Προς το περιεχόμενο

PC απο Multirama...128 MB RAM???

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασε ενα φιλαρακι ενα PC απτα multirama ( no comments plz :P ) και ενω στο φυλλαδιο ελεγε πως εχει 1024 MB RAM, τα windows γραφουν πως εχει 128 MB RAM.

το ιδιο και το AIDA32.

παντως στο boot screen το bios απο οσο βλεπω αναγνωριζει την μνημη ως 1024.

τι παιζει ρε παιδια?

μπορω να τσεκαρω ποση μνημη εχω χωρις να ανοιξω το κουτι? ειναι και αυτη η ηλιθια ταινια ασφαλειας που αμα ανοιξω το κουτι θα χασει το παιδι την εγγυηση του.

απο οσο μπορεσα να δω ετσι στα κλεφτα ειναι 1 DIMM μνημης.

περιτο να πω πως το μηχανημα σερνεται!

τα stats του υπολογιστη: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaPC&cp_id=118617

ακουω αποψεις! please help fast γιατι φευγω αυριο απτο παιδι μπας και βρουμε ακρη!

thanks

Δημοσ.

Νομιζω οτι τα xp χρειαζονται περισσοτερο απο 128ΜΒ.

Εξαλλου δε κυκλοφορουν πια 128αρες, που να την εβρισκαν? Μαλλον δε παταει καλα.

Δημοσ.

παιδια το cpu-z εδωσε απαντηση!

παλι καλα που το θυμηθικα το προγραμματακι.

ειναι 1024 MB σε ενα DIMM.

τωρα τι παιζει και τα xp την βλεπουνε σανμ 128αρα?

να ανοιξω το κουτι αποκλειεται.

οποτε τρεχουμε multirama η μπορουμε να κανουμε κατι αλλο μπας και λυθει το προβλημα?

Δημοσ.

Βάλε CPU-Z, διαβάζει τις πληροφορίες από τα ίδια τα DIMMs, αν δεν κάνω λάθος. Κανονικά και το AIDA το ίδιο θα έπρεπε να κάνει, αλλά καλό είναι να πάρεις και μία 2η γνώμη!

Δημοσ.

λοιπον flashαρα το bios, εβαλα fail save defaults, εκανα update στα windows, εβαλα παλι απο την αρχη ολους τους drivers, ετρεξα memtest για μιση ωρα περιπου χωρις να βγαλει error κλπ.

το προβλημα παραμενει, τα xp αναγνωριζουν 128MB RAM.

μπορω να κανω κατι αλλο χωρις να ανοιχτει το κουτι?

αν οχι το παμε αυριο στα multirama και ξεκιναει το τρεξιμο...

Δημοσ.

Δεν χάνεις καμία εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Καμία Intel,amd,Asus,nvidia,ati,abit,msi κτλ δεν έχουν βάλει όρο στην εγγύηση ότι δεν ισχύει αν ξεκολλήσεις το αυτοκόλλητο που έχει βάλει το κάθε Mulitarama,πλαίσιο κτλ. Αν χάσεις κάτι αυτό θα είναι ίσως καποια "εγγύηση" που σου δίνουν τα καταστήματα απο μέρους τους για 3,5 ή 10 χρόνια αλλά η εμπερία μου λέει πως σπανίως τις τηρούν έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι πως το κάνουν για να ψαρώνουν οι άσχετοι και να τρέχουν στο Multirama ακόμα και για αλλαγή floppy και να σκάνε τα πακέτα.

Δημοσ.

το προβλημα παραμενει, τα xp αναγνωριζουν 128MB RAM.

αν οχι το παμε αυριο στα multirama και ξεκιναει το τρεξιμο...

Μαλλον κανενα bug θα ειναι...Αλλα δεν ειπες που ακριβως το βλεπεις πως του την αναγνωριζουν σαν 128?Στις ιδιοτητες συστηματος?

Δημοσ.

Πάντως εγώ όταν πήγα ένα pc στα multirama με σκισμένη ταινία επειδή είχε βαρέσει ο σκληρός, όταν μου είπανε μαλακίες ότι τον πείραξα εγώ τους έκανα φασαρία του στυλ "πώς να ξέρω ότι είναι προβληματικός ο σκληρός αν δεν τον δοκιμάσω σε άλλο μηχάνημα", και μου τον άλλαξαν αμέσως.

Δημοσ.

Και εγώ λέω αφού είναι ακόμα λίγων ημερών το pc να μην ανοιχτεί....

Γιατί δεν ξαναβάζετε win και να κάνετε και ένα format? Εμένα για πρόβλημα εκεί μου φαίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...