Προς το περιεχόμενο

Προβλημα DDNS με wag354g linksys

soulfree90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω φτιαει λοαριασμο στην DDNS και προσπαθω να ανανεωσω την ip με το linksys wag354g αλλα τιποτα!Εχω περασει το τελευταιο firmware 1.01.11 αλλα καμια διαφορα.Πειραξα και τα πακετα MTU μεγεθος και μερικες φορες το ανανεωνει οταν τα ριχνω χαμηλα.Εχει κανεις καμια ιδεα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εχω φτιαει λοαριασμο στην DDNS και προσπαθω να ανανεωσω την ip με το linksys wag354g αλλα τιποτα!Εχω περασει το τελευταιο firmware 1.01.11 αλλα καμια διαφορα.Πειραξα και τα πακετα MTU μεγεθος και μερικες φορες το ανανεωνει οταν τα ριχνω χαμηλα.Εχει κανεις καμια ιδεα;

kai go to linksys exo to idio modelo kai xrisimopoio to dyndns pou exei i siskeui kai oxi ton client kai pali den kanei sosta tin doulia tou....prepi na pigeneis xeirokinita kai sto dyndns.org kai na kaneis modify tin ip....oso gia to firmware pou exo einai auto tis forthnet 1.0,5 an den kano lathos ..to ixa valei otan eixa disconnections kai mou eixe spasei ta neyra....

kai ego to firmware tis forthnet exo k den exo kanena provlima me to ddns. se antithesi malista me ton cyberstorm, mia fora to rithmisa prin kana xrono k apo tote den to exo peiraksei katholou. moy douleue me oles tis ekdoseis tou firmware pou eixa mexri tora. kai ego eixa akousei oti kapoioi eixan problima me to ddns... mallon den douleuei kala se ola ta linksys.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...