Προς το περιεχόμενο

παρακαλω την συμβουλη σας για καρτα γραφικων

george4791

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους τους φιλους,

θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων γιατι η παλια που ειχα (radeon 9800) μας αφησε χρονους.

το pc που εχω ειναι pentium 4 στα 2,8 ghz με 1 giga ram και η motherboard ειναι μια albatron px865pec pro η οποια απο οτι καταλαβα παιρνει μονο agp καρτες (στο manual γραφει 1 χ agp(3.0) 8x slot (1.5v only) και 4 x pci slots (pci 2.3 compliant)).

αυτο που θελω ειναι μια καλη καρτα γραφικων για παιχνιδια (need for speed carbon - pro evo 6 ktl) και δεν ξερω καθολου τι να παρω ωστε να μπορει να την σηκωσει και το συστημα μου. (η παλια μου η radeon ηταν μια χαρα αλλα τα επαιξε κατα την διαρκεια που επαιζα το nfs carbon).

οποιος απο τους φιλους μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα.

ευχαριστω προκαταβολικα

χμους/γιωργος

Δημοσ.

mia poli kali epilogi einai i 7800gs 256MB gia AGP thira. me timi konta sta 260 euro.

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=4517&catid=15

an thelis kati se pio ftino kai me arketa pio arges apidosis na protimisis kati tou stil 6600gt... mporis na vris autin tin epoxi ean to psaksis ligo me peripou 60-70 euro mia 6600gt kai tha kanis tin doulia sou. ektos kai ean thelis na pezis se extreme analisis (1600*1200) opote pas oneway se 7800gs 256MB

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδες,

προβλημα budget δεν εχω απλα σκεφτομαι να μην παρω κατι πολυ ακριβο για 2 λογους,

1ον γιατι απο οτι ειδα τα motherboard με θυρα για agp μονο ειναι ξεπερασμενα και ετσι σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση απο τον καινουργιο χρονο και να παρω ενα νεο m/b και πολυ καλη καρτα γραφικων και 2ον γιατι δεν ξερω αν ο υπολογιστης μου σηκωνει τοσο καλη καρτα ή θα πρεπει να αλλαζω τροφοδοτικα κτλ κτλ.

αυτη η ati x1650pro μου μοιαζει καλη περιπτωση (φανταζομαι οτι θα κανει και για συνδεση με την τηλεοραση γιατι πηρα μια 40αρα lcd και θελω να συνδεσω και το pc εκει).

ευχαριστω παντως για την βοηθεια.

χμους/γιωργος

Δημοσ.

παιδες τωρα που το εψαξα λιγο ειδα οτι η ati x1650pro βγαινει σε 256mb και σε 512mb με διαφορα καμια 20αρια ευρο. καλυτερα να παρω την 512???

επισης υπαρχει και η χ1600pro 512 mb στην με λιγο χαμηλοτερη τιμη απο την χ1650pro 256mb.

εσεις ποια προτεινετε?

το προβλημα μου ειναι εαν το συστημα μου μπορει να σηκωσει "βαριες" καρτες (πχ στα 512 mb).

χμους/γιωργος

Δημοσ.

tin 1600 pro astin entelws

pare auti me 512 mb an theleis na pezeis games sthn tv (gt logika fantazome tha thes na sikwneis psiles analuseis) alla na ksereis pws de 8a xeis kai kalh apodosh..metriwn dinatotitwn ine i karta

Δημοσ.
pare auti me 512 mb an theleis na pezeis games sthn tv (gt logika fantazome tha thes na sikwneis psiles analuseis)

Τα πολλά MB μνήμης βοηθάνε αρκετά στις μεγάλες αναλύσεις αλλά στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν κάνουν και μεγάλη διαφορά, πιο πολύ για κράχτης τα έχουν! Τώρα όσων αφορά το θέμα της τηλεώρασης δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές τηλεωράσεις που να λειτουργούν σε μεγαλύτερες αναλύσεις αυτών των οθονών των υπολογιστών...

