adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 κι εγω προτεινω File Scavenger φροντισε να εχεις δυο δισκους ωστε να τα επαναφερεις στον αλλο ή αν δεν εχεις βαλε το δισκο σου σαν slave σε αλλο pc
HexStatic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Kane search sto insomnia me tin leksi recovery kai tha breis polles sizitiseis epi tou thematos. Good luck!
A3TeRnuS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους.Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθεια σας.Επαγγελματίας φωτογράφος και έκανα φορματ στο δίσκο με το λειτουργικό.Δυστιχώς εκεί βρίσκονταν και κάποιες φωτογραφίες αρκετά μεγάλες σε μέγεθος.Πάνε λοιπόν κι'αυτές.....& όπως καταλαβαίνετε δε γίνετε να ξανατραβηχτούν.Έχω ακούσει για κάποια προγράμματα τα οποία επεναφέρουν αρχεία μετά από φορμάτ.Ισχύει αυτό?Αν ναι ποιο μπορώ να χρησιμοποιήσω και με τι τρόπο?Από που μπορώ να το κατεβάσω. Σας παρακαλώ δώστε μου μια λύση για το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Προσφατα,πολυ προσφατα (προχτες δηλαδη!) εσωσα 135GB δεδομενων (φωτογραφιες,βιντεακια κι ενα σωρο αλλα) με το GetDataBackForNTFS 3.03 απλα και σχετικα γρηγορα.Εχασα μολις 0.5GB συνολικα!!! Δοκιμασε το φιλε μου.Ξερω οτι δουλευει απο πρωτο χερι... Καλη τυχη σε οτι κι αν επιλεξεις... Ν.
afantos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Και εγώ έχω σωθεί από το getback from NTFS αν και έχασα μερικά δεδομένα, καλή επιτυχία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.