Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο RACING με αμαξια για xbox360;

gjimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

eksartate an 8es drive sim h arcade driving..

Apo sims kanena...apo arcade ego 8a sou protino pgr3 kai test drive unlimited klinontas eos pros to 2o giati exi megaliteri diarkia zwis kai pola perisotera pragmata na kanis online kai offline.

Δημοσ.

Ποιο απο τα 2 μπορεις να φτιαξεις το αμαξι ,και ποιο απο τα 2 σπαει το αμαξι σε τρακαρισμα κανοντας το ποιο ρεαλιστικο;

Δημοσ.

Oντως ...και εγω πστευω οτι το TDU δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το PGR3 ..ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας παιχνιδι....

Επισης το PGR3 δεν ειναι δα και το ποιο simulation racing , αλλα για οδηγηστε το και θα με θυμηθειτε ....και οταν λεω οδηγηστε το εννοω ανταγωνιστικα με καποιους αλλους σε μια προσπαθεια να κανετε χρονο ...

Δημοσ.

Exo dei atoma na efarmozoune kolpa gia kalitero xrono sto pgr3 kanontas gkel se mparieres...gamo tous realismous.LOL

Distixos an 8es na spane ta amaksia kai na ta ftiaxnis perimene mexri to forza 2 kai to GTR..

Δημοσ.

ε ok, αυτο με τις μπαρες γινεται μονο σε timed lap και ειναι ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ(!!!) να σου βγει!

προκαλω οποιονδηποτε να κανει καλυτερο χρονο απο μενα χρησιμοποιωντας ΜΠΑΡΕΣ! :D

ειναι λιγο ακυρο να το λεμε ετσι homor, λες και ειναι καννα burnout.... :S

για το test drive θα συμφωνησω οτι ειναι επισης εξαιρετικο.

δεν εχει το fluidity που εχει το gotham, αλλα εχει πολλα σουπερ-στοιχεια που το κανουνε σουπερ και μοναδικο.

το force feedback patch που θα βγει μεσα στο μηνα, προβλεπεται να κανει παλι super hit το TDU μεσα στο 360 μου. 8)

Δημοσ.

Κι εγώ περιμένω Forza 2 και GTR για να ασχοληθώ με τα ραλάκια του 360, γιατί όπως και να το κάνουμε καλό και άγιο το PGR3 (που είναι το καλύτερο απ'όλα) αλλά μιλάμε για ένα παιχνίδι που δίνει kudos στο drifting. Δηλαδή σε συμφέρει να πηγαίνεις με μπάντες για να κερδίζεις πόντους παρά να παίρνεις την ιδανική γραμμή και να μη γλυστράς καθόλου.

Δεν αμφιβάλω όμως ότι τον καλύτερο χρόνο τον κάνεις χωρίς drifting και...μπάρες. Στα δύο προηγούμενα PGR (που τα είχα τερματίσει στο single player) ομολογώ ότι αν είχα χάσει τη γραμμή μου, προκειμένου να πλακωθώ στα φρένα, χρησιμοποιούσα αρκετά τις μπάρες. Αυτό είναι το ελάττωμα του να μην έχεις damage, στο forza δεν τόλμαγες να κάνεις τέτοια πράγματα.

Τελοσπάντων, εις αναμονήν του Forza2. Αύριο παίρνω την G25 οπότε τα racing simulators στο PC θα έχουν την τιμητική τους για αρκετό καιρό και το 360 μπορεί να περιμένει.

Δημοσ.
παρε την ασυρματη τιμονιερα που κανει 119 (mediamarkt) ΜΑΖΙ με το PGR3 και force feedback.

πιστευω οτι θα ικανοποιηθεις αρκετα. ;)

pws onomazete ayth h timoniera??? rwtaw giati 8elw na thn brw xwreis "paketaki"

akyro nomizw oti tin brika

apla paizoyn kai kati alles pio ftines asyrmates, kati mc2 kai kapoies tis logitech, lete na einai moyfa?

Δημοσ.
Δεν υπαρχει χωματινο ραλακι στο xbox360 ?

Kati san WRC kai Colin macray ?

Ουτε απο το παλιο xbox ?

στο x-box υπαρχει το colin mc rae rally και ενα που ειχε βγαλει η microsoft αλλα μου διαφευγει το ονομα του! επισης πολυ καλο ειναι και το toca race driver 3! στο 360 τωρα δεν νομιζω οτι εχει βγει κατι εκτος κι αν εχω χασει επεισοδια!:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι στη σειρά των Rallisport Challenge. Όταν είχε βγει το πρώτο είχε χαρακτηριστεί αρκετά αξιόλογο για την εποχή του, είχα ασχοληθεί λίγο μαζί του και δεν ήταν άσχημο. Αργότερα όμως βγήκαν τα Colin McRae 04 και 2005, τα οποια ήταν έτη φωτός μπροστά (ειδικά το CMR2005) και το ραλάκι της Microsoft "ξεχάστηκε".

Κάποια στιγμή βγήκε και Rallisport Challenge 2, δεν ξέρω αν ήταν κάπως καλύτερο από το πρώτο (δηλαδή αν είχε ουσιώδεις διαφορές στο gameplay ή απλώς περισσότερα αμάξια και διαδρομές). Είχε πάρει πραγματικά τρελές βαθμολογίες αλλά δεν γνωρίζω πως πήγε από πλευράς πωλήσεων. Και αν δεν κάνω λάθος με τα πολλά βγήκε και σε PC το πρώτο Rallisport, κλασική κίνηση Microsoft, όπως έκανε και με τα Fable, Top Spin, Halo και πόσα άλλα.

Πληροφοριακά και μόνο υπήρξε κι ένα ανεκδιήγητο Rally Fusion, με αγώνες σε χώμα και άλλες δύσκολες επιφάνειες, που όμως δεν έλεγε πολλά πράγματα.

