LEONakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας φιλοι μου! Επειδη στηνω μια εφαρμογη σε access θα ηθελα την βοηθεια σας για καποια πραγματακια που ψαχνω αλλα δεν βρισκω απαντησεις.Οποτε αν μπορειτε να βοηθησετε θα σας ήμουν υπόχρεος! α. Μπορει με καποιο τροπο η Access να "δει" την αναλυση της οθονης? β. Οταν εκτελειτε ενα query στο status bar εμφανιζεται ενα progress bar. Μπορει με καποιο τροπο να το βγαλω σε μια φορμα μεσα? γ. Υπαρχει καποιος τροπος να εχω 2 βασεις access (ιδιοι πινακες) και απο την κεντρικη μου εφαρμογη να επιλεγω με ποια βαση access να συνδεθω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
kostas_crete Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 a. xrhsimopoihse to screen object ths vba b.ti ennoeis? na emfaniseis to status bar mesa se kapoia forma? h to apotelesma tou query na emfanistei sth forma? c.Mporeis na xrhsimopoihseis ta oninsert,onupdate,klp.. event ths vba etsi wste otan ekteleis mia energeia se ena record ston ena pinka aftomata na enhmerwnetai ki o allos pinakas me thn antistoixh energeia.Proypo8esh na ksekiniseis me kenous pinakes. Mporeis na xrhsimopoihseis thn recordsource property ths formas kai na allazeis thn phgh twn dedomenwn sou xrhsimopoiwntas ena listbox me ta onomata twn 2-3-4-.... pinakwn pou se endiaferoun. Afta.
LEONakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση. α. Επειδη απο VB ...εχω σχεδον μεσανυχτα , μπορεις να μου δωσεις αν υπαρχει κανενα link (δεν εψαξα ακομα) ? b. Εννοω την ωρα που εκτελειτε ενα query και ο χρηστης περιμενει, να εμφανιζω αυτο το progress bar καπου στο κεντρο ή μεσα σε μια φορμα για να φαίνεται η πορεία της εκτελεσης! c. Αυτη τη στιγμη εχω μια εφαρμογη access μονο με φορμες,query κτλ αλλα ολα τα tables ειναι link σε ενα αλλο αρχειο access (πχ acc2006.mdb). Πως μπορω οταν ξεκιναω την εφαρμογη μου να επιλεγω με ποια βαση πινακων θα συνδεθω αν υπαρχει και μια acc2007.mdb ψαχνω! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.