Exoskeletor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Είχα πάει σήμερα στο νέο παγοδρόμιο του village park. πολύ μικρό είναι, που αλλου υπάρχουν?
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Χμ, αυτό στο Μαρούσι, κοντά στην Φραγκοκλησιάς έκλεισε?
Arxon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ξερω ενα αλλα ειναι αρκετα μακρια. Ειναι πριν το χιονοδρομικο στον Παρνασσο, σε μια περιοχη που λεγεται Λιβαδι. Αρκετα μεγαλο και μεγαλος χωρος για καφε. Αν πεσει ο δρομος σου απο εκει αξιζει να σταματησεις να το δεις.
andrip Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 δυστυχώς απ'όσο γνωρίζω και αυτό στο πολύδροσο (μαρούσι) αλλα και αυτό που υπήρχε στο φάληρο έχουν κλείσει
punky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ε, αυτό στη Φραγκοκλησιας θα με εξέπληττε αν παρέμενε ανοιχτό. Δεν ξέρω βέβαια αν πράγματι έχει κλείσει. Με ληγμένο μισθωτήριο εδώ και χρόνια, πάνω σε ένα οικόπεδο-φιλέτο 6 στρεμμάτων που ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη, λογικά κάποιοι τώρα απλώνουν σώβρακα στα διαμερίσματα που θα χτίστηκαν. Λογικά.
gtsamour Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Στο Μοσχάτο είχε ένα. Πήγαινα πριν χρόνια και γινότανε πάντα χαμός το σκ. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αλλά το θεωρώ πολύ πιθανό.
Mika Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια παγοδρομιο αξιώσεων (δηλαδη χωρις να συμπεριλαβουμε το μικρο στο Village του Φαληρου στην Ελλαδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μαζι με την Αλβανια ειμαστε η μοναδική χωρα της Ευρώπης που δεν εχουμε παγοδρομιο. Του Μοσχατου και του Αμαρουσιου εχουν κλεισει εδω και χρονια...
manic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ε καλα ας φτιαξουμε ολα α αλλα και δεν με ενοχλει αν δεν εχουμε παγοδρομιο ή γκολφ κτλ.......
shadowmsc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Παλιές καλές εποχές στο παγοδρόμιο του μοσχάτου τα ΣΚ που επεφτε τρελό καμάκι με τα γκομενάκια.... χαχαχα
punky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μαλακία μέρος για καμάκι ρε. Που να σπας τόσο πάγο...
Exoskeletor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 εγω παντως ψιλοαπογοητευτικα, εφαγα τοσες τουμπες και δεν καταφερα να μαθω τιποτα. τησ μισες φορες επεφτα στην αγκαλια καποιας κοπελας πλακα ειχε
joef_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 αυτο διπλα στο σπιτι μου!!! στο θεικο πολυδροσο αμαρουσιου το κλεισαν εδω και μερικα χρονια και χτυζουν πολυκατοικιες!!! τι να πεις ρε γαμωτο!
Exoskeletor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 αυτο που λεει ο φιλος kage ειναι ακομα ποιο μικρο απτου village park και μαλιστα δεν εχει παγο αλλα κατι σαν συλικονη, υποκαταστατο του παγου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.