Προς το περιεχόμενο

Αλλο παλι κ τουτο.....

kormi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σσας παιδες.Το π-σακι μου εχει αρχισει τωρα τελευταια (κυριως οταν βλεπω ταινιες) να θολωνει η οθονη οπως φαινεται στη φοτο ( κατι που διορθωνεται μονο με επανεκινηση) κ απο καμια φορα ν κανει restart k απο μονο του.σκεφτηκα μηπως ειναι το τροφοδοτικο αλλα τσεκαρα τα βολταζ που δινει μεσω του speedfan κ ολα καλα.το προβλημα δε διορθωθηκε ουτε μετα απο φορματ κ παω να σπασω τη κεφαλα μου!!!!!!!! Γινεται τιποτα η να το αρχισω στα σουτια να τελειωνουμε?

εχω ενα P4 3.2 S478 ,ASUS P4P800S-X, FX5500, 512 DDR 400, OS Win Xp Pro.

Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας

post-5306-129062940157_thumb.jpg

Δημοσ.

καλα μιλαμε ανεμος ονομα κ πραγμα.........

δεν εχω καμια προχειρη

Ευχαριστω παντως

Λες δηλαδη το πουλι (η albatron) να πεταξε?

Δημοσ.
Egw to prwto pragma pou tha ekana einai unistall kai ksana install tous teleytaious drivers tin nvidia.

to paidi de peirakse kati.. kai tou to ekane ksafnika apo ti katalava.. opote kamia sxesi me drivers..

file.. an eine CRT isos exei varesei kanoni i othoni an eine kai palia..

pantos VGA vres mia palia i metaxirismeni kai test.

Δημοσ.

αυριο το πρωι παιζει format.οταν τελειωσω θα σας postaρω ενα μυνημα για νεωτερα.(παντω τους drivers τους ενημερωνω συχνα χωρις ομως αποτελεσμα)

"αιολε" δε φταιει η οθονη γιατι το κανει σε 2-3 που δοκιμασα.θα το κοιταξω κ θα δω μηπως βρω καμια

Δημοσ.

file to provlhma sou den einai oute drivers oute h o8onh sou! H karta sou grafikwn aplws zestainetai poly kai sou vgazei artifacts gi auto kai me epanekinhsh strwnei! koitakse an douleyei o anemisthras ths kai des an mporeis tis 8ermokrasies ths!

Δημοσ.

Πρόβλημα κάρτας γραφικών είναι. Αν ήταν οθόνης πρόβλημα βρε παιδιά πώς θα σας έβγαζε screenshot με το πρόβλημα; Τσέκαρε μήπως τα έχει φτύσει το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών. Αλλιώς πάει η καρτούλα...

Δημοσ.

Kormi,

όπως σου είπαν είναι πιθανότατα πρόβλημα θερμοκρασίας. Χαλασμένος ανεμιστήρας δεν είναι μόνο ο ανεμιστήρας που δεν περιστρέφεται. Μπορεί να γυρίζει χαλαρά και να μη βγάζει αρκετό αέρα, μου έχει συμβεί. Ενδεχομένως να μην πατά πια καλά η ψύκτρα. Αλλάζοντας ψύκτρα και ανεμιστήρα πιθανότατα θα λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

ρε παιδια αν ειναι σιγουρα η καρτα γραφικων τοτε καλυτερα να δωσω λιγα "μπικικινια" να παρω μια αλλη.Αλλωστε κ παλια ειναι αυτη που εχω κ AGP (οποτε θα ειναι κ απο τις τελευταιες προσπαθειες σωτηριaς πριν το ps3). (Αντε παλι υπομονη μεχρι να μαζεψω κανα 100αρι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...