Προς το περιεχόμενο

LG Vs Viewsonic ??

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια λεω να αγορασω μια LCD και εγω ειμαι αναμεσα στα παρακατω μοντελα

LG L204WT

Viewsonic 22 Wide VG2230wm

Τι Προτεινεται ???

Δημοσ.

εχω την viewsonic την 22αρα και ειναι πάρα πολυ καλή.Δεν εχει zero pixel εγγυηση απως ολες οι οθονες ανω των 19 ιντσων αλλωστε (εκτος ίσως απο εξαιρεσεις) .Εμενα παντως δεν εχει κανενα καμμενο pixel αν αυτο σε βοηθάει.

Αξιζει τα λεφτα της μεχρι και του τελευταιου ευρω.

Δημοσ.
Την Lg που θα μπορεσω να την βρω , στο plaisio , e-shop και multirama δεν την εχουν ?????

Η L204WT-SF υπήρχε το Σαββάτο στο Πλαίσιο στο Mall, Πλαίσιο Μεταμόρφωσης και Msystems. Έψαχνα την μαύρη αλλά και στα 3 είχε μόνο ασημί!

Δημοσ.

ρε συ madsurfer . εσυ δεν ειχες κανει review για την μαυρη 204?απο σενα ειδα και πηρα και την δικη μου . ψαχνεις και αλλη ? συλλογη θα κανεις

Δημοσ.
ρε συ madsurfer . εσυ δεν ειχες κανει review για την μαυρη 204?απο σενα ειδα και πηρα και την δικη μου . ψαχνεις και αλλη ? συλλογη θα κανεις

Μπα που τέτοια τύχη :sad:! Θα ήθελα να το είχα κάνει εγώ το review αλλά το είχε κάνει ο φίλος nk_surfer (δεν διαφέρουμε και πολύ στο nickname!). Εγώ έχω φάει τον κόσμο για να βρω την μαύρη ετοιμοπαράδοτη αλλά τίποτα. Την τελευταία εβδομάδα όμως βρήκα σε αρκετά μαγαζιά την ασημί και με βλέπω να καταλήγω σε αυτήν, γιατί μετά πάλι προβλέπω να μην υπάρχει πουθενά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...