Θοδωρής Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά οποιος γνωρίζει ας μου πει πως γίνετε στα windows xp να αναγνωριστουν και τα 4gb μνημη που έχω, τα βλέπει σαν 3gb και μόνο όταν βάλω τα XPx64 τα βλεπει και τα 4gb.Exω διαβάσει κατι παρόμοια post εδω μεσα αλλα δεν εβγαλα ακρη. (Οχι τίποτα αλλο αλλα χανω και το dual channel στα xp αφού βλεπει μονο τα 3 απο τα 4.)
Greek-Lord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις περασμένα SP2;Δεν νομίζω πάντως να μπορέσουν να τα δουν και τα 4GB..Με Vista πάντως θα τα δουν σίγουρα..
johnyboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ta xp etsi kai allios akoma kai na tin anagnorisoun den exei ousia giati den mporoun na kanoun sosti diaxirisei tou hardware.ego exo 1.5gb alla otan zorizete to pc den travaei apo tin mnimi alla sinexizei na trava apo opou theloun afta.
greekzero Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 vista 32 bit βλέπει έως 3 giga vista 64 bit βλέπει όλη τη μνήμη κανονικά χp 32 bit βλέπει έως 3 giga χp 64 bit βλέπει όλη τη μνήμη κανονικά τεσταρισμένο από εμενα.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ...αλλα χανω και το dual channel στα xp αφού βλεπει μονο τα 3 απο τα 4.) Φυσιολογικά, μιας και το dual channel είναι low-level setting, αν η μητρική σου στο post "βλέπει" τα 4GB, δεν χάνεις κανένα dual channel.
panraf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ γιατί ενώ έχω 4 gb βλέπουν μόνο τα 2? Μήπως παίζει ρόλο που έχω 3 pci συσκευές (tv tuner, dvb-s tuner, sound card) και δεσμεύουν μνήμη από εκεί?
greekzero Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μπες στο ΒIOS και βρες Enable Memory Hole Function η κάτι τέτοιο και κανε τo enable
Θοδωρής Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μπες στο ΒIOS και βρες Enable Memory Hole Function η κάτι τέτοιο και κανε τo enable δεν υπάρχει κατι τετοιο στο bios. H M/B ειναι αυτή της υπογραφής μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.