'' VX2235WM http://www.infoshop.gr/productDetails.aspx?pid=19865&ccid=003.002.002 αν μπορει καποιος ας βοηθησει.αυτα που με ενδιαφερει ειναι πανω απο ολα οι ταινιες και λιγο fps gaming. ααα και μηπως ξερεται τι πολιτικες εχουν οι 2 εταιριες στο θεμα των καμμενων πιξελ?ξερω οτι δεν εχουν zero pixel εγγυηση απλα δε ξερω στα ποσα καμμενα στην αλαζουν. Δες το review μου http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165996
nikostz9 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω Skia11 απο οτι καταλαβα τα αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.