Οπότε αν μιλάμε για xbox one και ραλάκια σε χώμα, τότε τα McRae 2005 και Richard Burns είναι μάλλον μονόδρομος. Οριακά, ίσως μπαίνει στη λίστα και το Rallisport 2.Το Richard Burns (RBR) όμως είναι πολύ δύσκολο, ένας καθαρός εξομοιωτής και πλέον θρύλος στο χώρο του racing simulation. Πρακτικά προαπαιτεί την ύπαρξη τιμονιέρας, η οποια αν για πολλούς (συμπεριλαμβανομένου και εμού) θεωρείται απολύτως απαραίτητη για τα racing παιχνίδια, για πολλούς άλλους αποτελεί περιττή πολυτέλεια. Οπότε το RBR χάνει πολύ σε αυτόν τον τομέα, δεν είναι φιλικό στο "μέσο χρήστη".

Λογικά όλα τα παραπάνω ραλάκια θα παίζουν και σε xbox 360, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας σε τόσο γνωστούς τίτλους.

Πίσω στο θέμα μας όμως, μιλάμε για racing games αποκλειστικά για το 360...

Στο xbox 360, λοιπόν, δεν υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο στο είδος και απ'ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει για αρκετό καιρό ακόμα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή, ίσως και πριν το καλοκαίρι, θα βγει άλλο ένα ραλάκι της σειράς Xpand Rally. Σε PC είχα τελειώσει το πιο πρόσφατο που είχε βγει (δεν θυμάμαι ποια χρονιά ήταν) και δεν ήταν πολύ άσχημο, απλώς από ένα σημείο και μετά το βαριόσουν. Η νέα κυκλοφορία όμως (Xpand Rally Xtreme) θα βγει σύντομα σε PC, ίσως και πριν το τέλος του έτους, οπότε θα πάρουμε μια μυρωδιά για το τι μας περιμένει στο 360. Δυστυχώς τα περισσότερα video που έχουν κυκλοφορήσει με δείγματα από το παιχνίδι δεν είναι incar. Και καλώς ή κακώς έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι καθόλου όσα ραλάκια δεν έχω δει με incar camera, όπως και τη γνώμη όσων παίζουν με εξωτερικές κάμερες...

edit:Ορίστε κι ένα video του Xpand Rally Xtreme, με incar πλάνα από Μαλαισία, νομίζω ότι δεν είναι άσχημο, μένει να δούμε τι αίσθηση θα μας αφήνει στο "δρόμο".

Αναλυτικά, μια λίστα με όλα τα ραλάκια, ανεξαρτήτως είδους, που έχουν βγει σε xbox one μπορείτε να βρείτε εδώ. Δεν είναι και λίγα, μιλάμε για κάπου 150 τίτλους! Τώρα το πόσοι από αυτούς αξίζουν (ζήτημα να είναι πάνω από 15-20) είναι άλλη ιστορία.

Σε αντιπαραβολή, στο 360 έχουν βγει κάπου 10 racing τίτλοι με τουλάχιστον άλλους τόσους να βρίσκονται στα σκαριά.

_____Title____________________Release Date_______

• Need for Speed Carbon GT / Street Racing Oct 31, 2006

• Pimp My Ride Racing Dec 6, 2006

• Project Gotham Racing 3 GT / Street Racing Nov 16, 2005

• Pocketbike Racer Racing Nov 19, 2006

• Test Drive Unlimited GT / Street Racing Sep 5, 2006

• Burnout Revenge Racing Mar 7, 2006

• Forza Motorsport 2 GT / Street Racing Q1 2007

• Big Bumpin' Kart Racing Nov 19, 2006

• Need for Speed Most Wanted GT / Street Racing Nov 16, 2005

• DIRT: Colin McRae Off-Road Rally / Offroad Racing Q2 2007

• MotoGP 06 Motorcycle Racing Jun 12, 2006

• Ridge Racer 6 Racing Nov 17, 2005

• Import Tuner Challenge GT / Street Racing Sep 26, 2006

• Project Gotham Racing 4 GT / Street Racing TBA

• Burnout 5 (working title) Racing Q1 2007

• GTR GT / Street Racing TBA 2007

• Fatal Inertia Futuristic Racing March 2007

• Grand Raid Offroad Racing TBA

• Sega Rally Revo Rally / Offroad Racing TBA 2007

• Novadrome Futuristic Racing Q4 2006

• Harley Davidson Motorcycles Motorcycle Racing Canceled

• Mad Tracks Racing TBA 2006

Αν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη (και οι περισσότεροι ξέρω ότι δεν θα συμφωνήσετε με αυτή) τα μόνα που -θα- αξίζουν είναι το Forza 2 και το GTR, άντε και το καινούριο McRae, κυρίως για τα γραφικά του. Όλα τα υπόλοιπα είναι μεν ραλάκια, δεν όμως είναι εξομοιωτές.

Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια. Στο Playstation ας πούμε, δεν υπάρχει, ούτε και υπήρξε ποτέ, κανένας simulator. :mrgreen: (κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για τα Nascar που έχουν βγει σε PS2, μήπως κανένα από αυτά αξίζει). Όχι, το GT4 δεν μου αρέσει, προτιμώ χίλιες φορές το Forza.

ΥΓ. (και τελειώνω) : Εκεί που είναι πραγματικά τραγική η κατάσταση είναι στα F1 racing games για τις κονσόλες. Όποιος έχει παίξει σε PC ένα εκ των GP3, GP4, F1 2002, F1 Challenge 99-02 αλλά και το πιο παλιό F1 Racing Championship, τότε θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάω. Τα F1 για τις κονσόλες είναι arcade της πλάκας, πραγματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...