Προς το περιεχόμενο

PC χωρις καρτα δουλεύει?

ierosylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να δουλεψει ενα pc χωρις καρτα γραφικων και χωρις να περιλαμβανει καρτα onboard?

Δε με απασχολει που δεν θα εχει υποδοχη για οθονη αφου θα χρησιμοποιειται ως "κατεβαστηρι" και θα ελεγχεται μεσω remote απο αλλο pc.

Xρειαζεται απαραιτητως καρτα γραφικων ενα τετοιο pc/κατεβαστηρι?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με μια μικρη επιφυλαξη για τα καινουργια, πιστευω οτι το BIOS δεν περνα το POST αν δεν βρει display adapter...

Ολα αυτα βεβαια για x86 αρχιτεκτονικες...

Δημοσ.

kala eimaste sovaroi? kai esto oti douleve, pos tha evlepes ti kanei gia na to exeis gia katevastiri? doulevomaste mou fainetai:) ase pou de tha proxorisei kan. tha stamatisei kanontas tria syntoma beep stin arxi:)

Δημοσ.

Που να την βρω? Δεν υπαρχει πια αλλα και μεταχ/νη κανεις δε θα τη πουλουσε 20€...

Η πιο φτηνη agp καρτα (ati9250) κανει 35-40€.

Δεν υπαρχει καποια bioρυθμιση που να προσπερνιεται η ανυπαρξια καρτας?

Δεν εχουν ολες οι mobos ενσωματομενη καρτα ε?...ουτε υποτυπωδη?

Senenth, δεν θα ειχες αυτο το ερωτημα(kai esto oti douleve, pos tha evlepes ti kanei gia na to exeis gia katevastiri? )αν διαβαζες το πρωτο...

Το κατεβαστηρι ελεγχεται μεσω Remote.

Δημοσ.
xoris VGA? ? ? ? ...

tote de xreiazese kai monitor! ! ! ! !

αλλος παλι...plaf0ja.gifτωρα δα το ειπα ρε παλουκαρι, δε χρειαζομαι μονιτορ, θα ελεγχεται απο αλλο pc μεσω remote.

Νick, τι ειναι το ssh?

Δημοσ.

Παλικάρι, sorry αλλά απλά ξέχνα το. Το PC δεν κάνει POST χωρίς κάρτα γραφικών. Το είχα δοκιμάσει και εγώ παλιότερα, αλλά.... Δεν έχω δει κανένα BIOS με ανάλογη επιλογή. Πολύ απλά, δεν υπάρχει γιατί δεν έχει και πολύ νόημα. Όσο για τον φίλο με το linux, καλά τα ssh και τα telnet, αλλά αν δεν bootάρει το pc, πώς θα φτάσεις στο linux για να κάνεις ssh ? Γιατί ΔΕΝ πρόκειται να bootάρει το PC. Απλώς ο τύπος, έχει κάρτα γραφικών, αλλά δεν έχει οθόνη και το δουλεύει απομακρυσμένα. Και εγώ έτσι δουλεύω το κατεβαστήρι μου, αλλά του έχω βάλει και μια Voodoo 3000(!) που είχα στην άκρη. Tώρα φίλε ierosylos, είναι δυνατόν να μην μπορείς να βρεις μια κάρτα της λούτσας που ξέμεινε από αναβάθμιση? Ή έστω από κανέναν φίλο. Δεν μπορεί, ρώτα κανέναν. Όλο και κάποια θα βρεις. Φιλικά.

Δημοσ.
αλλος παλι...plaf0ja.gifτωρα δα το ειπα ρε παλουκαρι, δε χρειαζομαι μονιτορ, θα ελεγχεται απο αλλο pc μεσω remote.

Ti ennoeis remote?Romote viewing mipos?Giati mono etsi mallon!!!lol!Dld pos tha to sundeseis sto allo pc?Magika?Anyways just buy mia vga...sto ebay exei me 1 euro ama thes...

Δημοσ.

Δεν εχεις ακουσει ποτε για το Remote Control των Windows??

Eτσι ελεγχω εγω το κατεβαστηρι μου, δηλ. μπαινω σε αυτο απ το καλο μου pc. Bλεπω την επιφανεια εργασιας του απ το καλο μου pc και μπορω να το δουλευω κανονικα και να ανταλλασω αρχεια...

Το εμαθες κι αυτο.

Δημοσ.
Δεν εχεις ακουσει ποτε για το Remote Control των Windows??

Eτσι ελεγχω εγω το κατεβαστηρι μου, δηλ. μπαινω σε αυτο απ το καλο μου pc. Bλεπω την επιφανεια εργασιας του απ το καλο μου pc καο μπορω να το δουλευω κανονικα και να ανταλλασω αρχεια...

Το εμαθες κι αυτο.

kai to katevastiri sou den exei VGA?

kala.. mia ora leme oti DEN douleuei to PC xoris VGA card .. de katalaveneis?

merika apo ta eksartimata tou PC eine alilendeta kai anapospasta komatia gia tin leitourgia tou..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...