gtsekegal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Διαθέτω το usb modem Sagem 800 (αυτό που δίνει η Otenet) και το προβλημα μου είναι ότι στην διάρκεια μιας μέρας μου σβήνει τελείως (και τα δυο λαμπάκια γραμμής dsl / τροφοδοσίας ) δυο με τρεις φορές και μου πετάει μήνυμα Error 619. Για να ξαναλειτουργήσει χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή. Φταεί κάτι με την usb θύρα και την τροφοδοσία της , στον υπολογιστή που το έχω είανι συνδεδεμένο σε usb 1 μήπως για αυτό σβήνει ; Αντιμετωπίζει κάποιος από εσάς το ίδιο προβλημα ; Υ.Γ. Μετα από παραπονά μου η Otenet μου άλλαξε το modem και τώρα όταν σβήνει δεν μου πετάει το μήνυμα λάθους 619. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 gia kapoiologo oi usb sou kati kanoun paraxena.dokimase allous drivers gia chipset alli usb ipodoxi.an den piasei tha elega kane ena kalo ston euato sou .pare router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de173 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ίδια απάντηση πήρα από τον ΟΤΕ "Αλλάχτε μοντεμ" χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 i pikri alitheia auto leei.ola ta alla einai patentes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 το sagem 800/840 είναι για πέταμα παιδιά... Όλο προβλήματα βγάζει... Πήρα ένα router και ησύχασα... Δυστυχώς μόνο έτσι γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.