giannos85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.Ο κολλητός μου εδώ και 1 μήνα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα με το σκληρό του:ενώ όταν ξεκινάει ο υπολογιστής τον εμφανίζει στο πεδίο "detecting drivers" και στο setup, στο my computer δεν υπάρχει.Μετά από ταλαιπωρία σε 2 διαφορετικούς τεχνικούς εδώ στην Πατρα και ενώ εχει πληρώσει σε αυτούς 60 ευρώ,λύση δεν έχει βρει.Τον πάει λοιπόν στη infonet και εκει του λένε οτι ο σκληρος του εχει χαλάσει,έχεο χάσει ότι είχε και πως πρέπει να παρει άλλον.Τότε ο φίλος μου τους ρωτάει αν φταίει ο σκληρός μόνο ή έχει και το κουτί καποιο πρόβλημα.Τους πάει το κουτί,δεν βρισκουν πρόβλημα και τότε ο ίδιος ο φίλος μου τους προτείνει να δοκιμάσουν αν μπορεί να διαβάσει κάποιον ξένο σκληρό.το δέχονται και του ζητάνε να τους πάει αυτός κάποιον.Ανυποψίαστοι εγώ και ο φίλος μου τους δίνουμε το δικό μου. Αποτέλεσμα:αποκτά και ο δικός μου το ιδιο προβλημα.Τώρα ούτε εγώ έχω σκληρό και έχω χασει ότι αρχεία είχα μέσα. Και εγώ αλλά κυρίως ο φίλος μου είμαστε απελπισμένοι και εξαγριωμένοι Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχουμε δίκιο και στην περίπτωση που έχουμε πως μπορούμε να το βρούμε.Μπορόυμε να απευθυνθούμε κάπου;Δεν φταίει ο τεχνικός που δεχτηκε σε ένα κουτι να βάλει κάτι ξένο,δε θα έπρεπε να πιθανολογήσει την ύπαρξη προβλήματος; Ευχαριστώ Υ.Γ.Περιπιμπτώντος μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος αν όντως οι σκληροί έχουν αχρηστευθεί;Τα αρχεία έχουν χαθεί;
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 dokimase me recovery program na breis ta arxeia sou analogos ti exei ginei.balton se allo pc kai rixe kana file scavenger na deis ti ginetai.kai o texnikos fteei alla kai eseis.opote min psaxneis akri.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.