Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση W800i

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπάνω κινητό. Θέλω να του αναβαθμίσω το λογισμικό. Αφού λοιπόν έχω όλους τους drivers και ότι άλλο χρειάζεται, ξεκίνησα για την αναβάθμιση. Αρχίσει το πρόγραμμα, ακολουθώ τις οδηγίες της SonyEricsson αλλά κολλάω σε ένα πράγμα. Μου λέει κάπου απενεργοποιήστε το κινητό, αφαιρέστε τη sim, αντικαταστήστε τη μπαταρία, πιέστε παρατεταμένα το C και συνδέστε το κινητό με τη usb. Τα κάνω όλα αυτά, πατάω το C παρατεταμένα αλλά το πρόβλημα είναι ότι δε προχωράει η διαδικασία αναβάθμισης. Αν πατάω το C σχεδόν ένα λεπτό ανοίγει το κινητό, αν το πατήσω λιγότερο και το βάλω στη usb ανοίγει το κινητό, τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Απλά ρώτησα, επειδή την είχα πατήσει στο παρελθόν.

Δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να το κρατάω πατημένο τη στιγμή που βάζω το καλώδιο στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να ανοίγει το τηλέφωνο και τα δικά μου νεύρα να γίνονται τσατάλια.

Δημοσ.

Δεν έχετε περάσει τους κατάλληλους drivers.

Ανοίξτε τη διαχείριση συσκευών, συνδέστε το κινητό κλειστό πατώντας το c και θα δείτε να εμφανίζεται μια άγνωστη συσκευή πάνω πάνω χωρίς όμως να σας ρωτάνε τα windows για drives..

Δημοσ.

Οχι, έχω τους σωστούς drivers. Εντάξει το αναβάθμισα. Απλά σε κάποια στιγμή πατάω το c, μετά έβαλα το usb, και συνέχισε η αναβάθμιση. Και υπ' όψιν αυτό το είχα κάνει τέσσερις-πέντε φορές. Τουλάχιστον αναβάθμισα το κινητό οπότε δε βαριέσαι...

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...