Προς το περιεχόμενο

www.booking.com-online κρατησεις ξενοδοχειων

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(125 ευρώ το άτομο 6 διανυκερεύσεις)

20.κάτι το άτομο τη μέρα. Πολύ καλή τιμή για 2-3 αστέρων με δικό του μπάνιο.

Δημοσ.

καλά ντε,μη βαράς...ναι,αν είναι κ για τις 6 νύχτες,είναι πολύ καλή τιμή...

αλλά να δεις ότι ο πάνκυ,άσχετα αν λόγω ονόματος το παίζει αντιεξουσιαστής, στην πραγματικότητα είναι φαν του καπιταλιστικού συστήματος,κ το υπηρετεί όπου κ όπως μπορεί,ακόμα κ με τις καταναλωτικές του συνήθειες!!!!

Δημοσ.

Τον έχω πάρει πρέφα μωρέ τον ασφαλίτη, τι νομίζεις. Εδώ στο θρεντ για πειρατεία υποστήριζε όχι μόνο την πνευματική ιδιοκτησία αλλά και τη μάηκροσοφτ.

ΑΜ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΡΙΚΟ Μ΄???

Δημοσ.

άσε που είναι τόσο ανώμαλος που του αρεσει το ενδεχόμενο να είναι με 2 γυναίκες κατά τη διαρκεια της..συνουσίας...ΑΙΣΧΟΣ!

ΥΓ: είδες όμως,πόσο έξυπνα το παίζει ,που ακόμα κ στα αθλητικά , δηλώνει εθνικός?κ καλά παντού -αντί είναι(ή δηλώνει),αλλά στην πραγματικότητα, όπως αποκάλυψαν σε άλλα τόπικ πραγματικοί άντρες αυτού του τόπου,ειναι μια παλιοαδέρφω του κερατά....

Δημοσ.

Καταρχάς η τιμή χουντοβάζελε, είναι όπως την ανέφερε ο μεγάλος μαθηματικός εγκέφαλος lucifer που με τη βοήθεια του Excel βρήκε ότι η τιμή ήταν σχεδόν 20 Ευρώ τη μέρα ανά άτομο, σε δωμάτιο με δικό του μπάνιο και πρωινό παρακαλώ.

Ήταν στο Mitte το ξενοδοχείο.

Γενικά οι τιμές ήταν πολύ καλές στο Βερολίνο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψωνίσαμε με 50 Ευρώ.

Επίσης δεν το παίζω με τίποτα.

Αφού βρίσκω και πηδάω, δεν έχω ανάγκη.

Και στο thread για την πειρατεία, υποστήριξα τη λιγότερo δημοφιλή γνώμη.

Είναι χούι αυτό.

Δημοσ.
χουντοβάζελε

δεν ξέρω ποιος από τους 2 χαρακτηρισμούς με προσβάλει περισσότερο...

είναι όπως την ανέφερε ο μεγάλος μαθηματικός εγκέφαλος lucifer που με τη βοήθεια του Excel βρήκε ότι η τιμή ήταν σχεδόν 20 Ευρώ τη μέρα ανά άτομο, σε δωμάτιο με δικό του μπάνιο και πρωινό παρακαλώ.

καταρχήν,δεν φταίω εγώ,αλλά εσύ κ οι όμοιοί σου,που δεν μου επιτρέπετε (ηθικά)να κατεβάσω πειρατικά το office,και επειδή δεν έχω την οικονομική δυνανότητα,δε μπορώ να το αγοράσω κιόλας,άρα δε μπορώ να κάνω τις πολύπλοκες πράξεις που κάνετε εσείς σε αυτό...

Επίσης δεν το παίζω με τίποτα.

Μην παίρνεις κ όρκο,εγώ άλλα βλέπω εδώ μέσα...όταν βλέπεις αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος,κ η δικιά σου κάνει δουλειές,δε σκέφτεσαι "δεν τραβούσα μια μ@λ@κία,πιο ευχαριστα θα περνούσε η ώρα μου"???

Αφού βρίσκω και πηδάω, δεν έχω ανάγκη.
γυναίκες εννοείς?αποκλείεται....let's be honest!!!

Και στο thread για την πειρατεία, υποστήριξα τη λιγότερη δημοφιλή γνώμη.

Είναι χούι αυτό.

δηλαδή,αν στις επόμενες εκλογές ο καρατζαφέρης πάρει 1%,θα αρχίσεις να υποστηρίζεις χερι-χερι???

Δημοσ.
δεν ξέρω ποιος από τους 2 χαρακτηρισμούς με προσβάλει περισσότερο...

E, αυτό δείχνει τη μεγαλοψυχία μου ρε. Πόσο συχνά σε προσβάλουν κι έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις εσύ την προσβολή;

Ελεύθερη βούληση και άλλες τέτοιες παπαριές που λένε οι δήθεν διαβασμένοι θρησκεύομενοι.

καταρχήν,δεν φταίω εγώ,αλλά εσύ κ οι όμοιοί σου,που δεν μου επιτρέπετε (ηθικά)να κατεβάσω πειρατικά το office,και επειδή δεν έχω την οικονομική δυνανότητα,δε μπορώ να το αγοράσω κιόλας,άρα δε μπορώ να κάνω τις πολύπλοκες πράξεις που κάνετε εσείς σε αυτό...

Κατάλαβα. Στα μπαρμπέιντος δηλαδή κατέληξες λόγω ανέχειας. Όπου κάνεις εσύ τη δίμετρη συνοδό για τυφλούς γερμανούς τουρίστες.

Να ξυρίζεσαι κόντρα και να τρως ρουφηχτά αβγά πριν μιλήσεις.

