Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο PC - Πως?

No_MeRcY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε , εχω μια ASRROCK 775i65G , εναν intel pentium 4 3,4 Ghz dual-core πανω και μια 6600 GT καρτα γραφικων.

το pc γενικα βγαζει πολυ θορυβο απο οτι εχω παρατηρησει απο τον επεξεργαστη

και το τροφοδοτικό.. τι μπορω να πάρω με 100 ευρο το μέγιστο για να μειοσω τον θορυβο ( μου σπαει τα νευρα!! )

να παρω αθορυβο τροφοδοτικό,αθορυβο ανεμιστηρακι κουτιου, και αθορυβο ανεμιστηρακι για τον επεξεργαστη? εχετε να προτεινεται καποια συγκεκριμένα?

edit: η μήπως να παρω καποιο κουτι με αθορυβο τροφοδοτικο με αθορυβα ανεμιστηρακια και να αγορασω μετα ενα αθορυβο ανεμιστηρακι για τον επεξεργαστη? διοτι πεζει αυτο το κουτι που εχω εδω να ειναι τιποτα ψευτο αλουμινιο και να φτεει και αυτο ( δεν ξερω μαρκα κουτιου )

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλώς ήρθες φίλε μου

Λοιπόν άκου την γνώμη μου:

Παίρνεις όπως είπες ένα νέο τροφοδοτικό στα 100 ευρώ πχ

http://www.infoshop.gr/productDetails.aspx?Pid=19898&ccid=002.002

Δες κ εδώ

http://www.checkmate.gr/products.php?cid=63

Διάλεξε εσύ όποιο θες..

μετά όσο για τον επεξεργαστή παίρνεις μια καινούργια ψήκτρα με 42εύρω αυτή λέω εγώ:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164

Κ αν δεν έχεις κανένα άλλο ανεμιστήρα που να κάνει θόρυβο πιστεύω πως θα είσαι μια χαρά!!! :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

150 ευρω για αθορυβο τροφοδοτικο και ψηκτρα επεξεργαστη καπως υπερβολικά δεν ειναι?

edit: τελικα απο οτι βλέπω δεν ειναι δυστηχώς.. :(

Δημοσ.

Gia teliws athorivo pc prepei na zigiseis polla. Kai sinithos i prospathia prepei na arxisei apo otan ftiaxneis to PC. Px mboreis na valeis Silent Cooler sto CPU kai na anakalipseis afou figei auti i enoxlisi oti to Psu sou kanei san treno apla mexri tora eixes to Cooler na ton kaliptei. Se ti bathmo theleis na to kaneis athorivo?

Δημοσ.

an exeis tin ALBATRON 6600GT .. ayti eine pou kanei TON thoryvo!

thelei iletroniki patenta gia na riksis tis strofes tou fan tis me antistasis i dyodous ..

i to apomononeis to fan tis kai valzeis apo kato tis ena fan 8cm i kai 12cm an xoraei.. me paroxi sta 5volt

i alli lysi eine to rivatuner pou exei rytmisis gia tis strofes kai tis kaneis default me pesmenes se 2D kai full se 3D.

Δημοσ.

Και η Asus 6600GT που έχει ένα φιλαράκι κάνει περισσότερο θόρυβο απ΄ότι όλα τα ανεμιστήρια του συστήματος μαζί.

Δημοσ.

nvidia geforce 6600 GT ειναι... κατέληξα σε μια φτηνη λυση για αρχη.. γιατι δεν πεζει τιποτα $$ τωρα.. θα αλαξω τα ανεμιστηρακια με αθορυβα, του τροφοδοτικου , του επεξεργαστη και του κουτιου , ισως και της καρτας γραφικων , και αμα δεν μεινω ικανοποιημενος... τοτε μετα απο καιρο θα κανω full αναβαθμιση.. δεν θελω αθορυβο σε σημειο να μην ακουγεται καθολου ( δεν θα με χαλουσε ομως ) απλα να μειωθει ο υπαρχον θορυβος ( επειδη ακουγεται σε ολο το σπιτι λες και ξεφυσανε 100 ατομα μαζι )

Δημοσ.

κοιταξτε φαση τωρα , το πηγα στο μαγαζι , ανοιγει εκει τον υπολογιστη.. και δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ... μου λεει αυτο τωρα ειναι θορυβος? ενω στο σπιτι ακουγετοταν το 3πλασιο... ( σε βουητο ε οχι καποιον παραξενο θορυβο να ακουμπαει καπου δηλαδη ) , Μηπως φταιει το οτι ο υπολογιστης ειναι σε ξυλινο πατωμα και στις εξοδους του αερα ( τις τρυπες ) σε αποσταση μισου μετρου ειναι το ξυλινο γραφειο? τι να πω δεν ξερω...

Δημοσ.

μπορει απλως στο μαγαζι που το πηγες να ειχε περισσοτερο θορυβο και δεν ακουγοταν!! αν ωφειλεται σε κραδασμους δοκιμασε μια βαση για το κουτι(αυτες με τα ροδακια)! μια αλλη λυση ειναι τα αυτοκολλητα μοκετακια που βαζουμε στις καρεκλες για να μη γρατσουνουν το πατωμα,κολλα μερικα απο αυτα κατω απο το κουτι!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...