Προς το περιεχόμενο

Ποσο πιανει αυτο το συστημα?

ierosylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιωντας περισσευουμενα υλικα μπορω να συναρμολογησω το παρακατω συστημα, ποσο νομιζετε οτι μπορω να το πουλησω?

Δημοσ.

Για πες και τι μητρικη εχει?Παιρνει agp η pci-e?εγω με την on board θα σου εδινα ~230 εαν ηταν σκετο η ~250 με ηχειακια\πληκτρολογιο\ποντικι...Εαν τωρα η καρτουλα γραφικων ηταν ψιλοκαλη(π.χ 6600gt) ισως να αγγιζες το 300αρι...

Επειδη ημουν και γω σε αναλογο διλημμα προσφατα,εψαξα λιγο και τις προσφορες για τα "τζαμπα pc"...To e-shop δινει με 480 αξιοπρεπεστατη συνθεση (pentium 4 3.0 775 512ram 17αρα tft dvd-r κτλ) και το σημαντικοτερο...εγγυηση.

Mεσα επεσα?Για πειτε και οι υπολοιποι...

Δημοσ.

Ε το πολύ μεχρι 250, το πολύ.... Με πολυ υπομονη ομως πιστευω!

Για αμεση αγορα το δινεις με 150-180Ε - θα φυγει σε κανα τριημερο πιστευω

Δημοσ.
Με την on-board κ χωρις πληκτρολογια κτλ εννοεις?

Εσυ ierosyle για ποσο ελεγες?

Ναι, αναφερομαι στο συστημα που εγραψε.

Δημοσ.

Ισως να σε συνεφερε να το πουλησεις σε κομματια, να επιανες περισσοτερα λεφτα... Ειδικα αφου δεν εχεις μητρικη και ισως να μη βρεις κ ευκολα.

Δημοσ.

Μα δε λεει να πουλησω χωριστα κομματια...Ολο το συστημα λεω.

Η mobo, οπως ειπα, δεν εχει αγοραστει ακομα(μου λειπει αυτο το εξαρτημα) και ψαχνω να βρω μια με vga onboard (Eιχα την 6600gt αλλα τη πουλησα για 80€).

Αν προσθεσω WinXP Pro SP2 και εκτυπωτη Εpson με προσθετα μελανια, πιανω 300€?

Δημοσ.

Με μια αξιοπρεπη mobo(pci-e/sata) και με μια καρτουλα vga κατι γινεται...

Αλλα εαν τα δωσεις κομματια

cpu 50-60 ευρω

ραμ 70-80

σκληρος 25

tv card 30

dvd-r+dvd 40

εκτυπωτης 30

κουτι 20-30

Εισαι στην χειροτερη στα 265 και δεν θα εχεις ξοδευτει για μητρικη και vga,εκτος αυτο νομιζω πως θα φυγουν πιο ευκολα κ πιο γρηγορα...Μονο για τον επεξεργαστη δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος γιατι παιζουν πολλοι μεταχειρ 3200+ μιας και οι περισσοτεροι με 939 αναβαθμισαν τα pc τους με χ2 η μεγαλυτερα μοντελα...Αλλα και να σου μεινει κ παλι κερδισμενος θα βγεις...

Στην τελικη βρισκεις ενα μεταχειρισμενο mobo και τον δινεις πακετο με κανενα 80-90αρι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...