giannos85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα,πριν από ένα μήνα έκανα μία αγορά από το Internet και μου φαίνεται οτι κάτι δεν πάει καλά.Ήταν η δεύτερη αγορά που έκανα από το Ιντερνετ.Ενώ μου διαβεβαίωναν ότι σε 10 το πολύ ημέρες το προιόν θα είναι σπίτι μου,δε έχει έρθει ακόμα.Στη τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν οτι σε λιγες ώρες θα μου έστελναν το tracking number.Δε μου το έστειλαν και από τότε δε απαντάνε στα mail μου.Σε ένα από τα mail τους μου έγραψαν "We are ok. We have attached the Money Back guarantee to this email. Please keep for your records. Also this email is your receipt. Keep it for your records." Μπορείτε να με βοήθήσετε διότι φοβάμαι μήπως με κοροιδεψαν? Ευχαριστώ
giannos85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Oxi apo ebay.Apo to http://www.airjordansource.com/index.html
ANEMOS-V Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ayti i selida exei molis 00000170 episkepsis sto counder tis! trexa gyreue.. de mporeis para na perimeneis me mia mikri elpida oti isos sou erthoun ta pragmata..
dimitris74 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 elpizo na min itan polla ta xrimata pou esteiles. eidika otan den paizei paypal i pistotiki gia pliromi
Solmyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ωχ... Συγνωμη αλλα...εμενα το site δεν μου γεμιζει καθολου το ματι! Τα αγγλικα ειναι γεματα λαθη, προιον κακου μεταφραστη, και το interface πολυ προχειρα φτιαγμενο... Λιγο που κοιταξα τους ορους ειδα: We do not represent our products to be original nor do we represent that they are exact copies, or fakes, therefore, they do not violate any copyright laws. We simply ask consumers to compare quality and price of the above mentioned name brands to ours. Any reference to brand names or "compare to" are made strictly for comparison and to encourage consumers to immediately go buy the original product after comparing. Tο οποιο σημαινει σε απλα ελληνικα οτι τα προιοντα ειναι μαιμου... Δεν νομιζω να βγαλεις καποια ακρη, επικοινωνησε με τηλεφωνο η οποιον αλλο τροπο μπορεις μηπως και μαθεις κατι παραπανω και απο εδω και περα μην παραγγελνεις απο αγνωστα μαγαζια
Freddie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 πολύ μεγάλη μούφα. Και εσύ ρε παιδί μου που την βρήκες αυτή τη σελίδα. Σοκ!
manitaroulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Re palikari, den eides ti xali einai to site? einai dynaton me tetoio content na einai ok? Oute SSL den exoun!!!
pern112 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 χαχα μου θυμιζει τις σελιδες που φτιαχναμε με frontpage:)
sotirisl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ναι. καλά έκανες μεταφορά με moneygram/bankwire/wu και περιμένεις να δεις και παπούτσια?
megadancemix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Παντος απο μουσικη καλα παει....ωραια κομματακια
spell1977 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Μπορει και να σου ερθει... Αλλά όπως και να έχει το site δεν είναι να το εμπιστεύεσαι. Σταματήσανε και την συνεργασια με την PAYPAL (ή τους εστειλε αυτη μαλλον).. Με την απόδειξη από την αποστολή χρημάτων δεν μπορεις να κανεις κάτι? Εγώ απο Γερμανια ειχα παραγγειλει και πληρωσα με bank transfer και αργησε αρκετα..Τώρα αν η χωρα που το στείλαν ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης και ειναι πάνω απο 50 ευρα μπορει να το κρατησαν και τελωνειο γιαυτο αργει τοσο... Περιμένεις και βλεπεις... Το πάθημα γίνεται μαθημα πολλές φορές... Σου εύχομαι φίλε μου να εμαθες χωρίς να έπαθες...
alwin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 popo file prosoxi makria apo tetia site sto mellon... Ipomoni isos iparxi elpida na deis to proin pou agorases(paizi na einai maimou) alla lipame pou tha sou to po ta lefta sou pantos piso den ta vlepeis opos kai na exei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.