Ai8erovamon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Χαιρετώ τους άυπνους! Έχω ένα πρόβλημα,πρόβλημα συνήθειας και θα μπορούσα να πω και ευκολίας. Είχα τον (εξαιρετικό)Media player 10,γενικά τους media player τους συμπαθώ, ήμουν του winamp κάποτε αλλά πλέον με βολεύει περισσότερο ο media player,(καταναλώνει και λιγότερα resources) Τελοσπαντων ξεφυγα απο το θέμα! Το πρόβλημά μου είναι οτι στο πρώτο παράθυρο(Now playing) δεν εμφανίζεται με εκείνα τα μεγάλα και συμπαθέστατα γράμματα το title και ο artist κοιταξα σε επιλογές δεν βρήκα τίποτα το γράφει μονο κάτω κάτω και....δεν το μπορω να το διαβάζω απο εκεί! Γενικότερα πάντως τον 11 δεν τον πολυσυμπαθώ.. Ευτυχώ που υπάρχει στο add/remove και ξηλώνεται εύκολα..οχι οπως παλιά..! Αλλά και πάλι....(θεωρητικά)downgrade ?
stathis85tpt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Το πρόβλημά μου είναι οτι στο πρώτο παράθυρο(Now playing) δεν εμφανίζεται με εκείνα τα μεγάλα και συμπαθέστατα γράμματα το title και ο artist κοιταξα σε επιλογές δεν βρήκα τίποτα το γράφει μονο κάτω κάτω και....δεν το μπορω να το διαβάζω απο εκεί! ? ΣΥΓΝΩΜΗ επειδη δε πολυ καταλαβα τι εννοεις, στον 10 που εμφανιζοταν δηλαδη? παντως κ εγω δε τον πολυσυμπαθω....
Ai8erovamon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Στο Now playing (αναπαραγωγή)πάνω αριστερά μαζί με το visualization !!! AMD FOR EVER AND EVER AND AMD RULZ!!!! (Το πρώτο μου Nick ¨ηταν amd-man και η μηχανή μου έχει μπροστά κολληένο το αυτοκόλλητο του avatar σου)
stathis85tpt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Στο Now playing (αναπαραγωγή)πάνω αριστερά μαζί με το visualization !!! AMD FOR EVER AND EVER AND AMD RULZ!!!! (Το πρώτο μου Nick ¨ηταν amd-man και η μηχανή μου έχει μπροστά κολληένο το αυτοκόλλητο του avatar σου) να σου πω την αληθεια τωρα που το ειπες το εντοπισα κ εγω.... μαλλον θα πρεπει να το συνηθεισεις... η μηχανή μου έχει μπροστά κολληένο το αυτοκόλλητο του avatar σου) κ εμενα το εργαλειο..... amd για μια ζωη......
Ai8erovamon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μάλλον θα πρέπει να το κάνω uninstall!!!
thes1os Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Αν και δεν είμαι σίγουρος τί λες, (μπορεί να εννοείς την λίστα με τα τραγούδια?) κάτω απο το "now playing" πατάς το μικρό βελάκι και επιλέγεις το "show list pane". Μιας και μάλλον δεν εννοείς αυτό, δοκίμασε με το visualization "Energy Bliss" οπότε δείχνει και το cover του album και τον τίτλο τραγουδιού και καλλιτέχνη με ευμεγέθη και ευανάγνωστα γράμματα. Αν δεν το έχεις δοκίμασε το.
gfilippas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Αν κατάλαβα καλά, το show list pane έψαχνε ο Ai8erovamon
stathis85tpt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 εχω ενα visualization που εμφανιζει αυτο που ζητουσες....στειλε π.μ. να στο στειλω.....
Ai8erovamon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Όχι ρε παιδιά, πάνω αριστερα ΟΛΟΙ οι media player είχαν τον τίτλο και τον καλλιτέχη του κομματιού με μεγάλα μεγάλα γράμματα εκεί που είναι το κάθε visualization στο now playing!αν κάποιος έχει την έκδοση 10 ή 9 θα το δεί! πάνω αριστερα απο το κάθε visualization!Ήταν πάντα !!!!!!
alexisgt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μάλλον εννοεί αυτό πάνω αριστερά... "Jean Michel Jarre Oxygene 10" *Η εικόνα είναι googlistiki...
Ai8erovamon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ημαρτων ρε παιδιά μάτι βγάζει δεν λέω κατι το δύσκολο...ορίστε!!!:
pusher Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Όταν κάνω Rip ένα μουσικό CD τα στοιχεία "έτος, όνομα καλλιτέχνη, όνομα συνθέτη..." εμφανίζονται μετά στο όνομα του αρχείου. Γίνεται να εμφανίζονται στη σύνοψη και όχι ως όνομα του μουσικού κομματιού;
thes1os Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ημαρτων ρε παιδιά μάτι βγάζει δεν λέω κατι το δύσκολο...ορίστε!!!: Δηλαδή άν τα έβλεπες έτσι θα σε χάλαγε? (εδώ είναι απενεργοποιημένο το list pane) δοκίμασε με το visualization "Energy Bliss" που σου λέω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.