Δημοσ.

Παρε μια απλη χ1600<7600gs<χ1650

(οσο δεξιοτερα+λιγο γρηγοροτερα)

Αναλογος τα χρηματα σου πρατεις,οποιαδηποτε παντως ειναι γρηγοροτερη απο την 9800 σου.

Τελος παιζουν και οι 6800le<6800gs<6800gt αλλα ειναι πιο ενεργοβαρα

Με εμφαση στην σχεση τιμη/αξια εγω θα ελεγα 7600gs...

Για πιο ακριβες νομιζω πως δεν αξιζει λογο τοο επεξεργαστης σου,max θα ελεγα μια 7600gt...

Υ.Γ θα ελεγα να εβαζες ακομα μια 512 ram πανω...

Δημοσ.
γιατι η παλια που ειχα (radeon 9800) μας αφησε χρονους.

Ημαρτον πια! Αυτές οι 9800 δεν είναι κάρτες γραφικών, ωρολογιακές βόμβες είναι. Η μια μετά την άλλη σκάνε

Τίποτα άλλο από αυτά που είπαν τα παιδιά

Δημοσ.
Ημαρτον πια! Αυτές οι 9800 δεν είναι κάρτες γραφικών, ωρολογιακές βόμβες είναι. Η μια μετά την άλλη σκάνε

Τίποτα άλλο από αυτά που είπαν τα παιδιά

Εχεις την εντυπωση πως μετα απο δυο-τρια χρονακια σκληρου gaming πως δεν θα ανοιγονται tpic :"Βοηθεια Η 7600/1600/1800/κτλ μου εσκασε?"

Φυσιολογικο ειναι,τα χουν παιξει τα παιχνιδακια τους τα χουν και τα χρονακια τους και οι περισσοτερες κλοκαρισμενες/μονταρισμενες ηταν...

Δημοσ.

παιδες πραγματικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,

τελικα πηγα το πρωι και πηρα την χ1650pro 256mb λογω προτιμησεως σε ατι η οποια λιγο που την εβαλα μου φανηκε αρκετα καλη.

ευχαριστω και παλι

χμους/γιωργος

Δημοσ.
παιδες πραγματικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,

τελικα πηγα το πρωι και πηρα την χ1650pro 256mb λογω προτιμησεως σε ατι η οποια λιγο που την εβαλα μου φανηκε αρκετα καλη.

ευχαριστω και παλι

χμους/γιωργος

kaloriziki & kala games..

opote mporeseis kane ena score me to 3Dmark 06 & me to AquaMark3..

na doume tis eidoseis tis.

Δημοσ.
Εχεις την εντυπωση πως μετα απο δυο-τρια χρονακια σκληρου gaming πως δεν θα ανοιγονται tpic :"Βοηθεια Η 7600/1600/1800/κτλ μου εσκασε?"

Φυσιολογικο ειναι,τα χουν παιξει τα παιχνιδακια τους τα χουν και τα χρονακια τους και οι περισσοτερες κλοκαρισμενες/μονταρισμενες ηταν...

Yup, ακριβώς αυτή την εντύπωση έχω. Και ούτε θυμάμαι άλλες κάρτες που στα 2-3 χρόνια άρχιζαν να χαλάνε με αυτό το ρυθμό. Το βρίσκω πολύ άσχημο να έσκασε κάποιος 400? πριν από 3 χρόνια και τώρα να του σκάει και να αναγκάζεται να παρει καινούρια τη στιγμή που θα ήθελε να την κρατήσει κι άλλο

Δημοσ.

Θέλω να σε ρωτήσω, η ati ήταν η 9800 ή 9800 pro;

Με την καινούργια κάρτα (καλορίζικη) είδες διαφορά στα παιχνίδια;

Ρωτώ γιατι ενδιαφέρομαι να αναβαθμήσω την 9800 pro σε κάτι καλήτερο, χωρίς όμως να ξοδέψω και μια περιουσία (κάτω από 200€).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...