KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη εχω σκοπο να παω ενα ταξιδακι εξωτερικο ανακαλυψα ενα site αρκετα γνωστο,το http://www.booking.com Το θεμα ειναι οτι εκτος απο πολυ καλες πληροφοριες,μπορεις να κανεις κρατησεις μεσω του σαιτ σε δωματια. Αυτο που με προβληματιζει ειναι,οτι ενω γενικα οσοι εχουν κλεισει απο ιντερνετ(οχι απο αυτο το σαιτ ομως) μου λενε "Κανενα προβλημα,ολα κομπλε", το συγκεκριμενο σαιτ προσφερει ΦΟΒΕΡΕΣ εκπτωσεις,της ταξης του 50% της ονομαστικης,θεωρητικης τιμης. Αυτο με κανει καπως καχυποπτο,αυτοι το δικαιολογουν οτι επειδη μεσω του σαιτ γινονται μαζικες κρατησεις παγκοσμιως τα ξενοδοχεια τους προσφερουν πολυ καλες τιμες.Τωρα, αυτο παιζει?Εχει κανεις καμια τετοια εμπειρια?
punky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μμ, δεν το ξέρω το site. Αλλά γιατί δεν κάνεις μία σύγκριση συγκεκριμένων ξενοδοχείων, με αυτό εδώ; http://www.octopustravel.com Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
gokal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Το εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο site. Δεν νομιζω οτι παιζει καποιο κολπο. Σε ολες τις χωρες που πηγα η κρατηση μου ηταν ΟΚ κ ακριβως οσο ελεγε το site. Την πρωτη φορα εκανα κ τηλ στο ξενοδοχειο να μου πουν αν ολα ηταν οκ και πραγματι δεν υπηρχε προβλημα. Πρεπει να εχεις υποψη σου οτι ΔΕΝ προκειται να βρεις με απ'ευθειας επικοινωνια με το ξενοδοχειο καλητερη τιμη. Δλδ η κρατηση απο internet ειναι μονοδρομος. Το εχω δοκιμασει. Επισης site που εχω χρησιμοποιησει χωρις προβλημα www.holtels.XX οπου ΧΧ ο κωδικος της χωρας. πχ .de, .es κοκ. Αλλο ενα κορυφαιο site (προσωπικα το εχω χρησιμοποιησει μονο στις ΗΠΑ) για αεροπορικα, ξενοδ, αμαξι ειναι το www.expedia.com . Γενικα, για να κατληξω, δεν εχω ακουσει ποτε προβλημα απο καποιον που εκανε κρατηση μεσω internet. Εαν εχεις αγχος για την κρατηση σου, παρε ενα τηλ το ξενοδοχειο!
punky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ρε μάγκα, είδα το http://www.holtels.xx και νόμιζα ότι ήταν directory για ημιδιανυκτέρευση με δώρο ποτήρι σαμπάνια. πρέπει να σταματήσω να διαβάζω βιαστικά...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 πανκυ το δοκιμασα αυτο που λες οπως και ενα αλλο (μου διαφευγει) για την συγκριση.Ξενοδοχεια βρηκα,αυτο που με προβληματιζε ήταν η φοβερη εκπτωση που κανουν τα σαιτ μεσω νετ.Αποτι λεει ο φιλος ειναι οκ.
gokal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ρε μάγκα, είδα το www.holtels.xx και νόμιζα ότι ήταν directory για ημιδιανυκτέρευση με δώρο ποτήρι σαμπάνια.πρέπει να σταματήσω να διαβάζω βιαστικά... :-D καλο! επρεπε να βλαω .yy αφου τα χχ μαλλον ειναι καταχωρημενα αλλου!
