markospap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σε όλους σας, Θέλω να δημιουργήσω ένα τουριστικό portal για ένα ολόκληρο νησί. Μέσα σε αυτόν θα διαφημίζονται σχεδόν όλα τα είδη των επιχειρήσεων (όπως ξενοδοχεία, διαμερίσματα, βίλες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τουριστικά γραφεία, τουριστικά καταστήματα κ.α.) Κάθε επιχείρηση από τις παραπάνω θα έχει μια δικιά της υποσελίδα μέσα στο portal που θα γίνεται αναλυτική περιγραφή (κείμενα, φωτογραφίες με pop up ή slide show, τηλέφωνα, email, website, παροχές, αποστάσεις, φόρμα επικοινωνίας κ.α.) Ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, διαμερίσματα κ.α.) πρέπει να υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τιμές ανά εποχή και κατηγορία δωματίου. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για online booking and checking of availability για κάθε μία από αυτές τις επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, είναι αναγκαία η δημιουργία διάφορων accounts πρόσβασης στο σύστημα, με τις εξής βαθμίδες ιεραρχίας: - Administrator - Power User - User Για την ώρα αναλύω μόνο τον χρήστη User. Αυτός θα είναι κάτοχος μίας ή πολλών επιχειρήσεων που περιλαμβάνει το portal και θα μπορεί μετά το login να τροποποιεί τις διάφορες πληροφορίες που εμφανίζονται για τις επιχειρήσεις του. Παραδείγματα σχετικά με ένα τέτοιο portal υπάρχουν πολλά στις μέρες μας και ειδικά στις διάφορες μεγάλες εταιρείες μαζικού τουρισμού. Γνωρίζω ότι δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο project αλλά θα ήθελα να με βοηθήσετε αναλυτικά (όσο γίνεται) και να μου απαντήσετε αν υπάρχει κάποιο έτοιμο CMS που μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα και αν ναι, που μπορώ να το βρώ. Σας ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
ALR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω μπορείς να κάνεις όλα αυτά που λές χρησιμοποιώντας το joomla. Είναι ένα πολύ δυνατό CMS το οποίο δέχεται modules για να πετύχεις σχεδόν ότιδήποτε. Μπορείς να το βρείς εδώ-->http://www.joomla.org/ και έχει μια αρκετά καλή online community http://www.myjoomla.gr
markospap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ φίλε μου... Όντως, γνωστό το Joomla αλλά θέλει τρελή δουλειά για να έρθει στα μέτρα που το θέλω. Αναζητώ κάτι άλλο πιο κοντά στα μέτρα ενός Travel Portal. Έχει κανείς ιδέα για κάποιο;;;
manitaroulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Kat arxas poia tha einai i arxitektoniki pou tha paikseis? PHP, JAVA, MYSQL se diko sou mixanima, se hosting? pou?
markospap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Kat arxas poia tha einai i arxitektoniki pou tha paikseis?PHP, JAVA, MYSQL se diko sou mixanima, se hosting? pou? Φίλε manitaroulis, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αρχιτεκτονική που γνωρίζω καλά είναι η PHP & MySQL. Η ιστοσελίδα θα φιλοξενηθεί σε dedicated server που έχω ήδη ενοικιάσει.
markospap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά δεν υπάρχει κάποιο έτοιμο CMS για την παραπάνω δουλειά;;; Και μόνο που σκέφτομαι την custom λύση, με πιάνει πανικός!!!
KGP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 http://www.weblogic.gr echoun ftiaksei analogi efarmogi...partous ena til
asmar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Έτοιμη εφαρμογή δεν υπάρχει. Το Joomla είναι για κλάματα, άπειρα bugs και ένα κάρο security holes. Φίλε για να κάνεις δουλειά της προκοπής και δεδομένου ότι έχεις είδη dedicated server τότε κοίτα προς JAVA και J2EE για μια και έξω οριστική λύση. Το custom development δεν θα το γλυτώσεις με τίποτα.
--b}{d-- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Αν τελικά αποφασισεις για customia κοίτα και προς modx μεριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.