Μην παίρνεις κ όρκο,εγώ άλλα βλέπω εδώ μέσα...όταν βλέπεις αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος,κ η δικιά σου κάνει δουλειές,δε σκέφτεσαι "δεν τραβούσα μια μ@λ@κία,πιο ευχαριστα θα περνούσε η ώρα μου"???

Got me there. Για την ακρίβεια, it crossed my mind σε αγώνες του Εθνικού φέτος, που ξεκινήσαμε για άνοδο και πάμε σούμπιτοι για Γ(άματα) Εθνική.

δηλαδή,αν στις επόμενες εκλογές ο καρατζαφέρης πάρει 1%,θα αρχίσεις να υποστηρίζεις χερι-χερι???

Ο Καρατζαφέρης δεν είναι το 1% στη συνείδηση πολλών. Άσχετα αν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή ΚΚΕ, θα ανατριχιάσεις αν ακούσεις πόσοι συμφωνούν μαζί τους ασχέτως αν ψηφίζουν άλλο κόμμα. Έχει πιάσει τα χαμηλότερα ελατήρια πολλών. Και εκεί θα είμαι πάντα απόξω.

Μαλάκα μου, προσπαθώ να βρω τρόπο να πω κάτι οn topic και δεν μπορώ. Θα αντιγράψω από το blog μου, κάτι (σχεδόν) ταξιδιωτικό:

post-24308-129062940225_thumb.jpg

Δημοσ.

πρωτευόντως εσύ,κ δευτερευόντως ο λούσι,το μαμήσατε το τόπικ! (τι?εγώ? απλά με συμπαρασύρετε στον όλεθρο του οφ τόπικ)!

Κατάλαβα. Στα μπαρμπέιντος δηλαδή κατέληξες λόγω ανέχειας. Όπου κάνεις εσύ τη δίμετρη συνοδό για τυφλούς γερμανούς τουρίστες.

Να ξυρίζεσαι κόντρα και να τρως ρουφηχτά αβγά πριν μιλήσεις.

στα μπαρμπέιντος ήρθα γιατί έμαθα ότι:

Α)στην ελλάδα ποινικοποιούν τη διαδήλωση,τη διασκεδάση,το χαμόγελο,και ότι από το 2008 θα κλάνουμε μόνο κατόπιν αδείας από το υπεχωδε,την αστυνομία,τη δασονομία,την πυροσβεστική κ τους...μύλους αγίου γεωργίου!

Β)ο ταρίφας σκοπεύει να μας χρεώνει το εισητήριο όσο κοστίζει μια πτήση (πήγαινε έλα παρακαλώ) στα μπαρμπέιντος

Γ)έπειτα από αίτημα των υπαλλήλων,και αποδοχή του ΣΕΒ, οι αυξήσεις για τα επόμενα 5 έτη,θα κυμαίνονται στο εξωφρενικό νούμερο του 0,5% ως 0,7%,και δεν ήξερα που να πρωτοεπενδύσω τόσα χρήματα

Δ)κ ο πραγματικός λόγος είναι ,ότι τρέμω την ώρα κ την στιγμή,που θα ανέβει η εθνικάρα 1η κατηγόρια!!!!!!

Ε)οκ,σοβαρεύομαι..ο πραγματικός λόγος είναι,ότι με τρελλαίνε πάντα η ιδέα να συνοδεύω γερμανούς τουρίστες,αλλά κανείς εξ αυτών δεν μου ζήτησε να ξυριστώ..είσαι ο πρώτος...ΠΑΛΙΟΒΙΤΣΙΟΖΕ!

Ο Καρατζαφέρης δεν είναι το 1% στη συνείδηση πολλών. Άσχετα αν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή ΚΚΕ, θα ανατριχιάσεις αν ακούσεις πόσοι συμφωνούν μαζί τους ασχέτως αν ψηφίζουν άλλο κόμμα. Έχει πιάσει τα χαμηλότερα ελατήρια πολλών. Και εκεί θα είμαι πάντα απόξω.

χρησιμοποίησα τη μαγική λέξη ΑΝ!

συμφωνώ,ότι δυστυχώς ο χέρις χέρις,σε επίπεδο απόψεων για την κοινωνία,αντιπροσωπεύει σίγουρα διψήφιο ποσοστό του κοιν. συνόλου,κ αυτό είναι ιδιαίτερα λυπητερό...

Μαλάκα μου, προσπαθώ να βρω τρόπο να πω κάτι οn topic και δεν μπορώ

δεν είναι ον τόπικ η δίμετρη κουκλάρα?είναι από μόνη της ταξιδιωτικός προορισμός!!!δύσκολο να τη βρεις την εποχή που τη θέλεις πραγματικά,και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ για λίγεσ στιγμές ξεγνοιασιάς κ διασκέδασης!

Δημοσ.

Έχουμε ξεφύγει, εντελώς!!!

Τέλος πάντων, μια ψήφο από εμένα για το booking.com.

Όλα ήταν εντάξει και τις δύο φορές που το χρησιμοποίησα (καλύτερο από το octopustravel σε τιμές και διαθεσιμότητα) και επειδή κάποιος παραπάνω είπε ότι με το που κάνεις την κράτηση δεσμέυονται και τα λεφτά σου, δεν ισχύει σε όλα αλλά σε μερικά μόνο ξενοδοχεία...

Προσωπικά πλήρωσα και τις δύο φορές μετά το τέλος της παραμονής μου.

Δημοσ.
Έχουμε ξεφύγει, εντελώς!!!

Τέλος πάντων, μια ψήφο από εμένα για το booking.com.

Όλα ήταν εντάξει και τις δύο φορές που το χρησιμοποίησα (καλύτερο από το octopustravel σε τιμές και διαθεσιμότητα)

'Οταν λες καλύτερο σε τιμές, εννοείς ότι είχε το δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο, φτηνότερα από το octopus?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...