mentoras99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Εχω ενα λαπτοπ με 17αρι μονιτορ με το οποιο κανω την δουλεια μου. Ολα του καλα, αλλα το βαρος και οι διαστασεις του ειναι απαγορευτικες για συχνη μετακινηση. Ετσι, σκεφτομαι το νεο μου λαπτοπ να ειναι 15αρι. Δουλευω πολυ dreamweaver, photoshop, και φυσικα εφαρμογες γραφειου. Θελω να μου πει κανεις αν δοκιμασε να κανει κατι αναλογο, καθοτι ειναι κατα καποιο τροπο ενα downgrade απο πλευρας μεγεθους οθονης (ωστοσο κερδιζω φορητοτητα), και θελω να ξερω τι θα χασω και σε τι βαθμο.
hayabusagr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εχω ενα λαπτοπ με 17αρι μονιτορ με το οποιο κανω την δουλεια μου. Ολα του καλα, αλλα το βαρος και οι διαστασεις του ειναι απαγορευτικες για συχνη μετακινηση.Ετσι, σκεφτομαι το νεο μου λαπτοπ να ειναι 15αρι. Δουλευω πολυ dreamweaver, photoshop, και φυσικα εφαρμογες γραφειου. Θελω να μου πει κανεις αν δοκιμασε να κανει κατι αναλογο, καθοτι ειναι κατα καποιο τροπο ενα downgrade απο πλευρας μεγεθους οθονης (ωστοσο κερδιζω φορητοτητα), και θελω να ξερω τι θα χασω και σε τι βαθμο. ego ayto kano tora..edosa ti 17ara kai pao mpros olotahos gia 15ara...telika gia kati poy einai forito,15 einai mia hara...17ara einai gia spiti telika
haHa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εξαρταται και τι αναλυση ειχε το 17αρι που ειχες. Μπορεις να βρεις 15αρι με μεγαλυτερη αναλυση (θα φαινονται βεβαια πιο μικρα τα γραμματα) και ετσι δε θα εχεις χασει καθολου απο χωρο εργασιας και θα εχεις κερδισει φορητοτητα..
mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 haHa εκανες πολυ σωστη επισημανση, μου ειχε ξεφυγει αυτο! Τωρα εχω στο 17αρι 1280, νομιζω ειναι το maximum που παει.
kouzoulos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ωραια η 17αρα αλλα και τα 3,4- 4 κιλα χωρις φορτιστη ειναι αρκετα. 15αρα ειναι μια χαρα για ολα αυτα τα προγραμματα που λες και αν θες μεγαλυτερη οταν εισαι σπιτι η γραφειο του βαζεις την εξωτερικη σου. οσα ατομα που γνωριζω δοκιμασαν 17αρι φορητο η τον εχουν μονιμα σπιτι και εχουν και ενα 15αρι η το εσπρωξαν και πηραν 15αρι. Απο πλευρα αναλυσης δεν χανεις και ιδιαιτερα αν πας σε καποια καλη λύση.
prantzos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 paidia ki egw pisteuw oti an kaneis 8elei forhtothta (ka8hmerinh) tote to 15ari einai must.kai akoma kalutera 15.4 (wide). exeis kai ligo parapanw xwro sto desktop sou. To kalutero pou 8a mporouses na kaneis 8a htan na breis laptop me WSXGA o8onh (1680x1050). 8a einai ola pio mikra alla milame gia anesh sth douleia sou sigoura. Sth douleia mou exw mia 17'' kai sto laptop mou mia 15.4 me 1680 kai guess what: sto spiti mou douleuw kalutera (otan exeis polla anoixta para8ura...)
mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Οι παρατηρησεις σας ειναι ολα τα λεφτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.