DimAslan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά μια βοήθεια. Έχω σχεδόν τελειώσει το παιχνίδι, και είμαι εκεί που σκοτώνεις το τελευταίο τέρας και φεύγεις. Ανοίγεις την πόρτα με το talisman και την προσευχή και μετά αρχίζεις να τρέχεις πανικόβλητος. Ό,τι και να κάνω όμως, όταν ανέβω πια όλη την ανηφόρα και περνάω από το σημείο όπου πριν με είχαν πιάσει, εκεί πάντα σκοτώνομαι. Το έχει περάσει κανείς; Μπορώ να θεωρήσω βέβαια ότι το τελείωσα, αλλά θέλω να δω τί γίνεται στο τέλος... Ευχαριστώ.
GabrielConnor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Katevase afto. http://www.sucklead.com/DCoTEPatch.exe ine ena unofficial patch me to opoio mporeis na pirakseis diafora pragmata. Esi dokimase na alakseis to speed to xaraktira. An thimamai kala to simeio pou les giati paei kairos pou to teleiosa, ine ena simeio opos trexeis na ksefigeis pou katareei to tunnel kato apo ta podia sou. Mallon ekei pethenes. Dokimase na pidikseis kai na min peseis mesa. Afksise kai to speed apo to patch kai mallon tha ta katafereis. \ Kali tixi!
DimAslan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε... Το τελείωσα επιτέλους....
GabrielConnor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε... Το τελείωσα επιτέλους.... Να σαι καλά! Ωραίο δεν ήταν το finale?
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 gouxouuu gouxou an exeis dei to dagon xaneis polla apo to game?
DimAslan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Καλό ήταν... Δυσκόλευε σε κάποιες στιγμές πολύ με το sanity και τα άλλα ρεαλιστικά του... Υποθέτω έρχεται και 2ο... Αφήνει αρκετά υπονοούμενα στο τέλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.