jonhh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 θέλω να φτιάξω ένα απλο προργαμματάκι με pthreads.... μπορει να με βοηθησει κάποιος?? τΗχχχ!!!!!!!1
Dikemou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή τι ακριβώς βοήθεια θέλεις???!!!!!11111oneoneoneelevenelevenoneone
jonhh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή τι ακριβώς βοήθεια θέλεις???!!!!!11111oneoneoneelevenelevenoneone θέλω να φτίαξω 2 νήμματα, τα οποία θα ενεργουν σε 1 πινακα (θα κάνουν κάτι πραξεις) και μετα θα αποθηκευουν τα αποτελεσματα σε ενα νεο πινακα. Απλα δεν ξερω πως να το φτιάξω σε C αυτο... Αν έχεις όρεξη θες να μου στείλεις το mail σου (το mail μου ειναι [email protected]), ωστε να σου πω τί εχω κάνει και αν μπορεις να με διαφωτίσεις λιγακι? ΤΗΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!
unre@l Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 e epla 8a valeis 2 pthredcreate.. 8a valeis kai kapoio mutex tin ora pou exoun access ston pinaka kai vouala
bebis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 prospa8w kai egw na ftia3w ena project me threads se C alla ypostirizei threads h .net?? Kamia boh8eia? plzzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.