Dikemou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 http://www.lastminute.com και http://www.expedia.co.uk "Κανενα προβλημα,ολα κομπλε"
antreaslam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ρε σεις,μόνο εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ποστ,κ για να μη χαθεί κάτω από τα αθλητικά τόπικς κλπ, θα πρέπει να γίνει στίκυ,να το έχουμε να το χαιρόμαστε,κ όποιος βρίσκει κ κάτι νέο,να το προσθέτει?
punky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Nαι, μόνο εσύ. Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε λεφτά για να ταξιδέψουμε, ξενερώνουμε. Συμφωνώ, ότι είναι καλή ιδέα να γίνει sticky και να αναφέρουμε θετικές ή αρνητικές εμπειρίες από τέτοια site. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξει το όνομα του thread όμως για να είναι πιο ταιριαστό. Τι θα έλεγες για "Σουζάνα";
Tenshi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη εχω σκοπο να παω ενα ταξιδακι εξωτερικο ανακαλυψα ενα site αρκετα γνωστο,το http://www.booking.com Τυχαίνει να δουλεύω σε ένα απο τα πολλά ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται αυτό το site. Οι τιμές είναι όντως χαμηλώτερες απο της τιμές που δίνουν τα ξενοδοχεία στους passant πελατες (πελάτες πόρτας).Για παράδειγμα ένα δωμάτιο που υπο κανονικές συνθήκες θα το πλήρωνε κάποιος 75 ευρώ εαν πήγαινε μόνος του στο ξενοδοχείο,μέσω του site μπορεί να το βρεί με 50-55 ευρώ.Θα μου πείτε οτι το ξενοδοχείο με αυτον τον τρόπο "χάνει" χρήματα.Στην πραγματκότητα το ξενοδοχείο έχει κέρδος, αν αναλογιστεί κάποιος οτι υπάρχουν και η χαμηλή περίοδος όπου πολλά ξενοδοχεία δουλεύουν κάτω απο το 20-25% της δύναμής τους. Απλά μια παρατήρηση για το bookings.com.Απ'όσο γνωρίζω το ποσό της/των διανυκτερεύσεων δεσμεύεται αυτόματα με το που θα κάνετε την κράτηση,άσχετως αν ενημερώνει τον κάθε πελάτη οτι αυτό γίνεται για "λόγους ασφαλείας"
The_Edge Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ καλό το booking.com . Το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές για εξωτερικό και όλα καλά. Επίσης έχω κάνει ακύρωση σε άλλη κράτηση μέσα στο χρονικό διάστημα που το επέτρεπε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και δε χρεώθηκα τίποτα. Στα (+): Πολύ καλές πληροφορίες για τα δωμάτια και τι περιλαμβάνεται στην τιμή. Επίσης, το σύστημα που έχουν και σου δείχνουν που ακριβώς είναι το κάθε ξενοδοχείο πάνω στο χάρτη είναι πολύ καλό, ειδικά αν χρειάζεσαι να μείνεις κοντά σε σταθμό μετρό κτλ. Στα (-): Αν ξέρεις εκ των προτέρων το όνομα κάποιου ξενοδοχείου, δεν μπορείς να το βρεις εύκολα. Δεν υπάρχει αναζήτηση δηλαδή μέσω ονόματος ξενοδοχείου (ή δεν την έχω βρει εγω αυτή τη δυνατότητα). Γενικά, μου φάνηκε πολύ πιο εύχρηστο, πιο φθηνό, και με πολύ περισσότερες πληροφορίες από τον μεγάλο ανταγωνιστή του, το octopustravel.com.
