Προς το περιεχόμενο

Lg Dvx 172

johnps13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το LG DVX 172 και ωφείλω να ομολογήσω οτι είναι απαιχτο.

Παίζει και ελληνικούς sub *.str *.txt.

Το μόνο πρόβλημα που είδα είναι οτι σε 2 dvd που έβλεπα, με dvix ταινίες γραμμένες το player κόλησε (δεν έπαιρνε καμία εντολή απο το τηλεχειριστήριο ή απο τα κουμπιά και ο χρόνος που δείχνει την διάρκεια της ταινίας ήταν σταματημένος) αλλά η ταινία έπαιζε κανονικά.

Ο μόνος τρόπος για να ξεκολήσει το player είναι να το βγάλω απο την μπρίζα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει πάθει και κανένας άλλος αυτό.

Νομίζεται οτι φταέι το player ή τα 2 dvd?

Θυμίζω οτι κάποια άλλα που έιδα έπαιζαν κανονικά χωρίς να κολλήσει το player.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

johnps13 ολοίδιο πρόβλημα και λίγο χειρότερο με το lg dvx 171.

Κόλλησε το μενού και συνέχισε η ταινία μου συνέβη τη 1 η φορά που μου έγινε.

Μάλιστα έμεινε στο σημείο των υποτίτλων που έπαιζε το δευτερόλεπτο εκείνο για όλη τη ταινία.

Τη 2η φορά όμως μου κόλλησε και η εικόνα κανονικά και το μενού μαζί και μόνο με βγάλσιμο μπρίζας στρώνει.

Από τότε μου το χει κάνει 7-8 φορές.

Τι λέτε να συμβαίνει?

Ελλατωματικό χαρακτηριστικό των προιόντων αυτών ή ελλάτωμα του συγκεκριμένου,να το πάω πίσω που είναι στην εγγύηση?

nemos δε λέει για idx το βιβλιαράκι.

Δημοσ.

agoraki_23 και εμένα μου κόλλησαν οι υπότιτλοι στο δευτερόλεπτο εκείνο για όλη την ταινία την πρώτη φορά. Την δεύτερη έπαιζαν κανονικά οι υπότιτλοι και η ταινία αλλά δεν μπορόυσα να κάνω pause,stop,eject,power off.....

Μόνο με βγάλσιμο της μπρίζας έστρωσε και στις 2 περιπτώσεις.

Δημοσ.

Για να σου συνέβη και σένα johnps13 δεν μπορεί και τα 2 να έχουν βλάβη, υποθέτω πως είναι κόλλημα codecs της συσκευής ή κατασκευαστικού ελλατώματος σε σχέση με τα divx/xvid.

Τι μπορούμε να κάνουμε?Να το πούμε στην lg?

Δημοσ.

Μου ειπαν απο την lg οτι μαλλον ειναι καποιο προβλημα με το δισκακι και οχι με το μηχανημα. Μου ειπαν να ξαναβαλω την ιδια ταινια που μου κολησε για να δω αν θα ξανακολησει κατι που το εχω κανει ηδη και ειδα οτι παλι κολλαει. αρα πιθανον να ειναι καποιο προβλημα με το δισκακι (ελπιζω)

Δημοσ.

Mου συνέβη και αυτό που λες πρόβλημα με το δισκάκι αλλά σε μερικές ταινίες όταν πήγαινα ξανά στο σημείο που κόλλησε έπαιζε κανονικότατα(βέβαια πηδούσα για λίγα δευτερόλεπτα το σημείο που είχε κολλήσει)

Γενικά πάντως δεν νομίζω ότι είναι θέμα μόνο με το δισκάκι,δε μπορεί κάποια να γράφονται καλά και να παίζουν χωρίς πρόβλημα και άλλα όχι.

Δημοσ.

Καλα τα λες αλλά φοβάμαι οτι αν δεν το κάνει συνέχεια και πίσω να το πάμε θα μας πούνε οτι είναι οκ. Μπλέξαμε τρελά νομίζω.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο.Το σκέφτηκα και αυτό.

Αλλά να με θυμηθείς δυσλειτουργία του μηχανήματος είναι.

Σε 1-2 ταινίες μάλιστα μου έκανε γραμμές στο άσχετο ενώ έπαιζε η ταινία,και πήγα στο μενού την ξαναέβαλα να παίξει και μετά εξαφανίστηκαν οι γραμμές...

Αυτό δεν είναι θέμα το δισκάκι αλλά του μηχανήματος στάνταρ.

Αλλά το θέμα είναι αν θα τους το κάνει αν το πάμε πίσω.

Το καλό είναι ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα ως εκ θαύματος ενώ μου κολούσε κάθε δύο ταινίες στα τελευταία 10 δισκάκια που του χω βάλει παίζει άψογα και μάλιστα αφού το ξέσκισα στο να το προχωράω μπροστά.

Τελικά όντως μπορεί να ναι τα δισκάκια το πρόβλημα,στην εγγραφή μάλλον κάπου που δε το καταλαβαίνουμε εμείς.

Δημοσ.

Βρε παιδιά, φανταστικό Player, αλλά στα DivX τους υπότιτλους μου τους εμφανίζει με αλαμπουρνέζικα! Υπάρχει κάποιο κόλπο; Τα μενού τα έχω αφήσει στα αγγλικά εκτός απο την Subtitle Lang που το άλλαξα σε Greek(προφανώς αναφέρεται σε DVD και όχι σε DivX)..

Ξέρει κανείς πως το αλλάζουμε να παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι;

Thanx!

Δημοσ.

Κράτα πατημένο το πλήκτρο subtitles και όταν σου εμφανίσει έναν αριθμό στην τηλεόραση, επέλεξε τον άμεσος επόμενο.

Αν θυμάμαι καλά είναι από 1252 να το κάνεις 1253

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...