sniper_206 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέσω Western Union μπορείς να τα πάρεις πίσω απλά χάνεις την προμήθεια. Φίλε δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό που ρωτάς... Πρώτη φορά διάβασα εδώ μέσα για αυτή την εταιρία...
sotirisl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 και πως ακριβώς τα παίρνεις πίσω άμα ο παραλήπτης τα έχει ήδη πάρει τα χρήματα?
CompHeller Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Όχι οκ! Τα παιδιά τα ξέρω καλά και δεν υπάρχει θέμα. Εξάλλου τα χρήματα που θέλω να στείλω τους τα χρωστάω και είναι σχετικά λίγα. Το moneybookers με σώνει στην κυριολεξία με τις χρεώσεις που έχει. Άμα τα στείλω με άλλο τρόπο θα πληρώσω πιο πολλά σε fees απο ότι το ποσό που θέλω να στείλω. Μιλάμε για πολύ μικρά ποσά px 10 ευρό. Το θέμα είναι οτι εγώ την βρήκα την άκρη μου. Θα χρεωθώ σχεδόν καθόλου για να τα στείλω. Το πρόβλημα είναι για εκείνους. Μή πάνε να τα πάρουν και τους ζητήσουν 10 ευρό πχ. Ή ακόμα χειρότερα να τους πουν οτι δέν γίνετε να τα σηκώσουν. Άν είναι όπως τα γράφει στο site (που τα γράφει μπερδεμένα θα έλεγα) τότε για να τα σηκώσουν θα πρέπει να πληρώσουν 1,8ε οπότε όλα οκ. Απλά θα τους στήλω το ποσό αυτό σαν extra για να πάρουν ότι πάρουν καθαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.