asmilon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Sega Genesis ηταν το ονομα του Sega Mega Drive στην Αμερικη, προφανως επειδη ειχε προβλημα να κατωχυρωσει το ονομα. Ωραια διαφημιση για την εποχη της, μαλλον ειναι εμπνευσμένη απο την αντιστοιχη της Apple του 1984 για το λανσαρισμα του Macintosh ;-)
tonypapadovic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τοχα,τοχα!! Η πρώτη μου (και τελευταία τέτοιου είδους) κονσόλα... Ωραίες εποχές...
asmilon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω δε ειχα... Ημουν και ειμαι της Nintendo σχολης! ;-)
Daredevil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω δε ειχα... Ημουν και ειμαι της Nintendo σχολης! ;-)nai dysthxws gi aytous yphrxe kai ayth h meiopshfia
xrest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 kala gw thimamai otan bgike to mortal kombat sto md k to snes...toulaxiston ameriki eksafanistikan ta md,k polloi dwsan k to snes tous gia md+mk...apla to mk itan gia gelio sto snes.pantws polloi wraies epoxes..
Daredevil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 kala gw thimamai otan bgike to mortal kombat sto md k to snes...toulaxiston ameriki eksafanistikan ta md,k polloi dwsan k to snes tous gia md+mk...apla to mk itan gia gelio sto snes.pantws polloi wraies epoxes..e ma ebgalan MK sto snes me idrwta kai salia...... pali kala pou den to ebgalan me secret players ton mario kai ton zelda
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τα NES/SNES (όπως και το PC Engine) ήταν παράγωγα της ιαπωνικής νοοτροπίας και φιλοσοφίας, γι'αυτό και στις Δυτικές χώρες δεν είχαν τόσο μεγάλη πέραση όσο στην Άπω Ανατολή. Όχι όμως ότι δεν είχαν και οπαδούς. Από την άλλη η Sega, δειλά δειλά με το Master System στην αρχή αλλά κυρίως με το Mega Drive (ναι, είχα κι εγώ!) ξέφυγε από αυτό το λούκι και έδωσε εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα στην κονσόλα της. Νομίζω θα είχε βάση να πούμε ότι πάνω στο Mega Drive στήριξαν τη φιλοσοφία τους όλες οι επόμενες κονσόλες. CD32, Jaguar, 3DO, Dreamcast, PS1 και οι νεότερες κονσόλες έγιναν αποδεκτές παντού γιατί δεν σου έδιναν την εντύπωση ότι είχαν μόνο "το Mario, τα Zelda, τα Donkey Kong κλπ" (όχι ότι τα SNES και Gamecube δεν είχαν κι άλλα καλά παιχνίδια). Ποιός θα ξεχάσει τα ξενύχτια που ρίχναμε στο Sonic 2 και δεν χορταίναμε το gameplay, τα γραφικά και το απίστευτα γρήγορο scrolling. Και στραβοκοιτάγαμε την Amiga μας!
xrest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 pw kala sonuc 2.apisteuto etsi..an k exw na anaferw pollous titlous pou latreua mouxoun meinei ta sonic2,shinobi3,streets of rage2..auta einai.. bebaia to kalitero sonic threwrw oti einai to sonic cd.apisteuto pragmatika
asmilon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τωρα, χαρη στο Wii μπορουμε να τα ξαναζησουμε :-P Ειλικρινα παντως δε περιμενα ποτε το σημα SEGA να φορτωνει σε μια κονσολα της Nintendo, αλλα αλλαζουν οι καιροι... (τα ακους αυτα Sony?) Πραγματι παντως η SEGA ξερει να φτιαχνει φοβερα παιχνιδια και χαιρομαι που εμειναν σε αυτο που ειναι πραγματικα καλοι και δε τα παρατησαν τελειως...
xrest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 oxi re ti sto wii.genesis mazi me ta games pou thes pas k pairneis k ta paizeis.ase tin sony ekei pounai.i sony den einai kathara gaming etaireia.an paei kati straba k i sony thelei na bgei apo to paixnidi,apla tha apoxwrisei.k oti internal studio exei i tha enwthoun i tha ginoun aneksartita.blepe polyphony.opws exei ginei k me tin sega.exei diaspastei.edw ena apo ta simbola tis sega o yuji naka(creator of sonic)eftiakse diko tou studio tin Probe. apla exw tin apopsi oti i sega einai kathara hradware.k fenetai oti programmatizei polli kalitera sto diko tis hardware.tin meta dc sega ta games tis einai poli xalia me liges eksereseis opws to panzer dragon orta gia xbox.exei kopsei ola tis ta paixnidia k emmenei se paixnidia pou den poulane.auton ton kakomoiro ton sonic ton exei kseftilisei pia.eidika me to teleutaio...k tolmise k edwse k to onoma tou prwtou sonic
Daredevil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τωρα, χαρη στο Wii μπορουμε να τα ξαναζησουμε mpa den xreiazete to exoume akoma syndemeno sthn tv:)
Rising1980 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Πω τι μου θυμίσατε τώρα... Πάω να ξεθάψω MD + Game Gear από τη ντουλάπα !! Shinobi 3 ftw ΥΓ: SEGA ΒΓΑΛΕ ΝΕΑ ΚΟΝΣΟΛΑ !! /fanboy mode off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.