Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή τώρα τελευταία έχω αρχίσει σιγάααααα σιγάααα να ψάχνω για δουλειά και λέω να πάω σε κάποιο videoclub μήπως γνωρίζει κανείς πως γίνεται να πιάσω δουλειά στα seven. Απο εδώ και απο εκεί άκουσα ότι για να σε πάρουν σε περνάν απο συνέντυξη και σεμινάρια και ιστορίες τέτοιες και μετά αποφασίζουν αυτοί που θα σε στείλουν. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ράδιο-αρβύλα...? Υπάρχει κάποιος που να ασχολήθηκε καθόλου με αυτό το θέμα?
jacknut Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 H εργασια σε video club ειναι καπως ιδιοτυπη και θελει πολλη προσοχη στο να επιλεξεις ενα καλο, αξιοπιστο video club που να λειτουργει "επαγγελματικα", δηλαδη με μηνιαιο στανταρ μισθο, προβλεπομενες αργιες, ασφαλιση, επιπλεον πληρωμη αν δουλεψεις παραπανω μεροκαματα, οχι τιποτα μαγαζια της πλακας.Ασχετα αν ειναι αλυσιδα η οχι. Δεν ξερω πως ακριβως δουλευουν στα seven, μη φανταστειται τιποτα τρομερο, γυρω στα 600 ευρω.
soturin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 υπόθεσή μου, δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, θα βοηθήσει να έχεις κάποια γνώση σινεφιλική. Δεν είναι τυπικά απαραίτητο για να κάνεις αυτή τη δουλειά (κωδικούς και τίτλους θα χτυπάς) αλλά σίγουρα θα σε προτιμήσουν καθώς από υπαλλήλους seven που θυμάμαι είναι πάντα σχετικοί με το άθλημα
TNT1982 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 εγω παλι θα σουλεγα μην πας και δουλεψεις σε τετοιου ειδους επιχειρησεις.Αποτι ακουω απο δω κι απο κει (μπορει ναναι και φημες βεβαια),τα βιντεο κλαμπ σαν επιχειρηση αντιμετωπιζουν τρελλη κριση.Αν συνυπολογισεις και το οτι ζουμε στην εποχη των τορρεντς και του ηλεκτρονικου νοικιασματος ταινιων,φοβαμαι οτι τετοιες επιχειρησεις ειναι καταδικασμενες σε μαρασμο,η στην καλυτερη να φυτοζωουν μεχρι να αποβιωσει η θεια Κατιγκω που νομιζει οτι πισι εχουν μονο οι πλουσιοι.Φανταζομαι δεν θες σε λιγους μηνες η χρονια να πας το πρωι για δουλεια και να δεις λουκετα και μετα να ψαχνεις που θα βρεις τον εργοδοτη να σε αποζημιωσει...
jason_rethymno Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά τι φτυάρι έιναι αυτό ? 2 χρονών ποστ και απαντάτε?
soturin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 looooooooooool όμως, το πέτυχα ήδη με ένα σχόλιο και ούτε που πρόσεξα ο sellers θα χει πέσει κάτω από τα γέλια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 παραπλανητικό φτυάρι...σε κάνει και νομίζεις πως είναι πρόσφατο το topic...
Sellers Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ελα ρε soturin θεέ... Πρώτον: Δεν είχα δει το ξέθαμα και μιλούσα με έναν εδώ απο το insomnia στο msn και μου λέει ''Ρε συ πιάνεις δουλειά στα seven?'' και λέω ''τι???'' Και έτσι το πήρα χαμπάρι... Και δεύτερον... Επειδή τώρα τελευταία έχω αρχίσει σιγάααααα σιγάααα να ψάχνω για δουλειά Πέρασε το σιγάααα σιγάααα... Τώρα πλέον κάνω την ασφαλή και με πολλές προοπτικές δουλειά του πακετά... YEahhhhh... παραπλανητικό φτυάρι...σε κάνει και νομίζεις πως είναι πρόσφατο το topic... Δεν είναι αυτό. Απλά ο λόγος μου είναι πολύ μπροστά απο την εποχή του. Σαν τους Floyd ένα πράγμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ROFL...έλιωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.