klajdi2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μου εχουν χαρισει δυο εσωτερικα μοντεμ,1 crypto kai 1 3com. Eχω Pentium 2 με Win 2000 pro και συνδεση DSL 512. Προς το παρον βολευομαι με USB αλλα σκεφτομουν να βαλω ενα απο τα παραπανω μηπως και εχω καλυτερη ταχυτητα.Ποιο ομως?
unre@l Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 dedomenou oti to ena apo ta 2 einai crypto.. tote epilegoume to allo vale to 3COM
Vagos_46 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 dedomenou oti to ena apo ta 2 einai crypto.. tote epilegoume to allo vale to 3COM +1......εννοειται!
seventh_son Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 eisai sigouros oti ta esoterika modem pou exeis einai gia sindeseis dsl ? san brand pantos de to sizitame ... 3com
Vagos_46 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 eisai sigouros oti ta esoterika modem pou exeis einai gia sindeseis dsl ? san brand pantos de to sizitame ... 3com σωστη παρατηρηση! ισως εννοει pci ethernet καρτα.
klajdi2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τωρα εδω που τα βλεπω ισως οντως να ειναι ethernet καρτα! Μονο με αυτο δεν μπορω να συνδεθω ετσι?Θα κοιταξω τι μοντελο γραφει η καθε μια απο πανω και θα παω στα επισημα site να δω τι ειναι τελικα.Και αν χρειαστει να κατεβασω και driver γιατι πιστευω θα χρειαστει
klajdi2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τωρα εδω που τα βλεπω ισως οντως να ειναι ethernet καρτα! Μονο με αυτο δεν μπορω να συνδεθω ετσι?Θα κοιταξω τι μοντελο γραφει η καθε μια απο πανω και θα παω στα επισημα site να δω τι ειναι τελικα.Και αν χρειαστει να κατεβασω και driver γιατι πιστευω θα χρειαστει
tolis86 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 αν ειναι εθερνετ καρτα τοτε θα χρειαστεις ενα ρουτερ η δρομολογιτης στα ελληνικα
Psycho13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Και εαν ειναι modem για dialup??Ελεγξε το πρωτα γιατι δεν θα κανουν..Modem adsl δεν νομιζω οτι υπαρχει εσωτερικο..
klajdi2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Modem εχω αυτο που μου εχει δωσει η Vivodi-Microcom 2636-Το εχω συνδεσει στο USB.Tο θεμα ομως ειναι αν βαλω την καρτα ethernet θα εχω μεγαλυτερες ταχυτητες η' θα ειναι το ιδιο?
klajdi2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Σοβαρα?Ειχα την εντυπωση οτι το USB μειωνει την ταχυτητα! Τοτε δεν θα μπω σε περιπετειες και θα το αφησω οπως ειναι.
tolis86 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 η μονη διαφορα ειναι οτι με το ρουτερ εισαι μονιμα ον-λαϊν και για να μην εισαι πρεπει ή να μην εχεις βαλμενο το καλωδιο ειτε να απενεργοποιησεις τη συνδεση.....και οτι το ρουτερ εχει και firewall(NAPT)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.