question mark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Εχω το παραπάνω κινητό. Θέλω να του αναβαθμίσω το λογισμικό. Αφού λοιπόν έχω όλους τους drivers και ότι άλλο χρειάζεται, ξεκίνησα για την αναβάθμιση. Αρχίσει το πρόγραμμα, ακολουθώ τις οδηγίες της SonyEricsson αλλά κολλάω σε ένα πράγμα. Μου λέει κάπου απενεργοποιήστε το κινητό, αφαιρέστε τη sim, αντικαταστήστε τη μπαταρία, πιέστε παρατεταμένα το C και συνδέστε το κινητό με τη usb. Τα κάνω όλα αυτά, πατάω το C παρατεταμένα αλλά το πρόβλημα είναι ότι δε προχωράει η διαδικασία αναβάθμισης. Αν πατάω το C σχεδόν ένα λεπτό ανοίγει το κινητό, αν το πατήσω λιγότερο και το βάλω στη usb ανοίγει το κινητό, τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
amorealex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Το κρατάς πατημένο τη στιγμή που βάζεις το καλώδιο?
metalmike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβως αυτο το προβλημα εχω κι εγω με το k750i!Aς βοηθησει οποιος ξερει ρε παιδια! Ναι,πατημενο amorealex!
amorealex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Απλά ρώτησα, επειδή την είχα πατήσει στο παρελθόν. Δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να το κρατάω πατημένο τη στιγμή που βάζω το καλώδιο στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να ανοίγει το τηλέφωνο και τα δικά μου νεύρα να γίνονται τσατάλια.
zousgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχετε περάσει τους κατάλληλους drivers. Ανοίξτε τη διαχείριση συσκευών, συνδέστε το κινητό κλειστό πατώντας το c και θα δείτε να εμφανίζεται μια άγνωστη συσκευή πάνω πάνω χωρίς όμως να σας ρωτάνε τα windows για drives..
question mark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Οχι, έχω τους σωστούς drivers. Εντάξει το αναβάθμισα. Απλά σε κάποια στιγμή πατάω το c, μετά έβαλα το usb, και συνέχισε η αναβάθμιση. Και υπ' όψιν αυτό το είχα κάνει τέσσερις-πέντε φορές. Τουλάχιστον αναβάθμισα το κινητό οπότε δε βαριέσαι...
ARTH0UR0S Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 pedes kai ego to ekana xoris tin karta sim den douleve tpt molis tin ksana evala kateythian to ekane to provlima einai pos tha kanoume afto ------------------->http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161344
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.