Προς το περιεχόμενο

bluesky dv 865 35 euro sta carrefour

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
υποτιτλους λετε παιζει... ωραια... και ελληνικους να υποθεσω?

nai. ennoeitai. apla anti gia to mikro elliniko "π" emfanizetai mia paula. fantazomai thelei anavathmisis firmware?

Επανεγράψιμα DVD παίζει?
nai. kai dual layer. arxizo na pisteuo oti ta mona divx pou den paizei einai auta pou einai se region 2 an isxuei kati tetoio. giati osa exo katevasei kai den paizoun, ta exoun kodikopoiisei amerikanoi.px ti seira friday the 13th dden tin epeze.pososto divx pou den paizei omos se mena einai kato apo 5%
Δημοσ.
ti einai to qpel file mou?

to gspot tha to googlaro alla mipos xereis pou to vrisko?

episis mipos xerei kanenas kana hack gia to player? thanx

Λοιπόν...το gspot είναι ένα προγραμματάκι που μας δίνει διάφορες πληροφορίες για ένα avi. Τα qpel (quorterpixel) έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχει κωδικοποιηθεί ένα divx/xvid. Δυστυχώς πολλά players δεν μπορούν να αναπαράγουν αρχεία avi τα οποία έχουν δημιουργηθεί με qpel ή gmc. Για το πώς καταλαβαίνουμε αν ένα avi έχει qpel δες το screenshot.

Στην προκειμένη περίπτωση το video δεν έχει. Αν το qpel ήταν φωτισμένο όπως το pvop αυτό θα σήμαινε ότι έχει

image1xu3.gif

Δημοσ.

αν μπορείς δώσε μας από ένα screenshot από το gspot μπας και βρούμε άκρη (ένα για το video που παίζει και ένα από το video που δεν παίζει)

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από Αμπελοκήπους-Carrefour αλλά κανα μήνα πρίν, δεν ξέρω αν έχουν τώρα, όλα είναι πιθανά.

Tο μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι όταν οι υπότιτλοι είναι σε 2 γραμμές! Πεισματικά δεν δείχνει την κάτω γραμμή, την κόβει!

Καμμιά ιδέα? (srt οι υπότιτλοι, δεν έχει τύχει να δοκιμάσω με άλλο format)

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ακριβώς DivX player αλλά XviD player !

συγκεκριμένα παίζει μόνο όποιο video έχει fourcc XVID (δεν παίζει π.χ. fourcc div3 ή DX50)

Δημοσ.

με πειραγμένο firmware σαφώς και μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό.

(όπως και με το "π")

Το θέμα είναι αν υπάρχει η τεχνογνωσία για το chipset που περιέχει και αν υπάρχουν τα εργαλεία για να πειραχτεί το firmware (όπως σε άλλα players για τα οποία έχεις δεί πειραγμένα firmware)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...