NiTroGen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Επιβεβαιωμένο... Το 865 παίζει μόνο fourcc "xvid", αλλά υποστηρίζει και υπότιτλους DMF (βλέπε AviSub). Αρκεί βέβαια το fourcc να αλλάξει σε XVID (κατα τη δημιουργία του DMF μετατρέπεται σε DX50). Άντε να βγει κανένα firmware, γιατί το μηχανάκι αυτό φαίνεται να έχει δυνατότητες!!!
burnin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 poioi sunithos ftiaxnoun ta firmware? to player ego to exo latrepsei.an me neo firmware epaize kai divx kai oxi mono xvid, kai eftiaxnan kai to π .... kai to player exo dei para polles tainies fainetai skuli...
Compaq99 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Το πηρα και εγω σημερα το απογευμα.Πολυ καλη ποιοτητα εικονας αλλα μου εμφανιζει ελληνικους υποτιτλους με "κινεζικα".Οι ρυθμισεις στο μενου ειναι ολες για Ελληνικη γλωσα οπως και η γλωσα εμφανισης υποτιτλων.Τα Subs ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια με το ιδιο ονομα πριν την καταληξη και τυπου srt.To Το πληκτρο Subtitles στο τηλεχειριστηριο εχει μονο 2 επιλογες: off και 1/1 οπου απενεργοποιει η ενεργοποιει τους υποτιτλους.Πως γινεται να αναγνωρισει σωστα τους υποτιτλους?
Compaq99 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμες με αλλαγη στην κωδικοποιηση χαρακτηρων στους υποτιτλους σε unicode kai utf8 οπως και στο φορμα (sub) δεν απεδωσαν
burnin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 de xero re file perierga mou ta les. exeis egguisi nomizo epistrofis. kapoia malakia tha egine.pigaine to piso
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά, το πήρα κι εγώ σήμερα και μου βγάζει τους υπότιτλους κινέζικους!!! Τι γίνεται; Κανένα firmware update πάιζει;
Karmakoma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Το επιβεβαιώνω και εγώ. Το πήρα σήμερα από Μαρινόπουλο ?29,90 και δυστυχώς δεν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους.
mindtrapper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ ένα που πήρα από τον Μαρινόπουλο δίπλα από τα Village Αμαρουσίου δείχνει "κινέζικα" αντί για ελληνικά. Καμία ιδέα γιατί φαίνεται καλό player. Τι chipset έχει τελικά; Γίνεται να πειραχτεί το firmware του;
Compaq99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Foraei Zoran kai ap'oti eida meta apo psaksimo sto net oxi
blueviper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Τέλειο είναι! Διαβάζοντας το παραπάνω συμπέρασμα, αμέσως μετά τη διαπίστωση πως δεν εμφανίζει το γράμμα "π", μου δημιουργήθηκε ένα νευρικό γέλιο...κάποιος πρέπει να παίζει με τον πόνο των υπολοίπων ή απλώς έχουμε χάσει την αίσθηση των εννοιών. Αν συνυπολογίσουμε πως update στο firmware δεν παίζει, όπως όλα δείχνουν, να τα χέσω τα 30? για ένα κουτσουρεμένο αποτέλεσμα. Δίνω κάτι παραπάνω, γλυτώνω από την μπακαλίστικη αισθητική κι απολαμβάνω τουλάχιστον ανθρώπινους υπότιτλους. Αλλά κατά τα άλλα "τέλειο είναι"!
Karmakoma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Αν συνυπολογίσουμε πως update στο firmware δεν παίζει, όπως όλα δείχνουν, να τα χέσω τα 30? για ένα κουτσουρεμένο αποτέλεσμα. Δίνω κάτι παραπάνω, γλυτώνω από την μπακαλίστικη αισθητική κι απολαμβάνω τουλάχιστον ανθρώπινους υπότιτλους. Αλλά κατά τα άλλα "τέλειο είναι"! Φίλε μου τα standards του καθενός είναι διαφορετικά και η κρίση του (όπως και η δική σου) είναι υποκειμενική. Σύμφωνα με τα standards του φίλου παραπάνω, το προϊόν είναι τέλειο και μαγκιά του που το πήρε & σύμφωνα με τα δικά σου είναι μούφα και μαγκιά σου που δεν το πήρες. Για να έρθουμε πάλι στο συγκεκριμένο προϊόν, εμένα με ικανοποιεί απόλυτα αισθητικά (μου αρέσει πολύ αυτή η στρογγυλή οθόνη) μου αρέσει πολύ η εικόνα του και ακόμη περισσότερο ο ήχος του. Μάλιστα σε ένα Ελληνικό forum που εξειδικεύεται στο hi-fi το συγκεκριμένο dvd πήρε άριστες κριτικές και συστήνεται από πολλούς ως άριστη επιλογή αναπαραγωγής μουσικών αρχείων. Το ότι δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους είναι ένα μείον αλλά σύμφωνα με τα δικά μου standards δεν είναι σοβαρό διότι ομιλώ απταίστως την αγγλικήν οπότε αφού τους αγγλικούς υπότιτλους τους παίζει μια χαρά εγώ ικανοποιούμαι. Το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι αν θα αντέξει ή ως φθηνό που είναι θα παραδώσει το πνεύμα σύντομα. Πάντως ήδη έχω ένα φθηνό magnavox mdv 434 (35 ?) εδώ και 1,5 χρόνο και παίζει άκοπα και μάλιστα με το filmware του Ζάβλακα δεν υπάρχει τίποτε που να μην παίζει...
manos_torch Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 hi guys... sos... αγόρασα το Bluesky DV865 και μόλις δοκίμασα ενα δισκάκι (αρχείο .avi με ελληνικούς υπότιτλους) οι υπότιτλοι βγαίναν... αλαμπουρνέζικα!:? Το ίδιο δισκάκι δοκίμασα σε Bluesky DV865 ενός φίλου και επαιξε κανονικά τους υπότιτλους... Ψάχτηκα με το μενού αλλά δεν έβγαλα άκρη... Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Υ.Γ. Το μηχανηματάκι είναι πολύ καλό...(τουλάχιστον όσο το βλέπω από του φίλου μου). Οτι έπρεπε για όσους κατεβάζουν ταινίες και γουστάρουν να τις βλέπουν στη τηλεορασίτσα τους χωρίς διαδικασίες μετατροπών.
Compaq99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Oi palies partides toy player paizoun kanonika ta ellhnika subs, oi kainouries dystyxos oxi.
gmavrom Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδιά... Ξέρετε μήπως αν είναι region free DVD Player??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.