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Nαι, μόνο εσύ.Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε λεφτά για να ταξιδέψουμε, ξενερώνουμε. ΝΑΙ ρε,ενώ εμένα που μου τρέχουν από τα μπατζάκια,σας γράφω από το λαπτοπ μου,κ το ασύρματό μου ίντερνετ,ενώ λιάζω τη δίμετρη κορμάρα μου , με την δίμετρη γκομενά μου,σε παραλίες των νήσων μπαρμπέιντος!!!! Ίσως να χρειαστεί να αλλάξει το όνομα του thread όμως για να είναι πιο ταιριαστό. Τι θα έλεγες για "Σουζάνα"; Δεν ξέρω γιατί,ίσως λόγω του ότι κάνει ρίμα,αλλά πάντα μου έφερνε σε...ιερόδουλη το συγκεκριμένο όνομα. θα μου ήταν καλύτερο κ πιο ταιριαστό,ένα..."Η μπελούτσι σεξουλιάζεται με την Τζολί"!!!
punky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΝΑΙ ρε,ενώ εμένα που μου τρέχουν από τα μπατζάκια,σας γράφω από το λαπτοπ μου,κ το ασύρματό μου ίντερνετ,ενώ λιάζω τη δίμετρη κορμάρα μου , με την δίμετρη γκομενά μου,σε παραλίες των νήσων μπαρμπέιντος!!!! Καλά ρε φούστη μου, ακόμη ψηλώνεις εσύ; Προχθές ήσουν 1.90 Πάντως σκέφτομαι πόσο άλλαξε το net όλη τη διαδικασία του τουρισμού. Πέρυσι που πήγα Βερολίνο, μπήκαμε easyjet και κλείσαμε πήγαινε-έλα με 102 Ευρώ το άτομο. Μετά μπήκαμε στο octupus και είδαμε φωτό του ξενοδοχείου, φωτό του δωματίου. Κλείσαμε το πιο αξιοπρεπές φτηνό δωμάτιο (125 ευρώ το άτομο 6 διανυκερεύσεις). Και πριν πάμε, βέβαια, είχαμε κάνει μια virtual βόλτα της περιοχής του ξενοδοχείου μέσω του Google Earth. Ναρκωτικά δυσκολευτήκαμε λίγο να βρούμε. Αλλά έχω πίστη στην τεχνολογία του μέλλοντος.
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Καλά ρε φούστη μου, ακόμη ψηλώνεις εσύ;Προχθές ήσουν 1.90 ναι ρε,αυτό σε πείραξε,όχι ότι είμαι στα νησιά μπαρμπέιντος παρέα με δίμετρη κουκλάρα!!!!!!!!! Κλείσαμε το πιο αξιοπρεπές φτηνό δωμάτιο (125 ευρώ το άτομο 6 διανυκερεύσεις). Και μετα λες εμένα ματσό ρε? θα μας κουφάνεις? 250 το δίκλινο? αξιοπρεπές φτηνό δωμάτιο,εννοείς δωμάτιο με σάουνα κ τζακούζι? στα ακριβά δωμάτια δηλαδή,πόσα περιμένεις να δώσεις,κ τι περιμένεις να βρεις μέσα? (αντίστοιχα,τα εισητήρια τα βρήκατε πολύ φθηνά)! Ναρκωτικά δυσκολευτήκαμε λίγο να βρούμε. Αλλά έχω πίστη στην τεχνολογία του μέλλοντος. είναι γνωστό ότι είσαι μ@λ@ακοπίτουρας! είναι απλό...κοιτάς τριγύρω...σημαδεύεις φοιτητικές εστίες...βρίσκεις ιταλούς κ έλληνες...τους ρωτάς..σε στέλνουν συστημένο...σε μισή ωρίτσα έχεις ότι θέλεις!! και αν δεν θέλεις να κάνεις ούτε αυτό...άνοιξε ένα τόπικ εδώ μέσα!!ξέρεις πόσοι θα βρεθούν να σε βοηθήσουν??? ΥΓ: τον εφιάλτη για booking που πέρασα πέρυσι την άνοιξη για να κλείσω για ρώμη,(και τελικά να μην πάω κιόλας),δεν θα τον ξεχάσω ποτέ,γιαυτό, αν δεν έχετε όρεξη να τρελαθείτε,ή αν δε μπορείτε να κλείσετε κανά 6μήνο πριν...ΜΑΚΡΥΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.