Προς το περιεχόμενο

problima kata thn ekkinhsh ypologisth

xsterg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

se enan ypologisth poy moy ferane me pentium iii otan fortonei ta win meta apo arketes ores afoy klisei o ypologisths, emfanizei to ejhs mhnyma: "while initializing device IOS.windows protection error. you need to restart your computer. system halted."

meta apo ayto patao to reset toy ypologisth kai fortonei o ypologisths kanonika ta win. apo ekei kai pera oses fores kai an kano reboot ta win den yparxei problima. opos epishs kai den yparxei problhma kai me ta win.

ayto to minima emfanizetai afou o ypologisths minei kleistos gia arketo xroniko diasthma. dhladi gia arketes ores. peripoy 8-10 ores. an o ypologisths klisei gia 2 ores tote ekkinei kanonika. to sfalma ayto den exei epidrasi sthn omali leitoyrgia toy ypologisth.

an exei paroysiastei se kapoion paromoio problima as to pei.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μία φορά που μου έβγαλε το μύνημα System Halted ήθελε format για να επανέλθει.Δεν ξέρω αν έτυχε σε εμένα μόνο αυτό αλλά έχε το και αυτό υπ'οψιν για κάθε ενδεχόμενο.

Η διαφορά στην δική μου περίπτωση ήταν ότι δεν παρουσίαζε τα συμπτώματα που έχει ο δικός υπολογιστής.Εμένα μου το έβγαλε μία φορά στα καλά καθούμενα και δεν διορθωνόταν με τίποτα.

Δημοσ.

Αν, έχεις WindowsXP , τότε μπες με F8 στην console command και από εκεί έχει πολλές εντολές για να φτιάξεις προβλήματα που αφορούν το boot των WindowsXP. Αν, θυμάμαι καλά, μία εντολή που με έσωσε ήταν η BOOTFIX ή FIXBOOT.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, δοκίμασε.<p>Επίσης, υπάρχει περίπτωση να έχει μειωθεί η τάση της μπαταρίας του BIOS. (δεν ξέρεις μερικές φορές τι γίνετε)

Δημοσ.

Δες και το cooler του επεξεργαστη σου

Δουλευει οπως πρεπει ;;;<p>Μηπως υπερθερμενεται ο επεξεργαστης σου

και με το auto protection που εχει σου κλεινει το

pc ;; wink.gif" border="0 wink.gif" border="0<p>[ 25-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: mazda ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...