Προς το περιεχόμενο

Sega Genesis - The Maker 1989

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TechnoState για δώσε more info! Υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται να μάθουν για αυτο το πάρτυ.

Σχετικά με το mk1 στο md και το snes υπάρχει μια μεγάλη ιστορία γιατι στο ενα μηχάνημα είχε σχεδόν τα πάντα ενω στο άλλο τίποτα.

Η nintendo εκείνη την εποχή, όταν έφτιαχνε κάποιο παιχνίδι για τις κονσόλες της (καινούριο ή Port), είχε αυστηρή λογοκρισία για την Ευρωπαϊκη και Αμερικάνικη αγορά. Φοβήθηκαν πως θα υπάρξουν διαμαρτυρίες απο γονείς για την βία του παιχνιδιού, αλλά απο την άλλη αν δεν το κάναν Port θα χάναν μεγάλο μερίδιο της αγοράς, και την μάχη των consoles. Έτσι αναγκάστηκαν να βγάλουν μια λογοκριμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Απο την άλλη η sega δεν λογόκρινε τα παιχνίδια του mega drive, και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μεταφέρουν αυτούσιο το παιχνίδι.

Φυσικά ο κόσμος προτήμησε την έκδοση του mega drive, και έτσι αυξήθηκε η ζήτηση της κονσόλας. Στο mk2 η nintendo αυτή την φορά, για να μην χάσει πάλι την μάχη αποφάσισε να μην το λογοκρίνει αλλά έβαλε μια προειδοποίηση στο κουτί του παιχνιδιού πως είναι για άτομα απο 18+ (απο εδώ μάλιστα βγάλαν και το rating καταληλότητας των παιχνιδιών).

Τώρα νομίζω πως λύθηκε η απορία σας ;)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

exw to 1 to 2 to sega cd kai to 32x!!! treli silogara!!! sto 32x epeza virtua fighter kai virtua racing!!! korifaia konsola...!! tora exw vrei emulators tou megadrive gia to psp kai exw valei kamia 500ara roms kai ginetai tis mourlis!!!

Δημοσ.

"

"Μπορει να ακουστει ''καπως'' σε πολλους .αλλα το συγκεκριμενο game μου αρεσε περισσοτερο απο το FF7 και αν ειχε την ιδια διαρκεια θα τολμουσα να πω οτι ειναι και καλυτερο!"

...abomination!:mrgreen:

Δημοσ.
"

...abomination!:mrgreen:

abomination...για το FF?

για το PDS?

ή για αυτο που ειπα.....?:-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην είσαστε τόσο υπερβολικοί με τις αντιπαραθέσεις σας. Άμα είναι να συγκρίνουμε και το Alien3 του MD με του SNES να δούμε εκεί ποιος είναι για κλάματα και ποιος ήταν με διαφορά ο νικητής...

Προσωπικά είχα ένα Game Gear και μετά το γύρισα σε SNES παρόλα αυτά η καρδιά μου παρέμεινε στη SEGA. Αγόρασα τη SNES γιατί πέρα τον ελαφρά δυνατότερων τεχνικών χαρακτηριστικών του στα χαρτιά, είχε το πλεονέκτημα ότι βγήκε στην αγορά κατευθείαν με keypad 6 + 2 πλήκτρων το οποίο του έδινε μεγάλο προβάδισμα στην σχεδίαση των παιχνιδιών και εκεί δεν ήταν απλά ζήτημα μάρκετινγκ αλλά ουσίας. Ενοείτε φυσικά ότι το είχα πάρει κατευθείαν με SF2 ενώ στη συνέχεια ακολούθησε όλη η σειρά με την πάροδο των χρόνων.

Ωραίοι καιροί ρε παιδιά, αυτό έχω να παρατηρήσω μόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα τρώμε τρελό σκάλωμα με κάποια από αυτά τα παιχνίδια σε emulator λόγω του εξαιρετικού gameplay αρκετών από αυτών, ακόμα και αν μένουμε έκπληκτοι βλέποντας ότι εκείνη η ¨παιχνιδάρα¨ που παίζαμε είναι απλά ένα rom 1mb...

Οφείλω να κλείσω τονίζωντας ότι πάντα ζήλευα ένα φιλαράκι μου που είχε MD και παίζαμε Sonic επειδή ο Mario δεν μου άρεσε ποτέ και δεν είχα πάρει ούτε ένα παιχνίδι...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ρε παιδιά μην είσαστε τόσο υπερβολικοί με τις αντιπαραθέσεις σας. Άμα είναι να συγκρίνουμε και το Alien3 του MD με του SNES να δούμε εκεί ποιος είναι για κλάματα και ποιος ήταν με διαφορά ο νικητής...

Προσωπικά είχα ένα Game Gear και μετά το γύρισα σε SNES παρόλα αυτά η καρδιά μου παρέμεινε στη SEGA. Αγόρασα τη SNES γιατί πέρα τον ελαφρά δυνατότερων τεχνικών χαρακτηριστικών του στα χαρτιά, είχε το πλεονέκτημα ότι βγήκε στην αγορά κατευθείαν με keypad 6 + 2 πλήκτρων το οποίο του έδινε μεγάλο προβάδισμα στην σχεδίαση των παιχνιδιών και εκεί δεν ήταν απλά ζήτημα μάρκετινγκ αλλά ουσίας. Ενοείτε φυσικά ότι το είχα πάρει κατευθείαν με SF2 ενώ στη συνέχεια ακολούθησε όλη η σειρά με την πάροδο των χρόνων.

Ωραίοι καιροί ρε παιδιά, αυτό έχω να παρατηρήσω μόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα τρώμε τρελό σκάλωμα με κάποια από αυτά τα παιχνίδια σε emulator λόγω του εξαιρετικού gameplay αρκετών από αυτών, ακόμα και αν μένουμε έκπληκτοι βλέποντας ότι εκείνη η ¨παιχνιδάρα¨ που παίζαμε είναι απλά ένα rom 1mb...

Οφείλω να κλείσω τονίζωντας ότι πάντα ζήλευα ένα φιλαράκι μου που είχε MD και παίζαμε Sonic επειδή ο Mario δεν μου άρεσε ποτέ και δεν είχα πάρει ούτε ένα παιχνίδι...

Μαλλον ενοεις 4+2 πληκτρα και οχι 6+2...Εκτος και αν βαζεις μεσα το start κ το select...

Εγω ειχα το MD1 και αγορασα ενα extra controller με 6 buttons(ολα μπροστα και οχι απο πισω) και οκ ηταν κορυφη!Ειδικα για κατι Super Street Fighter 2 και Mortal Kombat 2...

A ρε κατι ωραιες εποχες...:)

Δημοσ.

Καλό δεν λέω το Megadrive αλλά το Super Nintendo με το Super Mario και το Donkey Kong Country δεν μπόρεσε να το φτάσει.

27.000 δρχ έδωσα για το Dk Country και το χάρηκα όσο τίποτα.

Καθόντουσαν οι φίλοι μου και ο αδελφός μου και χάζεϋαν τα γραφικά του και περιμέναν να το τερματίσω να δούνε το τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...