iNCubO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Κατά τη μεταφορά του υπολογιστή μου έσπασε ο ενισχυτής από κάτι ηχεία Dreamax 5.1 που έχω.. Τι να κάνω;Πήγα σε έναν ηλεκτρονικο και μου είπε μόνο αν βρω ανταλλακτικά από την αντιπροσωπία γιατί έχει περίεργο input..
harrys23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Κατά τη μεταφορά του υπολογιστή μου έσπασε ο ενισχυτής από κάτι ηχεία Dreamax 5.1 που έχω.. Τι να κάνω;Πήγα σε έναν ηλεκτρονικο και μου είπε μόνο αν βρω ανταλλακτικά από την αντιπροσωπία γιατί έχει περίεργο input.. Αν μπορουσες να μου ανεβαζες καποιοα φοτο πως εγινε μετα την ζημια ισως να σε βοηθουσα λιγο σαν ηλεκτρονικος που ειμαι...
iNCubO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω φωτο αυτή τη στιγμή. Όπως είναι ο ενισχυτής, εσπασε το πλαστικό απο μπροστά που βρισκονται τα κουμπάκια που ρυθμίζεις ένταση ήχου και του sub..βασικά ο ηλεκτρονικός μου είπε ότι αν βρω ποτενσιομετρα της Dreamax να μπορέσει να το κάνει To sub μου είναι αυτό αλλά σε 5.1 .. http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=48647
harrys23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 το 5.1 που εχεις εχει αυτα τα χαρακτηριστικα?? 25 watts RMS (4 x 3 watts εμπρός-πίσω, 3 watts κεντρικό, 10 watt από το subwoofer)??? Αν ειναι αυτο πιστευω πιο φθηνα θα σου βγει να αγορασεις ενα καινουργιο που κανει 22ευρω ολο μαζι παρα να πασ σε εναν συναδελφο που ενα 20αρικο θα στο παρει στην ξεφτιλα.. τωρα αν εισαι απο θεσ/νικη και θες μπορω να στο ριξω μια ματια και να σου πω τι θα χρειαστης!!!
iNCubO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 μάλλον καινούρια θα πάρω..αυτά έχω! Δεν είμαι Θεσσαλονίκη..Χίο είμαι.Ευχαριστώ πολύ!
harrys23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περρισοτερρο ισως αργοτερα αν ανεβασεις καμια φοτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.