Προς το περιεχόμενο

PC χωρις καρτα δουλεύει?

ierosylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kai to katevastiri sou den exei VGA?

kala.. mia ora leme oti DEN douleuei to PC xoris VGA card .. de katalaveneis?

merika apo ta eksartimata tou PC eine alilendeta kai anapospasta komatia gia tin leitourgia tou..

Μipws de pas kala? Se zalisan ta γκρικλις??...:mrgreen:

Eipa egw oti to katevastiri mou afti ti stigmi den exei vga?

Mi vgazeis afthereta simperasmata:|

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μipws de pas kala? Se zalisan ta γκρικλις??...:mrgreen:

Eipa egw oti to katevastiri mou afti ti stigmi den exei vga?

Mi vgazeis afthereta simperasmata:|

tote.. giati den tou ti bgazeis na deis an paixei?

giati..an paixei.. tha exeis kanei mia foveri anakalipsi.

tha mas bgaleis trelous edo mesa..

Δημοσ.

Kala paidia mhn ton fate apla o an8rwpos den kserei.

To bios kanei elegxw twn aparaititwn syskeuwn gia na kanei tin ekinisi. Xwris karta grafikwn oxi apla den mporeis na kaneis tpt einai kai adinaton na kaneis otidipote einai default logiki, arxitektoniki katastasi.

Efoson exeis dyo pc kai fantazomai kai adsl 8a mporeis na pareis mia

Alla an katafereis opws leei kai o anemos egw 8a spasw to pc mou

Δημοσ.

Den paei na me faei, apla eixe katalavei ti lew.

Twra, otan les de kserw kalitera na apofevgetai afti i frasi giati akougetai aoristi... Den kserw-giafto kai rwtaw-epi tou sigkekrimenou. Opoios rwtaei kati simainei oti de to kserei.

An kataferw les, ti prama??

Iparxei periptwsi i mobo mou afti, na exei enswmatomeni karta?

Afto pou eipe o Νick diladi apokleietai na isxiei?

Δημοσ.
Που να την βρω? Δεν υπαρχει πια αλλα και μεταχ/νη κανεις δε θα τη πουλουσε 20?...

Η πιο φτηνη agp καρτα (ati9250) κανει 35-40?.

Υπάρχουν και οι pci vga καρτες (το αν θα παιξουν ειναι αλλου παπά)

απ οτι βλέπω, παλιες AGP ξεκινουν απο 5 euros http://www.emarket.gr/category.cfm?categoryID=109&mode=1&type=1&order=9

Δημοσ.

Εγώ έχω δουλέψει P2 χωρίς VGA... Απλά πρέπει να ρυθμίσεις το bios να μην σταματά σε κανένα λάθος και μετά να βγάλεις την κάρτα γραφικών....

Δημοσ.

Swstos o spiros. Kai egw to idio 8a proteina. Etsi sto panepistimio tou volou eixan ftiaksei ena cluster me 24 (an 8ymamai kala) pII-400. Halt on legetai h epilogh sto bios kai vrisketai sta default-basic-... settings tou bios.

Δημοσ.

Ναι μπράβο... Η default επιλογή είναι "halt on all errors" και εσύ το βάζεις "halt on no errors"

Φυσικά για να το κάνεις αυτό θέλεις κάρτα γραφικών. Αν μετά την βγάλεις το post θα περάσει και τα win δουλεύουν κανονικά με οποιοδήποτε πρόγραμμα remote desktop.

Και εγώ σε P2 400Μhz το είχα κάνει με μητρική QDI legent IS

Δημοσ.

Παιδιά μια χαρά δουλεύει το pc χωρίς κάρτα γραφικών, χωρίς πληκτρολόγια/ποντίκια, με το tower σκέτο. Δηλαδή όλος ο κόσμος πώς τα δουλεύει τα κατεβαστήρια τόσα χρόνια, πρώτη φορά το ακούτε; Μια απλή λύση είναι linux+mldonkey. Το mldonkey ελέγχεται μέσω web interface το οποίο παρέχει το ίδιο το πρόγραμμα, οπότε μπορείς να το ελέγχεις με web browser από οπουδήποτε.

Ο παραπάνω συνδυασμός προτείνεται έναντι λύσεων που περιλαμβάνουν windows, γιατί το linux μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να μη μπαίνει σε παραθυρικό περιβάλλον, πράγμα πολύ οικονομικό από πλευράς πόρων του συστήματος.

PS: το mldonkey υποστηρίζει τα περισσότερα γνωστά p2p. Επίσης παίζει και σε windows

Δημοσ.

phgaine se ena computeromagazo stin geitonia soy, kai pes toys oti 8es kamia palia karta pci h vga, olo k kamia 8a exoun gia petama, k 8a stin dwsoun etsi. ta perissotera magazia katantoun skoupidiario gia palious ypologistes, xari 8a toys kaneis an toys pareis k olokliro tower.sta xania exw dei 2 fores magazi na exei apekso toylaxiston 10 towers me mitrikes klp

Δημοσ.
Παιδιά μια χαρά δουλεύει το pc χωρίς κάρτα γραφικών, χωρίς πληκτρολόγια/ποντίκια, με το tower σκέτο....Μια απλή λύση είναι linux+mldonkey.

Εγω παντως δε μιλησα για πληκτρολογια και ποντικια, σκετο το tower το εχω και μονο με τα απολυτως απαραιτητα μεσα(psu,mobo,cpu,vga,ram,hd και...τιποτα αλλο!:mrgreen: ). Με linux δεν ασχολουμαι.

Η default επιλογή είναι "halt on all errors" και εσύ το βάζεις "halt on no errors"

Φυσικά για να το κάνεις αυτό θέλεις κάρτα γραφικών. Αν μετά την βγάλεις το post θα περάσει και τα win δουλεύουν κανονικά με οποιοδήποτε πρόγραμμα remote desktop.

Δε νομιζω οτι ειναι ετσι... Εχω ηδη το "halt on no errors" λογω του oτι εχω αφαιρεσει floppy&dvd αλλα χωρις καρτα ακουγεται ενα μακροσυρτο "μπιιιιιπ" και το μπουταρισμα σταματαει.

Η Α8V Deluxe δεν εχει onboard καρτα, οπως εμαθα.

Δημοσ.

Ένας H/Y μπορεί να λειτουργήσει χωρίς καθόλου κάρτα γραφικών, αρκεί να γίνει η κατάλληλη ρυθμιση στο Bios "HALT ON: No ERRORS" τα windows μέχρι και τα XP ΔΕΝ ξεκινάνε χωρίς κάρτα γραφικών, οπότε είσαι αναγκασμένος να το γυρίσεις σε linux ή σε ότι άλλο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς VGA (πάντως το Linux ξεκινάει χωρίς VGA).

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά των Vista είναι η δυνατότητα να ξεκινάνε χωρίς VGA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...