nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Και μιας και ανέφερα την φοβερή έλλειψη F1 simulators στις κονσόλες, χάζευα στο youtube αυτό το video και σκέφτομουν τι καλά να υπήρχαν και τέτοια πράγματα στην κονσόλα μου... (δείτε στο τράκο, στο 02':22" πως παραμορφώνεται το πίσω αριστερό λάστιχο της κίτρινης F1, αααχχχχχ *αναστεναγμός*....αυτά είναι...)
p3tran Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 να προσθεσω οτι πλεον ξερω ποιο ειναι το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ car game στο 360. το ονομα αυτου ειναι PIMP MY RIDE ο,τιδηποτε αλλο μπροστα του μοιαζει με αριστουργημα. zep, εγω λεω οτι το forza2 θα βαλει νεα standards στην κατηγορια sim games σε βαθμο που δεν θα το περιμενει κανεις.. just be patient.
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μακάρι ρε συ, κι εγώ το περιμένω πως και πως για να αγοράσω και την ασύρματη τιμονιέρα του 360. Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη incar κάμερας αλλά εντάξει, και το forza 1 που δεν είχε πάλι νυχθημερόν το έπαιζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.