gjimmys Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Θελω να μου πειτε οσοι εχετε δοκιμασει βεβαια ποιο ειναι το καλυτερο racing με αμαξια για το xbox360.Και απο γραφικα και απο gameplay.
gjimmys Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 pgr3 pgr3 pgr3...:) Και εγω αυτο λεω να παρω
p3tran Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 παρε την ασυρματη τιμονιερα που κανει 119 (mediamarkt) ΜΑΖΙ με το PGR3 και force feedback. πιστευω οτι θα ικανοποιηθεις αρκετα.
jimbrav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 παρε την ασυρνατη τιμονιερα που κανει 119 (mediamarkt) ΜΑΖΙ με το PGR3 και force feedback.πιστευω οτι θα ικανοποιηθεις αρκετα. ontos re petro paizo pgr3 live me tin timoniera kai einai trela....:)
Socratis_g Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 PGR3. Τέλεια γραφικά. Δεν έχει βέβαια κανενα τρελό gameplay.Ούτε έχει το βάθος του Gran tourismo ή του wrc. Τα άλλα του είδους στο Χ360 είναι επιφανιακά παιχνιδάκια.
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Στο PGR3 ολα τα λεφτα ειναι to LIVE !!!!!! εκει εχει βαθος ...αμετρητο ...
gjimmys Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 παρε την ασυρματη τιμονιερα που κανει 119 (mediamarkt) ΜΑΖΙ με το PGR3 και force feedback.πιστευω οτι θα ικανοποιηθεις αρκετα. Ολο το πακετακι κανει 119 μαζι με το παιχνιδι;
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγώ υπέρ του PGR3 είμαι (ελπίζω βέβαια να μην εννοείς "simulation racing" γιατί εκεί θα πάω πάσο, κατά τη ταπεινή μου άποψη δεν υπάρχει κανένας racing simulator σε κονσόλες, με εξαίρεση το Forza Motrosport και ίσως και το GT4. Α, ξέχασα και το Richard Burns). Και προς θεού, παίξε με τιμόνι, παίξε με τιμόνι, παίξε με τιμόνι, οτιδήποτε κι αν σου πει οποιοσδήποτε δεν παίζει με τιμόνι μην τον ακούσεις, παίξε με τιμόνι (το καταλάβαμε!) Πάρε την καταπληκτική ασύρματη τιμονιέρα που βγήκε πριν λίγο καιρό και λιώσε το, επίσης παίξε οπωσδήποτε και online (κυρίως online!), σε αυτά τα παιχνίδια ο ανθρώπινος αντίπαλος κάνει το ραλάκι...εντελώς άλλο παιχνίδι. Αν σου αρέσει το PGR3 μπορείς να δοκιμάσεις και το Test Drive Unlimited, είναι κι αυτό λίρα εκατό για το xbox live. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να βγει το Forza Motorsport 2, θα αργήσει κάμποσους μήνες ακόμα και δεν θα έχει και in-car κάμερες (κλαψ κλαψ) αλλά θα είναι απίστευτο λιώσιμο με το τιμόνι, τότε θα το τσιμπήσω κι εγώ το ασύρματο.
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ολο το πακετακι κανει 119 μαζι με το παιχνιδι; Yeap! Oui,Da,Yavol....NAAAAIIIII!!!
XXXXX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 test drive unlimited. το PGR3 δεν το εχω παιξη το περιμενω για δοκιμη.
p3tran Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 PGR3. Τέλεια γραφικά. Δεν έχει βέβαια κανενα τρελό gameplay.Ούτε έχει το βάθος του Gran tourismo ή του wrc. Τα άλλα του είδους στο Χ360 είναι επιφανιακά παιχνιδάκια. τρελο-καρα-τρελο gameplay εχει!! μην λεμε κι οτι θελουμε. εκει που αρχιζει το online carreer τελειωνουνε τα ψεμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.