Προς το περιεχόμενο

NEC4550 - Πόση εγγύηση;

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες, τον Ιανουάριο του 2006 είχα αγοράσει το NEC4550 από το e-shop και θυμάμαι ότι είχε 2 χρόνια εγγύηση αλλά τώρα βλέπω τα DVD-RW και έχουν 1 χρόνο εγγύηση. Μπορεί κάποιος να μου πει τελικά πόση εγγύηση έχω;

Δημοσ.

Η εγγύηση του κάθε υλικού ισχυεί όταν το αγοράσεις. Δηλ. αν εσένα σου έλεγε 2 χρόνια εγγύηση τότε έχεις 2 χρόνια εγγύηση, άσχετα αν την επόμενη μέρα απ' την αγορά που έκανες εσύ την εγγύηση τη μειώσουν σε 1 χρόνο ή 6 μήνες κ.ο.κ

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως έχει 1 χρόνο. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται... Θυμάμαι ξεκάθαρα ότι είχε 2 χρόνια όταν το πήρα.

Δημοσ.

Και εμένα 2 χρόνια μου είπαν για το plextor και όταν τα έπαιξε στο 6μηνο, μου τα γύρισαν και μου είπαν 1. Η αποθέωση ήταν ότι μου είπαν καθαρά να το πετάξω και να πάρω άλλο. Αυτό έκανα και εγώ. Άντε τώρα να βρεις το δίκιο σου.

Δημοσ.

ti paei na pei sou eipan na to peta3is, kai malista pano sto e3amino? paketo sthn plextor(ektos an to e-shop exei kamia para eisagogi kai den ta dexete h plextor piso), akoys ekei, 8a dosis 100 euro kai 8a er8ei enas #$@%$!@ na soy pei petato.

Δημοσ.
Και εμένα 2 χρόνια μου είπαν για το plextor και όταν τα έπαιξε στο 6μηνο, μου τα γύρισαν και μου είπαν 1. Η αποθέωση ήταν ότι μου είπαν καθαρά να το πετάξω και να πάρω άλλο. Αυτό έκανα και εγώ. Άντε τώρα να βρεις το δίκιο σου.

Μπες στην σελιδα της Plextor και πηγαινε να βγαλεις RMA. Το τυπωνεις και ερχεται courier στο σπιτι σου. στο παιρνουν και παει κατευθειαν στην Plextor στο Βελγιο. Και σε κανα 2 μερες σου ερχεται παλι με courier.

Δημοσ.

Καλά και το πέταξες?

Επιτόπου τους ζητάς να σου δώσουν γραπτά ότι καλύπτουν ένα χρόνο εγγύηση και μετά καταγγελία σε EETT και εξώδικο από δικηγόρο(αν φτάσει μέχρι εκεί).. Οποιαδήποτε συσκευή κατασκευασμένη σε ευρωπαική ένωση υπάρχει νόμος να έχει 2 χρόνια εγγύηση... Άλλο αν μας λένε 1 για να έχουν περισσότερα κέρδη...

Μην κοιμάστε πάντως... Διεκδικίστε τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...