Exoskeletor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 για να λενε πως ειναι υποκαταστατο του παγου ναι (ειναι κατι σαν συλικονη οχι συλικονη)
busted Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 πω πω θυμάμαι 1η Λυκείου Φραγκοκλησσιάς για καμάκι και άμα τα καταφέρναμε τα κοριτσάκια σινεμαδάκι στα village ΚΑΙ ταξί για Κυψέλη εγώ κι ο κολλητός με λιγότερο από 5000 δρχ έκαστος! χλιδές! α, και τσιγάρα! που τώρα αγοράζουμε τους καπνούς τους 50ρηδες και νομίζουμε ότι κάνουμε οικονομία...
sarisn Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Επειδή έψαχνα κι' εγώ να βρω ένα παγοδρόμιο τελευταία, διάβασα σήμερα σε μια εφημερίδα ότι έχει ανοίξει ένα στο Ο.Α.Κ.Α., απέναντι από τα γήπεδα τέννις. Ξέρει κανείς όμως πού ακριβώς είναι τα γήπεδα τέννις? Από ποια πλευρά? Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Freakster Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Νομίζω στο eurooutletcenter στο δεύτερο όροφο (τρελό όνομα) στην πετρούπολη έχει παγοδρόμιο, είχα πάει πριν κανα δυο χρόνια though και δεν ξέρω αν το λειτουργούν ακόμα .
polydiastatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πλέον στη θέση του παγοδρομίου στο Πολύδροσο είναι τρεις ωραιότατες πολυκατοικίες
zigos5510 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Θα υπάρχουν παγοδρόμια και στην Αθήνα αλλα και στην Θεσσαλονίκη. Για πληροφορίες icereport.gr:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.